תוכנה חדשה לצפייה עם דונגל מחשב
חברים יקרים חדשות טובות מאוד סוף סוף יצאה גרסת תוכנה חדשה התומכת בשידורים בארץ במחשב עם כל דונגל
לאחר מספר בדיקות גם הצלחתי להתאים לה את השלט שהגיע עם הדונגל. כך שאין צורך להעזר ב VLC יותר .
התוכנה היא BLAZE 6 .
כל המעוניינים בתוכנה ניתן לקנות אותה באתר של blaze,
ניתן גם לבצע חיפוש לתוכנה בגוגל (מי שזקוק לעזרה בחיפוש שישלח מייל ל [email protected] )
החיסרון היחיד בתוכנה שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליו זה השידור בפורמט 4:3 משום מה אני לא מצליח לגרום לו לעבור לפורמט 16:9 עם מישהו יכול לעזור ולפענח את זה אודה לו.
לאחר מספר בדיקות גם הצלחתי להתאים לה את השלט שהגיע עם הדונגל. כך שאין צורך להעזר ב VLC יותר .
התוכנה היא BLAZE 6 .
כל המעוניינים בתוכנה ניתן לקנות אותה באתר של blaze,
ניתן גם לבצע חיפוש לתוכנה בגוגל (מי שזקוק לעזרה בחיפוש שישלח מייל ל [email protected] )
החיסרון היחיד בתוכנה שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליו זה השידור בפורמט 4:3 משום מה אני לא מצליח לגרום לו לעבור לפורמט 16:9 עם מישהו יכול לעזור ולפענח את זה אודה לו.
BlazeDTV 6.0 כבר קיימת זמן מה, היא בכלל לא חדשה.
היא תומכת לי בשידור של הכרטיס טלוויזיה פנימי של PINNACLE שנקנה בעבר מבאג.
מה שהתוכנה המקורית לא.
יש לך מן חץ לבן גדול בצד ימין, לחץ עליו, לאחר מכן, צד שמאל למטה לחץ על סמל הרמ'קול ובסרגל שיופיע לך לחץ AMPLIFY, ואז לחץ על סמל הצג, ושם לחץ על העיגול שליד PAN&SCAN וסמן את שתי ה-וי ליד זה.
כעת אמור להיות לך שידור 16:9.
דווח על התקדמות או כישלון
היא תומכת לי בשידור של הכרטיס טלוויזיה פנימי של PINNACLE שנקנה בעבר מבאג.
מה שהתוכנה המקורית לא.
יש לך מן חץ לבן גדול בצד ימין, לחץ עליו, לאחר מכן, צד שמאל למטה לחץ על סמל הרמ'קול ובסרגל שיופיע לך לחץ AMPLIFY, ואז לחץ על סמל הצג, ושם לחץ על העיגול שליד PAN&SCAN וסמן את שתי ה-וי ליד זה.
כעת אמור להיות לך שידור 16:9.
דווח על התקדמות או כישלון
יפהkenwood כתב:תודה סוף סוף זה עובד![]()
הכוונה הייתה לא שהתוכנה חדשה אלא שעד היום לא הופצה ברשת אלא רק באתר שלהם.
בכל מקרה עכשיו הכל עובד כולל השלט....
איך הצלחת להפעיל עליה את השלט?
השלט שלי נתמך רק בתוכנה המקורית שהגיעה עם הדונגל USB שקניתי...
והשלט של הכרטיס טלוויזיה פנימי, נתמך רק בתוכנה של הכרטיס עצמו.
זו התוכנה שקיבלתי עם הדונגל עצמו רק בגירסה 2.5 שלא עובדת בארץ בכל מקרה גזרתי ממנה את התיקיה של השלט ופשוט העתקתי את זה לגירסה החדשה ובחרתי בשלט בהגדרות וזה עובד.
אני יודע שזה עובד על דונגלים נוספים כי שלחתי את התוכנה לחבר עם דונגל אחר והשלט גם אצלו עכשיו עובד.
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את התקיה של השלט, שלח לי מייל למייל שרשום בתחילת השירשור.
לגבי מצב 16:9 יש דרך לשמור את המצב כי בכל פעם שאני סוגר את התוכנה ההגדרות מתאפסות חזרה ל 4:3?
אני יודע שזה עובד על דונגלים נוספים כי שלחתי את התוכנה לחבר עם דונגל אחר והשלט גם אצלו עכשיו עובד.
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את התקיה של השלט, שלח לי מייל למייל שרשום בתחילת השירשור.
לגבי מצב 16:9 יש דרך לשמור את המצב כי בכל פעם שאני סוגר את התוכנה ההגדרות מתאפסות חזרה ל 4:3?
אני חושב שאי אפשר לשמורkenwood כתב:זו התוכנה שקיבלתי עם הדונגל עצמו רק בגירסה 2.5 שלא עובדת בארץ בכל מקרה גזרתי ממנה את התיקיה של השלט ופשוט העתקתי את זה לגירסה החדשה ובחרתי בשלט בהגדרות וזה עובד.
לגבי מצב 16:9 יש דרך לשמור את המצב כי בכל פעם שאני סוגר את התוכנה ההגדרות מתאפסות חזרה ל 4:3?...
זה באמת מציק לי...