מדיה פלייר מסרב לזהות כרטיס קול
לי יש 2 כרטיסי קול פעילים במחשב, מה שאני מנסה להגיד זה שאתה יכול להגדיר לו על איזה כרטיס קול אתה רוצה שהוא יהיה מה שאתה צריך לעשות\לנסות אולי זה יפתור לך את הבעיה יכול להיות שהוא לא מכוון לכרטיס מסויים..בוא תנסה..
תפעיל את המדייה פלייר: כלים; אפשרויות; התקנים; תלחץ פעמיים על האיקון של הרמקול שרשום "רמקולים" ותבחר את הכרטיס.
תפעיל את המדייה פלייר: כלים; אפשרויות; התקנים; תלחץ פעמיים על האיקון של הרמקול שרשום "רמקולים" ותבחר את הכרטיס.
תודה לך,בקובץ סטריאו הוא מנגן לי אבל בקובץ DD הוא אומר שהוא שוב לא מזההNba כתב:לי יש 2 כרטיסי קול פעילים במחשב, מה שאני מנסה להגיד זה שאתה יכול להגדיר לו על איזה כרטיס קול אתה רוצה שהוא יהיה מה שאתה צריך לעשות\לנסות אולי זה יפתור לך את הבעיה יכול להיות שהוא לא מכוון לכרטיס מסויים..בוא תנסה..
תפעיל את המדייה פלייר: כלים; אפשרויות; התקנים; תלחץ פעמיים על האיקון של הרמקול שרשום "רמקולים" ותבחר את הכרטיס....
אגב יש לי את הלוח של ג'גבייט 945..
יציאת קואקס+ אופטית+ אנלוגית 7.1!!
איך הוא נחשב?
גם לי יש לוח של גיגה בייט אחלה לוחות בכללי ה945 מעולה בקושי שיהיה לך בעיות איתו אמין לגמרי..
לגבי הכרטיס עצמו אם אתה רוצה משהו הרבה יותר טוב אז זה כרטיס חיצוני אבל בכללי אני חושב שזה מעולה, זה תלוי מה המטרה שלך..והאם זה מספיק לך..
לגבי הבעיה השניה תן לי עוד פרטים אם תוכל לעלות תמונות זה יעזור או אם אתה רוצה תדבר איתי במסנגר ננסה לפתור את הבעיה..
לגבי הכרטיס עצמו אם אתה רוצה משהו הרבה יותר טוב אז זה כרטיס חיצוני אבל בכללי אני חושב שזה מעולה, זה תלוי מה המטרה שלך..והאם זה מספיק לך..
לגבי הבעיה השניה תן לי עוד פרטים אם תוכל לעלות תמונות זה יעזור או אם אתה רוצה תדבר איתי במסנגר ננסה לפתור את הבעיה..