חיבור PS3 לכבל קומפוננט
שלום רב
יש לי מקרן קידמי שמחובר עם קומפוננט ל-DVD, אני מעוניין לחבר את ה-PS3 למקרן, העניין הוא שיש כבר כבלי קומפוננט שיוצאים מהמקרן ועלי להשתמש בהם (הם בתעלות בקיר), האם קיים איזשהו מתאם.
אני יודע שיש כבל HDMI לקומפוננט, אבל במקרה שלי זה לא טוב כיוון שאני אמור להשתמש בכבלים קיימים.
אשמח לקישור למוצר.
בברכת חג שמח,
שלומי.
יש לי מקרן קידמי שמחובר עם קומפוננט ל-DVD, אני מעוניין לחבר את ה-PS3 למקרן, העניין הוא שיש כבר כבלי קומפוננט שיוצאים מהמקרן ועלי להשתמש בהם (הם בתעלות בקיר), האם קיים איזשהו מתאם.
אני יודע שיש כבל HDMI לקומפוננט, אבל במקרה שלי זה לא טוב כיוון שאני אמור להשתמש בכבלים קיימים.
אשמח לקישור למוצר.
בברכת חג שמח,
שלומי.
לגבי המיתוג, יש ברשותי דנון 3802 וראיתי שיש איזור של
Component video ששם יש 2 כניסות, אחת של DVD ואחת של TV.
השאלה שלי היא לאן אני מחבר את ה-PS3?
תודה.
השאלה שלי היא לאן אני מחבר את ה-PS3?
תודה.
רכשתי כבל HDMI לקומפוננט אך הוא מתפצל לחמישה ולא
לשלושה כמו שכבל קומפוננט אמור להיות, מה אני עושה עם השניים הנותרים?
תודה.
תודה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כבל HDMI מעביר גם אודיו, לא רק תמונה. החמישה הם שלושה של קומפוננט כמו שאתה מכיר ועוד שניים של אודיו דו ערוצי. אם הסאונד אצלך דו ערוצי, תכניס את השניים האלה למה שמגביר אצלך את הסאונד. אם יש לך מגבר עם כניסה אופטית, פשוט תשאיר את השניים האלה באוויר ותחבר את הPS3 למגבר עם כבל אופטי.
אגב, הכבל HDMI לקומפוננט הזה תומך ב HDCP? כי אם לא, תראה סרטי בלוריי ב SD, לא ב HD.
אגב, הכבל HDMI לקומפוננט הזה תומך ב HDCP? כי אם לא, תראה סרטי בלוריי ב SD, לא ב HD.
הכבל הוא כבל של andgame והוא מיועד במיוחד ל-PS3
רשום שהוא תומך עד 1080p.
לגבי המיתוג, אני מצרף קישור של השלט שלי (הרסיבר הוא דנון 3802), אשמח אם תאמר לי היכן מבצעים את המיתוג.
http://www.remotestogo.com/denon/denon- ... d_147.html
תודה.
לגבי המיתוג, אני מצרף קישור של השלט שלי (הרסיבר הוא דנון 3802), אשמח אם תאמר לי היכן מבצעים את המיתוג.
http://www.remotestogo.com/denon/denon- ... d_147.html
תודה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין קשר בין 1080P ו HDCP. הראשון הוא רזולוציה והשני הוא שיטת הצפנה. יכול להיות גם כבל שתומך ברזולוציה של 38475692384756289 על 4857634978769847563498 פיקסלים, אבל אם הוא לא יתמוך ב HDCP, סרטי בלוריי עדיין יוצגו דרכו ב SD.
הכבל הוא יבוא של ישפאר, הם אמרו לי שלא אמורה
להיות שום בעיה.
בכל מקרה, אשמח לקבל הסבר לגבי המיתוג, צירפתי קישור של השלט של הרסיבר שלי.
באיזו אופציה אני אמור לבחור על מנת שהרסיבר ידע להציג אצ חיבור הקומפוננט של ה-PS3?
תודה.
בכל מקרה, אשמח לקבל הסבר לגבי המיתוג, צירפתי קישור של השלט של הרסיבר שלי.
באיזו אופציה אני אמור לבחור על מנת שהרסיבר ידע להציג אצ חיבור הקומפוננט של ה-PS3?
תודה.