צפיה בפורמט סרט HD סיומת st לעומת mvk

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gingoboom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

אני צופה דרך htpc בכבל HDMI מחובר לטלוויזיה LG 50' PQ

אני צופה בסרטים דרך תוכנת xbmc

עד כה הורדתי 3 סרטים עם סיומת mvk שעובדים מדהים ואני רואה מצוין
כרגע הורדתי הופעה של מדונה בפורמט st וכל הזמן יש קפיצות כולל חוסר סנכרון בין ה audio לתמונה

אשמח לעזרה.

תודה !

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

זה עניין של מקודדים. מה בדיוק מותקן אצלך ? האם התקנת במקרה "חבילת" מקודדים ?

הכי פשוט לבדוק, זה להפעיל GraphEdit (אתה יכול למצוא באינטרנט) לעשות Render Media File פעם עבור הסרט עם סיומת TS ופעם עם MKV, תצלם את המסך, ותשלח לכאן את התמונות.

כנראה ש- DirectShow מוגדר כרגע לבחור Decoder-ים אחרים עבור 2 סוגי הקבצים, וה- decoder-ים שנבחרו עבור קובץ ה- TS אינם תומכים בפיענוח חומרה או משהו דומה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

gingoboom, יש נקודה שאתה צריך לקחת לתשומת לבך והיא שקבצי MKV או TS הם לא פורמטי ווידאו אלא קבצי אריזה. עפר לאור ואני הסברנו את הנושא לפרטיו בכתבה שפרסמנו כאן באתר http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94

מה שזה אומר הוא שמסיומת הקובץ אתה לא יכול לדעת בבטחון מוחלט באיזה פורמט הווידאו מקודד למרות שלרוב תמצא H.264 בקבצי MKV וקבצי TS שמקורם משידורי לווין יכילו בעיקר mpeg-2.

את בעיית הפער בביצועים אפשר להסביר ביכולות של מפצל המדיה או במפענחי הווידאו המותקנים במחשב. התפקיד של מפצל המדיה הוא לפרק את אריזת קובץ המולטימדיה ולדחוף למפענחי הווידאו, אודיו ופורס הכתוביות את החלקים הרלוונטים. ההמלצה שלי היא להשתמש ב Haali Media Splitter גם עבור קבצי MKV, AVI ו TS. כתבתי בזמנו מאמר המסביר כיצד לקנפג אותו והקישור אליו נמצא בדביקים של הפורום.

פענוח הווידאו הוא תורה לכשעצמה. אם קובץ ה TS מכיל ווידאו בפורמט mpeg-2 ואתה צופה בסרט דרך Windows Media Player או דרך ה Media center של Vista אז אתה נתון לחסדים של מפענח ה mpeg-2 של מיקרוסופט בא עם מערכת ההפעלה. אם זה המצב אז הפתרון הוא מאוד בעייתי כי הוא דורש התקנה של תוכנה שעשויה לדפוק לך דברים אחרים במחשב או לשחק עם ערכי registry שזה גם משהו שאני לא ממליץ לעשות עבור מי שאין לו את הבטחון והנסיון שיאפשרו לו לצאת בשלום מצרות אפשריות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

filijin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

תודה על התגובות, הנקודה היא שאני משתמש במערכת הפעלה של

שליחה #4 

לינוקס - ubuntu
והנגן הוא xbmc ולפי מה שקראתי בפורומים בחול מדובר על מערכות שאמורות לעשות את מה שכתבתם לבד.

מדובר על מעבד אינטל 2MB E6300
כרטיס מסך gigabyte ga-g41m-es2h 1333mhz intel G41 DDRII800 HDMI

יש רעיון מה עלי לעשות עם דגש על תפעול ב ubuntu ?

תודה רבה רבה !

filijin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

עזרה, משהו שמבין בUBUNTU

שליחה #5 

מקפיץ היות ועוד לא קיבלתי תדובה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”