המשחק החדש של יוצרי Heavenly Sword נחשף

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
atb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

תמונה

את חברת הפיתוח Ninja Theory אנחנו מכירים מ-Heavenly Sword, משחק הפעולה המושקע שיצא לפלייסטיישן 3 ב-2007, ובוודאי היה זוכה לקצת יותר תשומת לב אם הקונסולה הייתה אז מעט יותר נפוצה ברחבי העולם. אבל הנינג'ות לא מתכוונים לבכות על חלב שנשפך, והם כבר עובדים על הפרויקט הבא, משחק פעולה מושקע לא פחות בשם Enslaved.

הפעם מדובר בהפקה משותפת עם Namco Bandai, והפלייסטיישן 3 לא תזכה לבלעדיות - הכותר ייצא גם לאקס-בוקס 360. העלילה מתרחשת אי-שם בעתיד, וכרגיל המין האנושי הצליח להחריב את כדור הארץ ולמלא אותו בפסולת ובמכונות מוות מסוכנות.

צמד גיבורי המשחק, מונק (מלווה כספים בשוק השחור) וטריפ (אינטליגנציה מלאכותית מתוחכמת), מוצאים את עצמם על סיפונה של ספינה הנושאת עבדים לעבר ארצות המערב. רק בכוחות משותפים יצליחו לחמוק מכולאיהם ולהימלט מהגורל האכזר הממתין להם בסוף המסע.

כפי שתוכלו לראות בתמונות, הטכנולוגיה של Ninja Theory עדיין מרשימה להפליא, ונדמה שלמשחק הזה יש סיכוי לא רע בכלל לתת פייט של ממש ל-God of War III כאשר ייצא לחנויות בשנה הבאה.

מקור: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668304

תמונה

7ariel7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

גם לכם הדמות השניה מזכירה את הדמות הראשית מהמשחק הקודם שלהם?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

אני בהחלט מצפה למשחק הזה, אבל מכאן ועד לתת פייט ל GOW3, הדרך ארוכה. צריך קצת יותר מתמונה אחת בשביל לקבוע קביעה כזאת.

למעשה, אני מוכן להתערב כבר עכשיו שמבחינה ויזואלית הוא לא יהיה יותר טוב מ GOW3. למה? כי הוא משחק מולטיפלטפורמה, ואלה אף פעם לא נראים טוב כמו אקסקלוסיביים. אם הוא יהיה פחות או יותר טוב מבחינת משחקיות? זאת כבר שאלה אחרת לגמרי, אבל הוא ממש לא המשחק היחיד בסגנון שנראה כאילו יש לו פוטנציאל להיות טוב יותר מ GOW - חפש את הטריילרים של Dante's Inferno ושל Castelvania החדש. שניהם נראים מבטיחים מאוד.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73297
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #4 

מסכים עם MAL. אני מאוד אהבתי את Heavenly Sword, ולכן אני מצפה לראות מה יצא מהמשחק הזה, אבל גם אני חושב שהמעבר למולטיפלטפורמה רק תגרע מהמוצר הסופי.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אני לא יודע אם המעבר יגרע מהמוצר הסופי ביחס ל Heavenly Sword - היו לו לא מעט בעיות טכניות, וכמה שהוא נראה מצויין, הוא לא מתקרב לרמה הטכנית שאנחנו רואים היום באקסקלוסביים, בכל אחת מהקונסולות (מלבד ווי, כמובן :lol: ). אני מאמין שהמשחק יהיה טוב כי עומד מאחוריו אולפן טוב, ואני מאמין שעם ההבנה היותר עמוקה שיש למפתחים בשתי הקונסולות בימינו, הוא יוכל להיראות יותר טוב מ HS למרות שהוא מולטיפלטפורמה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

Mal - כדי לייצר משחק לעוד פלטפורמה צריך צוות מוגדל בשביל ההמרה, אחרת המשאבים (זמן תכנות וכו) שהושקעו ביצירת משחק אחד יפוצלו במשחק הבא. נקווה שזה לא כך.

ד"א - אילו בעיות טכניות? שיחקתי בו מתחילתו ועד סופו ומאוד נהניתי ממנו (השליטה בחיצים ע"י ה SIXAXIS הייתה כיפית בצורה שלא תיאמן, הדמויות מרשימות ו"עגולות", הסיפור סוחף ומעניין , הגרפיקה בעיניי מאוד הרשימה בזמנו). המשחק בהחלט לא מושלם, אבל אני אישית חושב שהוא אחד המשחקים היותר כיפיים ב PS3.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

הובר - הפריימרייט שלו היה לא רע בנקודות הטובות, ומחפיר בנקודות הרעות. זאת חתיכת בעיה טכנית.

atb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

אני אישית מקווה שאני יהנה מאוד מהמשחק הזה כמו שנהנתי מ- Heavily Sword

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

מצאתי המשחק ב ZAWI בפרוטות ממש, ומכיוון שאפילו המשלוח חינם זה יצא לי עשרות שקלים בודדות. לפני כמה ימים הגיע המשחק, שיחקתי בו ואני חייב להגיד לכם - המשחק מהנה להפליא. הדמויות מעניינות, הגרפיקה נאה וצבעונית והמשחקיות בהחלט מושכת פנימה.

אז כן, יש כמה דברים שאל אהבתי כגון נפילת פריימים בחלק מסירטוני המעבר, תנועת מצלמה לא הכי מושלמת אבל סה"כ בהחלט משחק מומלץ, בעיקר במחיר בו הוא נמכר כיום:

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 74149.html

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

גם אני בהתחלה די אהבתי אותו אבל הוא די מהר התחיל לשעמם אותי ולהמאס עליי..
אמנם סיימתי אותו אבל הייתי מגדיר אותו כמשחק בינוני מאד.
הוא כל כך פשוט וקל ולא מחדש כלום ומשחק הפלטפורמה שלו מטומטם לגמרי וספג ביקורת קשה מאד עקב פשטותו
וחוסר העניין שיש בו..
אבל, יש לו בהחלט כמה דברים נחמדים ומושקעים. הוא בהחלט צבעוני ונראה לא רע בכלל ופה ושם יש אקשן מהנה.
הדמויות הראשיות מעניינות ומהנה לראות איך הסיפור מתפתח בינהם. סרטוני המעבר מושקעים עם דיבוב מעולה.
במחיר הזה בהחלט שווה לטעום אותו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

הממוצע ביקורות שלו הוא 80, די מרשים:

http://www.metacritic.com/game/playstat ... o-the-west

אני לא רוכש משחק עם ממוצע ביקורות מתחת ל 70 בלי סיבה ממש ממש מיוחדת.

המשחק הזה לטעמי שונה מהרבה משחקים שיוצאים כיום, יש לו את האופי והתחושה של יוצרי המשחק והוא די הזכיר לי את המשחקים האחרים שלהם. לטעמי הוא די יחודי ומעניין. למשחק הזה מגיע ציון של 80 (Y)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”