שאלה לגבי כניסות ויציאות ברסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sowhatt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

יש לי שאלה לגבי כניסות ויציאות בדי.וי.די משולב רסיבר במערכת קולנוע ביתית משולבת.
החיבורים שיש לי בדיוידי\רסיבר הם:
Output: HDMI x 1; component-video x 1; composite-video
Input: analog line-in x 1; USB x 1
זאת אומרת שיש לו רק יציאת HDMI אחת, וללא כניסת HDMI בכלל.

מה זה אומר, שאפשר בעצם לחבר HDMI מהדיוידי לטלויזיה ולראות ולשמוע HDMI סרטים דרכו,
אבל אם לדוגמא יש לי ממיר של אחת מחברות הכבלים, אז בעצם אין ממש שימוש למערכת קולנוע הזאת?

או שתהיה אפשרות לחבר בHDMI את הוידאו מהממיר לטלויזיה, ובנוסף את הסאונד בצורה אנלוגית (RCA?) מהממיר למערכת, ואז ייצא שאת השידור מהממיר אני אראה בHD בטלויזיה, והסאונד כן יהיה דרך המערכת, רק לא דרך כבל HDMI? יש כזה דבר?

אם לא, האם קיים איזשהו פתרון לבעיה? חוץ מלהחליף מערכת קולנוע, או לקנות רסיבר חדש שלא משולב דיוידי?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

במערכות משולבות אתה תמיד משלם באפשרויות חיבור ומיתוג על החסכון בכסף ובמקום.

הפתרון היחיד עבורך הוא הפתרון שהגעת אליו בעצמך. חיבור הממיר במקביל למערכת למסך והעברת האודיו הדו ערוצי מהממיר למערכת. זה לא יתן לך הרבה אבל זה מה יש כל עוד אתה לא רוצה להיכנס להוצאות של כמה אלפי שקלים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

sowhatt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Catskinner כתב:במערכות משולבות אתה תמיד משלם באפשרויות חיבור ומיתוג על החסכון בכסף ובמקום.

הפתרון היחיד עבורך הוא הפתרון שהגעת אליו בעצמך. חיבור הממיר במקביל למערכת למסך והעברת האודיו הדו ערוצי מהממיר למערכת. זה לא יתן לך הרבה אבל זה מה יש כל עוד אתה לא רוצה להיכנס להוצאות של כמה אלפי שקלים
...
אז הפתרון היחיד במצב הזה, אם יש לי את המערכת הזאת, טלויזיית LCD, וממיר של אחת מהחברות,
זה לחבר בHDMI את הממיר לטלויזיה, וחוצמזה את הממיר בכניסה רגילה, RCA, לרסיבר\די.וי.די?
זאת אומרת, שאם נגיד אראה ערוץ 2 למשל, וארצה לשמוע דרך המערכת קולנוע, אצטרך להשתיק את הווליום בטלויזיה ולשחק את המערכת נכון?

sowhatt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

מקפיץ את השאלה......
:)
תודה.

נמלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

הבנת נכון. רק קח בחשבון שאםיש לך רק כניסת HDMI אחת למסך, לא תוכל לחבר במקביל גם את הממיר וגם את המערכת למסך ב - HDMI.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”