בעיות בהעלאת משחקים ב HTPC
שלום לכולם
אני מחובר עם HTPC לפלזמה FULLHD וכמובן שהרזולוציה של המחשב על המסך היא 1920x1080
הבעיה היא שכשאני מנסה לעלות משחקים ( לא כולם ) כנראה שהם לא תומכים ברזולוציה הזו ואז אני רואה מסך שחור ולא יכול להשתמש במשחקים הללו ,
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
ומה הפיתרון אם בכלל ?
תודה
דודי
אני מחובר עם HTPC לפלזמה FULLHD וכמובן שהרזולוציה של המחשב על המסך היא 1920x1080
הבעיה היא שכשאני מנסה לעלות משחקים ( לא כולם ) כנראה שהם לא תומכים ברזולוציה הזו ואז אני רואה מסך שחור ולא יכול להשתמש במשחקים הללו ,
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
ומה הפיתרון אם בכלל ?
תודה
דודי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לחלק מהמשחקים היום,יש,בטרם הפעלתם, תפריט שמאפשר לכוון את הרזולוצי ותדר הרענון .תנסה לשחק עם זה.
בקשר לכרטיס, זה שקנית אותו עכשיו זה לא אומר שהדרייבר מעודכן. תמיד תדאג להוריד דרייבר מעודכן מאתר (במקרה שלך) NVIDIA.
בקשר לכרטיס, זה שקנית אותו עכשיו זה לא אומר שהדרייבר מעודכן. תמיד תדאג להוריד דרייבר מעודכן מאתר (במקרה שלך) NVIDIA.
כשניסיתי להפחית רזולוציה של המסך ( כי הנחתי שהמשחק מותאם לרזולוציה נמוכה יותר ) , קרה לי מצב שהמסך החשיך ולא יכולתי להחזיר את הרזולוציה למסך עד שחיברתי מסך אחר במקביל ודרכו ביצעתי את ההחזרה לרזולוציה של ה
FULL HD , בינתיים ויתרתי על המשחקים במחשב הזה , אבל חבל לי על זה ואשמח לשמוע פיתרון
תודה , דודי
FULL HD , בינתיים ויתרתי על המשחקים במחשב הזה , אבל חבל לי על זה ואשמח לשמוע פיתרון
תודה , דודי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה לא מפחית רזולוציה של המסך בשביל משחק!
אלא, אתה מפחית או מעלה את הרזולוציה של המשחק בשביל המסך!
המסך צריך תמיד להיות על הרזולוציה האופטימלית שלו, אם אתה לא רואה את המשחק, ALT-F4 או CTRL-ALT-DEL או CTRL-ESC אתה ויצא החוצה ממנו והרזולוציה חוזרת חזרה.
נסה ותראה.
אלא, אתה מפחית או מעלה את הרזולוציה של המשחק בשביל המסך!
המסך צריך תמיד להיות על הרזולוציה האופטימלית שלו, אם אתה לא רואה את המשחק, ALT-F4 או CTRL-ALT-DEL או CTRL-ESC אתה ויצא החוצה ממנו והרזולוציה חוזרת חזרה.
נסה ותראה.