לא מצליח להפיק איכות גבוהה בניגון וידאו מסוג HD 1080P, עזרה!
יש לי מחשב די חדש וחזק מבחינת כל חלקי החומרה.
אני משתמש במסך של סמסונג מדגם T220P FULL HD בגודל 22 אינץ' .
עפי הנתונים הנ"ל כביכול הייתי אמור לצפות בסרטים שהם 1080P באיכות גבוהה עם תמונה חדה אך זה לא ככה ואיני מרוצה מהאיכות, ובמקום לראות סרט באיכות HD אני מקבל לצערי הרב איכות לא מספיק חדה וזה נראה כמו איכות DVD פלוס.
אני שואל הרבה אנשים מזה זמן רב ומנסה להבין איפה הבעיה -במסך,חומרה ,הגדרות או משהו אחר אך אף אחד לא מצליח לפתור לי את הבעיה
אשמח מאוד לתגובות ,הסברים הצעות לפתרון הבעיה
תודה מראש.
אני משתמש במסך של סמסונג מדגם T220P FULL HD בגודל 22 אינץ' .
עפי הנתונים הנ"ל כביכול הייתי אמור לצפות בסרטים שהם 1080P באיכות גבוהה עם תמונה חדה אך זה לא ככה ואיני מרוצה מהאיכות, ובמקום לראות סרט באיכות HD אני מקבל לצערי הרב איכות לא מספיק חדה וזה נראה כמו איכות DVD פלוס.
אני שואל הרבה אנשים מזה זמן רב ומנסה להבין איפה הבעיה -במסך,חומרה ,הגדרות או משהו אחר אך אף אחד לא מצליח לפתור לי את הבעיה
אשמח מאוד לתגובות ,הסברים הצעות לפתרון הבעיה
תודה מראש.
אני מקווה מאוד שכן , כי מצד אחד ראיתי סרט מצוייר באיכות HD מלא וראו סבבה לגמרי ,מצד שני יש לי מספר סרטונים שהם לא מצויירים שהם כביכול באיכות HD אבל האיכות בוידאו לא בשמיים כי יכול להיות שזה לא HD אמיתי/מלא
אני אשמח מאוד אם מישהו יכתוב לי לינק להורדת קובץ של סרט באיכות HD מלא כלומר ברזולוציה 1920 על 1200 ושהסרטון לא יהיה כסרט מצוייר?
אני אשמח מאוד אם מישהו יכתוב לי לינק להורדת קובץ של סרט באיכות HD מלא כלומר ברזולוציה 1920 על 1200 ושהסרטון לא יהיה כסרט מצוייר?
אתה צודק ב 100 אחוז במה שהצגת כאן.chicago כתב:אני מקווה מאוד שכן , כי מצד אחד ראיתי סרט מצוייר באיכות HD מלא וראו סבבה לגמרי ,מצד שני יש לי מספר סרטונים שהם לא מצויירים שהם כביכול באיכות HD אבל האיכות בוידאו לא בשמיים כי יכול להיות שזה לא HD אמיתי/מלא
אני אשמח מאוד אם מישהו יכתוב לי לינק להורדת קובץ של סרט באיכות HD מלא כלומר ברזולוציה 1920 על 1200 ושהסרטון לא יהיה כסרט מצוייר?...
אני מחפש כבר הרבה זמן סרט שהוא לא מצוייר שייראה ברזולוציה הנ"ל כמו שאני רואה אנימציה ברזולוציה הנ"ל.
אולי רק BLUERAY אמיתי ששוקל 30 גיגה הוא התשובה !!
לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות:
לך ל catalyst control center, תבחר בלשונית של all setting, ואז תרד ל advanced quality ושם תשחק עם ה edge enhancement.
+ לא ניסיתי אף פעם אבל תנסה בלשונית של theater mode לשנות ל scale to full screen (למטה)
לך ל catalyst control center, תבחר בלשונית של all setting, ואז תרד ל advanced quality ושם תשחק עם ה edge enhancement.
