Star Trek הגיע

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #41 

סליחה על הבורות,
מיכוון שאני לא שולט בסרטי Star Trek וישנם כמה סרטים ב NEWZBIN רציתי לשאול האם Star Trek Evolutions הוא הסרט המדובר?

תודה.
....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #42 

אני אוהב מאוד סטארטרק וראיתי את כל הסדרות באדיקות (חוץ מאנטרפריז...), אבל אני לא נקשר רגשית לסרטים ולא מעריץ כלום ואף אחד.

yarino,
אלו הם נספחים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #43 

yarino הסרט המדובר נקרא פשוט STAR TREK.
לדעתי הסרט הוא אקשן מד"ב כייפי וקליל. נכון שהוא לא מהווה שום תוספת ליקום של מסע בין כוכבים אבל בתור "טרקי" כבר שנים, אם הסרט יחזיר את הסדרה חזרה למרקע הTV אז מבחינתי הוא עשה את שלו :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #44 

אני לא כל כך רואה מי יעשה סידרה חדשה, נדמה לי שהבמאים הטובים עסוקים, אבל זה בהחלט יהיה מבורך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #45 

מאפא הקפיצת אמונה הזו? מה הקשר בין סרט לסידרה?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #46 

Huber כתב:מאפא הקפיצת אמונה הזו? מה הקשר בין סרט לסידרה?
...
יש קשר הדוק...
יש בסיס מעריצים רחב ויש מי שרוצה למכור מרצ'נדייז ואת זה קל יותר לעשות עם הייפ גבוה וסידרה שרצה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #47 

קהל מעריצים יש והיה מאז ומתמיד - הבעייה זה שהוציאו סדרות בינוניות שלא עמדו בציפיות של קהל המעריצים הקיים. הסרט הקיים לא ישנה כלום, מי שלא הכיר את הפרנצ'ייז לפני כן לא ממש יתחבר אליו בגלל סרט שכ"כ שונה מהותית מהסרטים והסדרות שבאו לפניו. אני לא מאמין שמשהו ישתנה בעקבות הסרט הזה.

גם אני אשמח מאוד לראות עוד סידרה (ורצוי איכותית כמובן) בפרנצ'ייז הזה, אבל אני לא חושב שזה יקרה דווקא בעקבות סרט שכל טרקי יגיד לך שדי תלוש מהמסורת של סטאר טרק.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #48 

אני חושב שהם לא יתנגדו לריענון של קהל המעריצים והזרקת דם חדש.
אוקי, אז המעריצי הארדקור לא יהיו מרוצים, אבל אני בטוח שהם יצפו.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #49 

תודה.
....

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #50 

guyezra כתב:אוקי, אז המעריצי הארדקור לא יהיו מרוצים, אבל אני בטוח שהם יצפו.
...
אל תהיה בטוח. הם כבר ניסו את זה עם הסידרת בת שנקרא ENTERPRISE (ההיא עם ג'ונתן ארצ'ר שסבבה סביב האנטרפרייז הראשונה בהיסטוריה) וזה לא ממש עבד להם - הסידרה בוטלה עקב רייטינג נמוך. קהל ה"טרקיז" לא דביל, לא כל דבר שרשום על STA TTREK מיד יהוך להצלחה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #51 

לי באופן אישי די נשבר ה-ז מפריקוולים.
מספיק עם זה, נגמרו הרעיונות קדימה?
לקחו סידרה הייטקית והפכו אותה ללאוטקית.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #52 

בזמנו כש DS9 ירדה מהאויר דובר רבות על תוכניות לסידרה חדשה STAR TREK ACADEMY
אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד . חבל.

אגב יצא לניוז לפני יומיים שלושה קטעי HD הזויים שהם התוספות לכותרי בלו-ריי של סידרת סטארטרק
ובהם רואים החל מניתוח "דוקומנטרי" של שטחי החלל בהם התרחשו העלילות של סרטי סטאר טרק ..
ועד ל"חווית סטאר טרק" - מופע, כמעט נפלט לי פריק שואו.. בלאס ווגאס הנותן לקהל הרחב הזדמנות לטעום את
חווית האנטרפרייז.. עם שחקנים המדמים פלישת בורג כשקהל המבקרים , מכל הגילאים , נמצא במרכז התפאורה ...

אל תמהרו לרכוש כרטיסים ללאס וגאס... - המופע נסגר בליווי שטף דמעות ובכי קורע לב של הקהל ...
כן.. ב HD .. :roll:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #53 

איזה "כותרי בלוריי של סידרת סטאר טרק"? האם אלו מהסדרות הישנות שוחררו ב HD? 8O

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #54 

פיספתי מילה - הייתי צריך לרשום סידרת סירטי סטאר טרק

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #55 

dizingof - ב 2010 הולכים לפתוח שוב את המופע 8)

Huber - הכוונה לסרטי TNG שיצאו לאחרונה על בלו ריי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #56 

HazooM - את אלו אני מכיר וכבר יש לי אותם, חשבתי לרגע ששיחררו את אחת מהסדרות ב HD ופיספסתי :wink:

