שאלה לגבי חיבור טלויזיה אמריקאית לממיר יס HD
-
noamfraenkel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
חזרתי לאחרונה מארה"ב והבאתי טלויזיה אמריקאית. הטלוויזיה (Toshiba 52XV645U) היא LCD Full HD. הטלוויזיה כמובן תומכת רק בפורמטי שידור אמריקאים: NTSC ופורמטי HD רק ב-frame rate של 60 הרץ (1080p/60, 1080i/60 וכדו').
הממיר שיש לי (YesMaxHD) מוציא רק פורמטים מקומיים: PAL ו-HD רק ב-50 הרץ (1080p/50, 1080i/50 וכדו').
כאשר אני מחבר את הממיר לטלוויזיה אני שומע קול אבל אין תמונה (כנראה בגלל ההבדל ב frame rate בין 50 ל-60 הרץ).
האם מישהו ניסה פעם לפתור את הבעיה הזאת?
ראיתי באתרים שונים מכשירים די יקרים ($300-$500) שאמורים לבצע את ההמרה (למשל GEFEN HOME THEATER VIDEO SCALER), אבל זה קצת יקר בשביל לקחת סיכון סתם. האם מישהו ניסה פעם מכשיר כזה? האם ניתן להשיג אותם בארץ?
תודה
נעם
הממיר שיש לי (YesMaxHD) מוציא רק פורמטים מקומיים: PAL ו-HD רק ב-50 הרץ (1080p/50, 1080i/50 וכדו').
כאשר אני מחבר את הממיר לטלוויזיה אני שומע קול אבל אין תמונה (כנראה בגלל ההבדל ב frame rate בין 50 ל-60 הרץ).
האם מישהו ניסה פעם לפתור את הבעיה הזאת?
ראיתי באתרים שונים מכשירים די יקרים ($300-$500) שאמורים לבצע את ההמרה (למשל GEFEN HOME THEATER VIDEO SCALER), אבל זה קצת יקר בשביל לקחת סיכון סתם. האם מישהו ניסה פעם מכשיר כזה? האם ניתן להשיג אותם בארץ?
תודה
נעם
-
noamfraenkel
-
- חבר שרק התחיל

לא, ברסיבר שלי יש רק כניסות קומפוננט.
לגבי סקיילר - יש לך המלצה על אחד מסוים? והיכן ניתן להשיג אותם בארץ?
תודה,
נעם
לגבי סקיילר - יש לך המלצה על אחד מסוים? והיכן ניתן להשיג אותם בארץ?
תודה,
נעם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה זקוק לפתרון קצת יקר כי המרה של HD בנוסף ל SD והעברה ב HDMI בפורמט 1080p/60 1080i/60 או 720p/60 דורשת Video Processor/Scaler שאומנם יתן לך הרבה מאוד מעבר להמרת שיטות שידור אבל גם יעלה בהתאם.
אישית הייתי ממליץ לך על ה ABT DVDO Edge . עפר לאור סקר אותו כאן באתר http://www.hometheater.co.il/p-1.article01387 ואתה גם יכול לפנות אליו עם שאלות ספציפיות.
אישית הייתי ממליץ לך על ה ABT DVDO Edge . עפר לאור סקר אותו כאן באתר http://www.hometheater.co.il/p-1.article01387 ואתה גם יכול לפנות אליו עם שאלות ספציפיות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
noamfraenkel
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על ההמלצה ועל ההפניה.
ה-EDGE נראה באמת מרשים, אבל הוא די יקר (אם כי עדיין זול בהרבה מלקנות טלוויזיה חדשה). השאלה היא האם הוא לא over-kill למה שאני צריך?
רמת ה-HD של יס היא עדיין לא כזאת מדהימה בכל מקרה, ושאר המכשירים שמתחברים לטלוויזיה תומכים ב-1080p/60 (מחשב mac-mini המשמש כמדיה סנטר ו-PS3 שמשמש גם כנגן Blue-Ray) כך שאולי יש סקיילר פשוט יותר שעושה "רק" את ההמרה שאני צריך (HDMI 1080p 50 הרץ ל-60 הרץ), שיעשה את העבודה באיכות מספיק טובה ויהיה הרבה יותר זול?
נעם
ה-EDGE נראה באמת מרשים, אבל הוא די יקר (אם כי עדיין זול בהרבה מלקנות טלוויזיה חדשה). השאלה היא האם הוא לא over-kill למה שאני צריך?
רמת ה-HD של יס היא עדיין לא כזאת מדהימה בכל מקרה, ושאר המכשירים שמתחברים לטלוויזיה תומכים ב-1080p/60 (מחשב mac-mini המשמש כמדיה סנטר ו-PS3 שמשמש גם כנגן Blue-Ray) כך שאולי יש סקיילר פשוט יותר שעושה "רק" את ההמרה שאני צריך (HDMI 1080p 50 הרץ ל-60 הרץ), שיעשה את העבודה באיכות מספיק טובה ויהיה הרבה יותר זול?
נעם
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש כמה מכשירים ל-Kramer Electronics, תבדוק באתר שלהם
הם בעיקר עושים ציוד למקצוענים
הם בעיקר עושים ציוד למקצוענים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא מכיר מכשירים טובים שיודעים לעשות המרה רק של 50-60HZ בלבד.
אם זה מכשירים פשוטים אז הם בד"כ מוגבלים רק ל-SD.
ב-HD מדובר בעיקר במעבדי תמונה ואלה לא דבר זול. ה-EDGE עולה כ-800$, קשה לי להאמין שתצליח לרדת מתחת למחיר הזה בשביל איכות תמונה סבירה.
אם זה מכשירים פשוטים אז הם בד"כ מוגבלים רק ל-SD.
ב-HD מדובר בעיקר במעבדי תמונה ואלה לא דבר זול. ה-EDGE עולה כ-800$, קשה לי להאמין שתצליח לרדת מתחת למחיר הזה בשביל איכות תמונה סבירה.
-
noamfraenkel
-
- חבר שרק התחיל

רציתי לעדכן את השרשור שאכן קניתי את ה-Edge והוא עונה על כל הציפיות
תודה לכל העונים
נעם
תודה לכל העונים
נעם