מדיה פלייר מסרב לזהות כרטיס קול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Eltax פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בדיוק מה שרשום בכותרת..נגן אחר כן מנגן
והמדיה פלייר מסרב...מה הבעיה??
תודה.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #2 

איזה כרטיס קול ?
איזה מחשב (לוח,מעבד הכי חשוב)
ומה אתה מנסה לנגן ? MP3, סרטים, דיסקים רגילים ?

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

נשמע מוזר. המחשב עובד עם יותר מכרטיס קול אחד מותקן? אחת מהתוכנות משתמשת בפלאג יציאה שונה כמו למשל ASIO? נסה להיכנס ללוח הבקרה לאפשרויות הקול ולבדוק איזה כרטיס קול מוגדר כראשון.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10075
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 593 פעמים

שליחה #4 

לי יש 2 כרטיסי קול פעילים במחשב, מה שאני מנסה להגיד זה שאתה יכול להגדיר לו על איזה כרטיס קול אתה רוצה שהוא יהיה מה שאתה צריך לעשות\לנסות אולי זה יפתור לך את הבעיה יכול להיות שהוא לא מכוון לכרטיס מסויים..בוא תנסה..
תפעיל את המדייה פלייר: כלים; אפשרויות; התקנים; תלחץ פעמיים על האיקון של הרמקול שרשום "רמקולים" ותבחר את הכרטיס.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Eltax פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

Nba כתב:לי יש 2 כרטיסי קול פעילים במחשב, מה שאני מנסה להגיד זה שאתה יכול להגדיר לו על איזה כרטיס קול אתה רוצה שהוא יהיה מה שאתה צריך לעשות\לנסות אולי זה יפתור לך את הבעיה יכול להיות שהוא לא מכוון לכרטיס מסויים..בוא תנסה..
תפעיל את המדייה פלייר: כלים; אפשרויות; התקנים; תלחץ פעמיים על האיקון של הרמקול שרשום "רמקולים" ותבחר את הכרטיס.
...
תודה לך,בקובץ סטריאו הוא מנגן לי אבל בקובץ DD הוא אומר שהוא שוב לא מזהה :?
אגב יש לי את הלוח של ג'גבייט 945..
יציאת קואקס+ אופטית+ אנלוגית 7.1!!
איך הוא נחשב?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10075
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 593 פעמים

שליחה #6 

גם לי יש לוח של גיגה בייט אחלה לוחות בכללי ה945 מעולה בקושי שיהיה לך בעיות איתו אמין לגמרי..
לגבי הכרטיס עצמו אם אתה רוצה משהו הרבה יותר טוב אז זה כרטיס חיצוני אבל בכללי אני חושב שזה מעולה, זה תלוי מה המטרה שלך..והאם זה מספיק לך..

לגבי הבעיה השניה תן לי עוד פרטים אם תוכל לעלות תמונות זה יעזור או אם אתה רוצה תדבר איתי במסנגר ננסה לפתור את הבעיה..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”