מדיה פורטל- חייב שמישהו יעשה לי סדר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dvir_b פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים.

גיליתי את התוכנה מדיה פורטל אתמול, התקנתי אותה בלילה והחלטתי שהיום אני אבדוק ואסדר אותה.

מייד נכנסתי לפורום ומצאתי שלל מדריכים, קראתי אותם ולאט לאט הכל התחיל להתבלבל לי ככה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיות שנתקלתי בהן. כרגע יש 2

1. עברית- אני לא מעוניין שהתוכנה עצמה תיהיה בעברית, אני רק רוצה לכתוב את התיאור של הסרט בעברית.
הגדרתי את תקיית הסרטים(בעזרת ה moving picture) ובנוסף הגדרתי שהתוכנה תקבל את המידע שלה מ IMDB הכל עבד מצויין. נכנסתי לאתר sratim והעתקתי את התיאור של הסרט ישר לתוך המקום של התיאור בהגדרות של הפלאגין
נכנסתי לתוכנה והכל היה מבולבול- כתב הפוך, כתוב כפול וכו'. ניסית לעשות את המדריך של להכניס את שורת הסקריפט הנוסף לקובץ הXML של המדיה פורטל- זה לא עבד. ניסית לסמן את האפשרות של קריאה מימן לשמאל בסקין- גם זה לא עבד. בקיצור עברתי על כל המדריכים ושום דבר לא הצליח לי.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולהסביר לי איך לסדר את העניין.

2. כשעברתי את התצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה הכל היה טוב ויפה בסקין עצמו, אבל כשהפעלתי את הסרט הוא לא היה ברזולוציה הנכונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות האפשריות של המדיה פורטל, ניסיתי לעשות את ההגדרה ההתחלתית שיש ב settings של התוכנה אבל שום דבר לא סידר את זה כמו שצריך.
אני אשמח לקבל הסבר על איך להגדיר את הרזולוציה הנכונה
אם זה משנה- הסרטים שניסיתי להפעיל הם סרטי 720P הטלויזיה כמובן היא HD READY בגודל 32'

אלו הם כרגע הבעיות העיקריות שלי, אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעיות האלו.

תודה רבה
דביר

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

1. לא הבנתי את "נכנסתי לאתר sratim והעתקתי את התיאור של הסרט ישר לתוך המקום של התיאור בהגדרות של הפלאגין "
תעבוד לפי המדריך גרסה 0.4 שנמצא ב go.to/mediaportal (ולא לפי המדריך שפורסם כמאמר באתר)
כעיקרון אתה צריך לשים פלגין שמותאם ל MOVING PICTURES, לטעון את הגראבר של SRATIM לתוך MOVING PICTURES והוא כבר ימשוך לך מידע בקלות ובעברית.

2. תנסה ללחוץ על "S" זה משנה את יחס הגובה-רוחב של הסרט

dvir_b פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

טוב אז הצלחתי לסדר את הבעיה של העברית.

את הרזולוציה עדין לא הצלחתי לסדר.
אשמח לקבל עזרה
תודה

עריכה: פתאום שמתי לב שענית לי
אני כבר מנסה את ללחוץ על ה :S
תודה על העזרה

עריכה 2:
כבר ניסיתי לשחק עם היחסים האלה, פשוט לא עם בקיצור הזה(S)

אני צריך להגיע למצב שהסרט יוצג ביחס של 16:9 ברזולוציה של 720P (1280×720(

איך אני עושה את זה?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך שהטלויזיה שלך תהיה מכוונת כך.
או לעבוד לפי המדריך לקצב רענון אוטומטי, ולסדר בו רזולוציה כך שבכל הפעלה של סרט, הטלויזיה תתאים עצמה לקצב רענון ולרזולוציה המתאימה.
למרות שאולי זה ייצור לך בעייה כיוון שאתה ב HD READY...
http://www.hometheater.co.il/vt80588

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”