+ לא ניסיתי אף פעם אבל תנסה בלשונית של theater mode לשנות ל scale to full screen (למטה)
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
קבל לינק לדמואים של FHD
http://www.demo-world.eu/trailers/high- ... ailers.php
http://www.demo-world.eu/trailers/high- ... ailers.php
חוק ראשון של ציידי דילים:
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מי סיפר לך שבסרט HD הרזולוציה צריכה להיות 1920x1200 ?chicago כתב: אני אשמח מאוד אם מישהו יכתוב לי לינק להורדת קובץ של סרט באיכות HD מלא כלומר ברזולוציה 1920 על 1200 ושהסרטון לא יהיה כסרט מצוייר?...
ייתכן שפה הבעיה - כלומר אתה לא נמצא במצב של Native Rate והמסך בעצם עושה upscaling ל-1200 שורות...
בעיקרון למסך שלך אין הרזולוציה הטבעית לצפייה בסרט FHD על מסך שלם. תצפה בחלון שבו רק 1080 שורות ואז לא תקבל upscaling.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איינשטיין כתב:התכוונתי ל 1920 על 1080 אני לפעמיים מתבלבל כי המסך שלי שהו FULL HD מציג 1920 על 1200chicago כתב: מי סיפר לך שבסרט HD הרזולוציה צריכה להיות 1920x1200 ?
upscaling....
איינשטיין כתב:איך אני עושה ככה שאני אהיי במצב של NATIVE RATE?chicago כתב:
ייתכן שפה הבעיה - כלומר אתה לא נמצא במצב של Native Rate והמסך בעצם עושה upscaling ל-1200 שורות...
בעיקרון למסך שלך אין הרזולוציה הטבעית לצפייה בסרט FHD על מסך שלם. תצפה בחלון שבו רק 1080 שורות ואז לא תקבל upscaling....
ואיך אני עושה ככה שאני צופה בחלון בידיוק ב 1080 שורות?......
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מניח שהרזולוציה שבה המחשב מחובר למסך היא 1920x1200. אל תבחר רזולוציה אחרת כי זו הרזולוציה הטבעית של המסך שלך.
לגבי צפייה בסרטי FHD (ברזולוציה 1920x1080) - תוודא שהנגן משדר בחלון (בדיוק בגודל הסרט) ולא במצב של Full Screen.
ברגע שאתה מותח ל-Full Screen, אתה גורם לביצוע upscaling...
לגבי צפייה בסרטי FHD (ברזולוציה 1920x1080) - תוודא שהנגן משדר בחלון (בדיוק בגודל הסרט) ולא במצב של Full Screen.
ברגע שאתה מותח ל-Full Screen, אתה גורם לביצוע upscaling...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה על הלינקים ,מדובר בסרטונים עם רזולוציות 1920 על 1080 ? -כי הרבה פעמיים אני מוריד סרטונים שרשום שהם 1080 ובסוף אני מגלה שהרזולוציה שלהם בכלל משהו כמו 1200 על 500 סתם דוגמא.shuali כתב:קבל לינק לדמואים של FHD
http://www.demo-world.eu/trailers/high- ... ailers.php...
***עריכה***
כל ההורדות של הסרטונים לא עובדות ,זה רק אצלי או מה?
נערך לאחרונה על ידי chicago ב 01/10/2009 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא תמיד יש קשר בין רזולוציית הסרט לבין איכות התמונה שלו !!
יש פה דיון מקצועי בנושא:
http://www.hometheater.co.il/vt94682.%D ... 7%A4%D7%94
יש פה דיון מקצועי בנושא:
http://www.hometheater.co.il/vt94682.%D ... 7%A4%D7%94
כן מכיר את כל עניין הדחיסות שעושים ל HD ושהאיכות זה לא רק רזולוציה ,פשוט יש לחבר שלי סרט אחרי דחיסה כלומר סרט HD ששקול כ 8 גיגה ורואים אצלו את הסרט באיכות מאוד גבוה ומרשימה ,לעומת זאת כשאני לוקח סרט שגם הוא שקול כ 8 גיגה ומנגן אצלי זה לא נראה באיכות הכי טובה. (למרות שעדיין לא עשיתי השוואה עם הסרט שלו - נראה לי שאצטרך לעשות את זה בהזדמנות לקחת ממנו את הסרט ולנגן אצלי כדי להשוות )