Torchwood: Children of Earth
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מיני סידרה בת 5 פרקים ששודרה במשך 5 ימים ברצף (Day 1 ועד Day 5) היא למעשה העונה השלישית של הסידרה שהפעם נבנתה כמיני סידרה עם סיפור יחיד במרכזה.
העלילה בקצרה: באותה שנייה בדיוק כל ילדי העולם נעצרים ואומרים "אנחנו באים", גזע חייזרי מגיע לכדור הארץ ואין דרך להתגונן בפניהם.
העונה הזו אפלה קודרת ופסימית מאוד, עם פרק אחרון אכזרי וברוטאלי, למרות היותה סידרת בת של דוקטור הו, אין בעונה הזו (וגם לא בקודמת) שום רמז לעליצות שמאפיינת את הדוקטור.
הסידרה עוסקת בעיקר בהיבט האנושי של ההתמודדות עם משבר והרבה פחות בעניין המד"ב.
לדעתי, עם הצער שבדבר, גם במקרה של אירוע אמיתי (לאו דווקא מד"ב) הדברים יתנהלו ע"י ההנהגה מאחורי הקלעים כמו מה שתואר פה (או לפחות קרוב מאוד).
ניתן לראות גם בלי להכיר את העולם שבו נמצאת הסידרה, אבל מי שלא ראה, כדאי לראות את העונה השנייה לפחות לפני כדי להבין את ההתקדמות.
לטעמי בהחלט מומלץ
צפיתי בשני דיסקים בלוריי (75GB) שהכילו את פירקי הסידרה
יש תרגומים
תהנו
העלילה בקצרה: באותה שנייה בדיוק כל ילדי העולם נעצרים ואומרים "אנחנו באים", גזע חייזרי מגיע לכדור הארץ ואין דרך להתגונן בפניהם.
העונה הזו אפלה קודרת ופסימית מאוד, עם פרק אחרון אכזרי וברוטאלי, למרות היותה סידרת בת של דוקטור הו, אין בעונה הזו (וגם לא בקודמת) שום רמז לעליצות שמאפיינת את הדוקטור.
הסידרה עוסקת בעיקר בהיבט האנושי של ההתמודדות עם משבר והרבה פחות בעניין המד"ב.
לדעתי, עם הצער שבדבר, גם במקרה של אירוע אמיתי (לאו דווקא מד"ב) הדברים יתנהלו ע"י ההנהגה מאחורי הקלעים כמו מה שתואר פה (או לפחות קרוב מאוד).
ניתן לראות גם בלי להכיר את העולם שבו נמצאת הסידרה, אבל מי שלא ראה, כדאי לראות את העונה השנייה לפחות לפני כדי להבין את ההתקדמות.
לטעמי בהחלט מומלץ
צפיתי בשני דיסקים בלוריי (75GB) שהכילו את פירקי הסידרה
יש תרגומים
תהנו
גם אני הפסקתי לראות את הסדרה אחרי עונה וחצי
אבל המיני סידרה הזאת היא ברמה אחרת לגמרי,
בהחלט מומלץ לראות, אפילו למי שלא רואה את הסידרה.
בהחלט מומלץ לראות, אפילו למי שלא רואה את הסידרה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
טוב, ראיתי כבר 4 מתוך 5 פרקים ואהבתי. אני רוצה להצטרף להמלצה עם דגש על כך שהסידרה הזו שונה במהותה מד"ר הו לטוב או לרע (אני אישית לא התחברתי לד"ר הו ושהבנתי שהסידרה הזו קשורה אליה די חששתי האמת). סה"כ סידרה בריטית טובה ומהנה לכל מי שמתחבר לסדרות מד"ב.
מישהו פה ראה את 2 העונות הקודמות? האם הן באותה רמה או שהן מזכירות את ד"ר הו יותר?
מישהו פה ראה את 2 העונות הקודמות? האם הן באותה רמה או שהן מזכירות את ד"ר הו יותר?
- Huber
- חבר במועדון HT

נוריד, בתקווה שהן הרבה יותר קרובות לעונה 3 ולא לד"ר הו. את ד"ר הו מצאתי טיפה יותר מידי "מטופש"/קליל, הרגיש לי יותר כמו הפקת דלת תקציב של ערוץ שכונתי מאשר סידרת מד"ב איכותית (בדיוק ההיפך מהעונה השלישית של הסידרה הזו ד"א).
- Huber
- חבר במועדון HT

והרבה יותר אפלה ובוגרת (לפחות העונה השלישית שלי יצאה לראות). ההתעסקות ביחסים חד מיניים, ההקרבה המדהימה שעושות הדמויות, בהחלט לא סידרה קלילה כמו ד"ר הו ובהחלט הצליחו ליצור עומק בעלילה ובדמויות. מאוד נהניתי.