Mede8er - מזרימדיה חדש מבוסס Realtek
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מזרימדיה חדש נכנס לשוק הצפוף של מכשירים מבוססי Realtek, קבלו את ה Mede8er .
בנתיים מוקדם מידי להגיב במדוייק על ביצועיו, אך ניתן כבר לומר כי הוא בעל ביצועים דומים למזרימי מדיה אחרים מבוססי Realtek והוא מכיל זוג יתרונות חשובים:
1. בעל סט כפתורים מלאים בחזיתו אשר מאפשר הפעלתו ללא שלט, אך עדיין יש צורך בהדלקת המסך מכיוון שהוא חסר VFD.
2. בעל תמיכה בכתוביות עברית ללא הפיכה. תמיכה בשמות קבצים אמורה להיות מוצגת בהמשך הדרך.
מטה החברה ממוקם בדרום אפריקה והחברה מפעילה צוות פיתוח אשר אמור לקדם את ה Mede8er לחוד החנית בתחום.
המחיר עומד על 149 יורו.
בנתיים מוקדם מידי להגיב במדוייק על ביצועיו, אך ניתן כבר לומר כי הוא בעל ביצועים דומים למזרימי מדיה אחרים מבוססי Realtek והוא מכיל זוג יתרונות חשובים:
1. בעל סט כפתורים מלאים בחזיתו אשר מאפשר הפעלתו ללא שלט, אך עדיין יש צורך בהדלקת המסך מכיוון שהוא חסר VFD.
2. בעל תמיכה בכתוביות עברית ללא הפיכה. תמיכה בשמות קבצים אמורה להיות מוצגת בהמשך הדרך.
מטה החברה ממוקם בדרום אפריקה והחברה מפעילה צוות פיתוח אשר אמור לקדם את ה Mede8er לחוד החנית בתחום.
המחיר עומד על 149 יורו.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 01/10/2009 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יותר כמו נוריות LED מהבהבות.
אני מסכים איתך כי מסך חזיתי יכול להיות יופי של תוספת לפאנל החזיתי שיש במכשיר.
אני מסכים איתך כי מסך חזיתי יכול להיות יופי של תוספת לפאנל החזיתי שיש במכשיר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אומנם רוב היצרנים עושים היום OEM, אך כנראה שחלקם מפעילים גם צוות פיתוח. קיים מבחר רב של מפעלים בסין שמהם ניתן לבחור היכן ייוצר המזרימדיה, אך מפעלים טובים יש רק בודדים ולכן הרבה מזרימי מדיה שאנחנו מכירים מיוצרים בדיוק באותו מפעל, כמו ה Mede8er ,Play On!HD וה- ICY BOX IB-MP305.
ה SDK אשר משוחרר מ Realtek הוא זהה למדי לכל היצרנים וכל יצרן מתאים אותו במידה מסויימת אליו. אם זה שינוי תפקוד כפתורים (חלק עושים כי הכפתור המרכזי יהיה Play & Pause במהלך Playback, אחרים משתמשים בכפתורים הייעודיים לכך), שיפור אפשרות ה GOTO, תפריטים ידידותיים יותר, קיצורי דרך שונים, Movie Juke Box ייחודי ועוד רבות.
אתמול למשל גיליתי כי ניתן במהלך עדכוני קושחה להחליף חלק מהגרפיקה בקבצים אחרים
זה בהחלט לא מוצר מדבקה.
ה SDK אשר משוחרר מ Realtek הוא זהה למדי לכל היצרנים וכל יצרן מתאים אותו במידה מסויימת אליו. אם זה שינוי תפקוד כפתורים (חלק עושים כי הכפתור המרכזי יהיה Play & Pause במהלך Playback, אחרים משתמשים בכפתורים הייעודיים לכך), שיפור אפשרות ה GOTO, תפריטים ידידותיים יותר, קיצורי דרך שונים, Movie Juke Box ייחודי ועוד רבות.
אתמול למשל גיליתי כי ניתן במהלך עדכוני קושחה להחליף חלק מהגרפיקה בקבצים אחרים
זה בהחלט לא מוצר מדבקה.
אח כמעט תאום לPLAYON!HD
השלט זהה, הציפ אותו ציפ ואפילו המארז בנוי דומה.
על פניו לא ראיתי יתרונות חוץ מGUI יותר יפה שניתן להתרשם כאן:
http://www.mede8ershop.co.za/
לי אישית אין בעיה עם הממשק של POHD אבל זה מראה מה ניתן לעשות עם אותם מרכיבים והוא אכן יותר יפה ואולי גם יותר נוח.