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #57 

Huber כתב:sagioto - JJ עשה סרט להמונים (כמו שדיזינגוף ציין). אני בטוח שכל "טרקי" שמכבד את עצמו לא התחבר לסרט כמו שהוא התחבר לשאר הסרטים שיצאו למרות שהם היו הרבה פחות טובים מכל בחינה אפשרית. בניגוד לסרטים הקודמים שהרחיבו את האפוס של הפרנצ'ייז, הסרט הזה הרגיש כמו ניצול של הפרנצ'ייז להבאת ה"טרקים" לקולנוע ותו לא - לא הרגיש כמעט בכלל כמו סרט מהסידרה. מה שקיבלנו בסופו של היום זה סרט מדע בידיוני באמת משובח, אבל לא סרט "טרקי" אמיתי - ועל זה אני מלין. בוא נסכם את זה ככה, בתור סרט מדע בידיוני הייתי נותן לו ציון של 9, בתור סרט בסידרת סטאר טרק, אולי 6.
...
אני דווקא ראיתי בזמנם את כל DS9 וTNG, אני ממש לא מגדיר את עצמי טרקי....
אבל הפרנצ'ייז הזה ממש היה צריך בוסט, ושאני הולך לקולנוע אני רוצה לראות סרט שעובד מבחינה קולנועית,
אין מה לעשות, הסרט הזה הוא הכי מוצלח מאז wrath of khan- אם שופטים סרט לפי כמה הוא טוב ולא לפי כמה הוא קרוב לסדרה המקורית....

הדיבור על סדרה פשוט נובע מזה שJJ ABRAMAS, כבר חתום על כמה סדרות (יש שיגידו מופת), ומכאן התקווה הלא מציאותית שמשהו כזה יקרה...

עם נשווה את זה לריסטרט שעושה מחשב אז הסרט הזה היה מה שקורה עד שהמערכת הפעלה עולה,
הכיף האמתי יהיה בסרטים הבאים,

ולא ראיתי רובוטריקים, אבל אני מקווה שסטר טרק יותר טוב מזה....

Bobbin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #58 

Huber כתב:HazooM - את אלו אני מכיר וכבר יש לי אותם, חשבתי לרגע ששיחררו את אחת מהסדרות ב HD ופיספסתי :wink:
...
אני חושב שלא באופן מלא עדיין, אבל יודע שלפחות לגבי הסדרה המקורית של סטאר טרק (עם וויליאם שטנר הגדול, כמובן), עונה 1 שוחררה בבלו-ריי.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #59 

ראיתי אתמול את הסרט ב 1080P ומאוד נהניתי.
מבחינת התמונה והסאונד זו הייתה חוויה חסרת תקדים (לעומת סרטים קודמים בסדרה כמובן).
העלילה עצמה מלאה בחורים, אבל זה כלל לא הפריע לי.
יש בסרט המון התייחסויות עם פרקים קודמים בסדרה, כך למשל היה מאוד מעניין לראות את קירק מנצח בתסריט הקוביאשי מארו, אם אני לא טועה קירסטי אלי הייתה הראשונה שנכשלה בתסריט הזה, אני חושב שזה היה בסרט השני.
התאמצו מאוד שהשחקנים יחקו את המבטא של הדמויות המקוריות, ושמו להם בפה ( בעיקר לקירק ובונס כמובן), כל מני משפטים מוכרים. אצל בונס ניסו ממש לחקות את חיתוך הדיבור של דיפרסט קלי, וזה לא יצא טבעי.
באמת בונס היה מאכזב, אבל הרבה יותר האכזבתי מסקוטי, שבמקור היה לדעתי הדמות הכי מצחיקה בסדרה (מישהו אמר סטאר טרק 4?), ובסרט אתמול מצאו מישהו שקצת דומה לו, הלבישו עליו את המבטא הסקוטי ואת זה שהוא מנסה להוציא מהספינה (כרגיל) 100%, אבל זה לא הספיק, לא כתבו לו טקסט ממש שנון.

אני לא יודע מה שמה של השחקנית שגילמה את אוהורה אבל היא שווה #^$##$^ וגם @#$%$^&$. מדהימה!

סך הכל בעיני אחד הסרטים הכי מוצלחים בסדרה (הכי מוצלח בעיני הסרט הרביעי, ואחרי השני - the wrath of khan

אהבתי את זה שהחזירו את הפייזרים המקוריים של סדרת הטלוויזיה, אין הרבה משפטים יותר מעוררי נוסטלגיה בעיני מאשר "set phasers on stun"

oferlaor כתב:1. הם לא הגזימו עם הפראות של קירק? אם מסכמים את כל הפעולות שלו בסרט, אפשר די מהר להבין שהאיש לא יציב בנפשו. כילד הוא גונב רכב, מעיף אותו מצוק ובקושי שורד. ולמה? כמחאה על זה שאביו נהרג? כמה יתומים שמעתם עליהם שעושים פעולות פסיכיות כאלה?!
...
אני לא יודע אם יצא לך לראות את הסדרה המקורית, אני הייתי ילד כששידרו אותה בארץ, הדמות של קירק בסדרה המקורית (גם בסרטים, אבל מעט פחות) הייתה מאוד אלימה ומאוד אימפולסיבי. לדעתי לא הגזימו בפראיות שלו.

הסצנה שבה קירק סולו (ועוד מישהו שהיה ברור שימות בשניה הראשונה שצירפו אותו למשימה) צונחים למתקן הקידוח והקרב שלאחר מכן - מעולה!

מילה לגבי אבהרמס: ראיתי את הלוגו של "באד רובוט" בתחילת הסרט והבנתי שהסרט שלו, אבל שכחתי מכך שניה לאחר מכן.
יש בסרט סצינה שבה קירק בורח בכוכב הקרח מהמפלצת ואז הוא וספוק סוגרים את עצמם מאחורי מעין קיר פלדה.
הסצנה מייד הזכירה לי הרבה סצנות מ"אבודים". בעיני זה מראה על חשיבה שטאנצית ומשעממת של אבהראמס. אתה לא יכול לגוון קצת?

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”