נחכה ונראה מה A.C RAYN יעשו עם זה.
השלט זהה, הציפ אותו ציפ ואפילו המארז בנוי דומה.
על פניו לא ראיתי יתרונות חוץ מGUI יותר יפה שניתן להתרשם כאן:
http://www.mede8ershop.co.za/
לי אישית אין בעיה עם הממשק של POHD אבל זה מראה מה ניתן לעשות עם אותם מרכיבים והוא אכן יותר יפה ואולי גם יותר נוח.
נחכה ונראה מה A.C RAYN יעשו עם זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

vamos650,
יש עוד מספר יתרונות.
יש לי את 2 המכשירים בבית וזה ממש מרתק כיצד 2 חברות התחילו מאותה נקודת זינוק - וכל אחת מימשה בצורה שונה את החזון שלה במכשיר.
יש עוד מספר יתרונות.
יש לי את 2 המכשירים בבית וזה ממש מרתק כיצד 2 חברות התחילו מאותה נקודת זינוק - וכל אחת מימשה בצורה שונה את החזון שלה במכשיר.
תותח אתה! בכמה צעצועים אתה משחק בו זמנית?
לפי המפעל בסין, נראה לי שה MDE8ETER היה יכול לבצע הקלטה באיכות SD.
מבחינתי האישית פיספוס, אבל זה רק אני.
בכל מקרה אם מישהו רוצה לפתח מזרימדיה משלו, זה מקום טוב להתחיל:
http://www.maxinghd.com/html/list_527.html
לפי המפעל בסין, נראה לי שה MDE8ETER היה יכול לבצע הקלטה באיכות SD.
מבחינתי האישית פיספוס, אבל זה רק אני.
בכל מקרה אם מישהו רוצה לפתח מזרימדיה משלו, זה מקום טוב להתחיל:
http://www.maxinghd.com/html/list_527.html
נערך לאחרונה על ידי vamos650 ב 01/10/2009 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

vamos650,
זה אפילו יותר פשוט מהקישור ששלחת.
נוסעים לסין, נפגשים עם הקונסול הישראלי המקומי והוא דואג לקשר אותך למפעלים המתאימים.
בכל מפעל יש חדר גדול עם המון מארזים וניתן להתאים את המזרימדיה בדיוק כפי שהלקוח רוצה. חלקם מחזיקים קטלוגים גדולים של חלקים שונים שגם מהם ניתן לבחור. בסופו של דבר, ניתן גם לבצע התאמה אישית של החומרה על מנת לבדל את המכשיר לעומת המתחרים. הלקוח מקבל הצעת מחיר בהתאם לכמות שהוא מתכוון להזמין.
ככה זה היה בעבר עם דור ה NMT ועם דור ה Realtek הנוכחי.
במקרה של המזרימי מדיה האחרונים, הסיפור לגבי החומרה הינו כך, לגבי תוכנה - הסיפור שונה מכיוון שחלקם מפעילים צוות פיתוח משלהם, משהו שלא ממש היה עם דור ה NMT הקודם.
זה אפילו יותר פשוט מהקישור ששלחת.
נוסעים לסין, נפגשים עם הקונסול הישראלי המקומי והוא דואג לקשר אותך למפעלים המתאימים.
בכל מפעל יש חדר גדול עם המון מארזים וניתן להתאים את המזרימדיה בדיוק כפי שהלקוח רוצה. חלקם מחזיקים קטלוגים גדולים של חלקים שונים שגם מהם ניתן לבחור. בסופו של דבר, ניתן גם לבצע התאמה אישית של החומרה על מנת לבדל את המכשיר לעומת המתחרים. הלקוח מקבל הצעת מחיר בהתאם לכמות שהוא מתכוון להזמין.
ככה זה היה בעבר עם דור ה NMT ועם דור ה Realtek הנוכחי.
במקרה של המזרימי מדיה האחרונים, הסיפור לגבי החומרה הינו כך, לגבי תוכנה - הסיפור שונה מכיוון שחלקם מפעילים צוות פיתוח משלהם, משהו שלא ממש היה עם דור ה NMT הקודם.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הנה לינק לכל המוצרים שלהם כולל תצורות שונות של המכשיר עם HD בגדלים שונים:
http://www.mede8ershop.co.za/advanced_s ... 838860[url][/url]
2,388.88R זה 311$ כמו ה C200 עם IR.
.
http://www.mede8ershop.co.za/advanced_s ... 838860[url][/url]
2,388.88R זה 311$ כמו ה C200 עם IR.
.