Star Trek הגיע
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
yarino הסרט המדובר נקרא פשוט STAR TREK.
לדעתי הסרט הוא אקשן מד"ב כייפי וקליל. נכון שהוא לא מהווה שום תוספת ליקום של מסע בין כוכבים אבל בתור "טרקי" כבר שנים, אם הסרט יחזיר את הסדרה חזרה למרקע הTV אז מבחינתי הוא עשה את שלו
לדעתי הסרט הוא אקשן מד"ב כייפי וקליל. נכון שהוא לא מהווה שום תוספת ליקום של מסע בין כוכבים אבל בתור "טרקי" כבר שנים, אם הסרט יחזיר את הסדרה חזרה למרקע הTV אז מבחינתי הוא עשה את שלו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מאפא הקפיצת אמונה הזו? מה הקשר בין סרט לסידרה?
- Huber
- חבר במועדון HT

קהל מעריצים יש והיה מאז ומתמיד - הבעייה זה שהוציאו סדרות בינוניות שלא עמדו בציפיות של קהל המעריצים הקיים. הסרט הקיים לא ישנה כלום, מי שלא הכיר את הפרנצ'ייז לפני כן לא ממש יתחבר אליו בגלל סרט שכ"כ שונה מהותית מהסרטים והסדרות שבאו לפניו. אני לא מאמין שמשהו ישתנה בעקבות הסרט הזה.
גם אני אשמח מאוד לראות עוד סידרה (ורצוי איכותית כמובן) בפרנצ'ייז הזה, אבל אני לא חושב שזה יקרה דווקא בעקבות סרט שכל טרקי יגיד לך שדי תלוש מהמסורת של סטאר טרק.
גם אני אשמח מאוד לראות עוד סידרה (ורצוי איכותית כמובן) בפרנצ'ייז הזה, אבל אני לא חושב שזה יקרה דווקא בעקבות סרט שכל טרקי יגיד לך שדי תלוש מהמסורת של סטאר טרק.
- Huber
- חבר במועדון HT

אל תהיה בטוח. הם כבר ניסו את זה עם הסידרת בת שנקרא ENTERPRISE (ההיא עם ג'ונתן ארצ'ר שסבבה סביב האנטרפרייז הראשונה בהיסטוריה) וזה לא ממש עבד להם - הסידרה בוטלה עקב רייטינג נמוך. קהל ה"טרקיז" לא דביל, לא כל דבר שרשום על STA TTREK מיד יהוך להצלחה.guyezra כתב:אוקי, אז המעריצי הארדקור לא יהיו מרוצים, אבל אני בטוח שהם יצפו....
בזמנו כש DS9 ירדה מהאויר דובר רבות על תוכניות לסידרה חדשה STAR TREK ACADEMY
אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד . חבל.
אגב יצא לניוז לפני יומיים שלושה קטעי HD הזויים שהם התוספות לכותרי בלו-ריי של סידרת סטארטרק
ובהם רואים החל מניתוח "דוקומנטרי" של שטחי החלל בהם התרחשו העלילות של סרטי סטאר טרק ..
ועד ל"חווית סטאר טרק" - מופע, כמעט נפלט לי פריק שואו.. בלאס ווגאס הנותן לקהל הרחב הזדמנות לטעום את
חווית האנטרפרייז.. עם שחקנים המדמים פלישת בורג כשקהל המבקרים , מכל הגילאים , נמצא במרכז התפאורה ...
אל תמהרו לרכוש כרטיסים ללאס וגאס... - המופע נסגר בליווי שטף דמעות ובכי קורע לב של הקהל ...
כן.. ב HD ..
אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד . חבל.
אגב יצא לניוז לפני יומיים שלושה קטעי HD הזויים שהם התוספות לכותרי בלו-ריי של סידרת סטארטרק
ובהם רואים החל מניתוח "דוקומנטרי" של שטחי החלל בהם התרחשו העלילות של סרטי סטאר טרק ..
ועד ל"חווית סטאר טרק" - מופע, כמעט נפלט לי פריק שואו.. בלאס ווגאס הנותן לקהל הרחב הזדמנות לטעום את
חווית האנטרפרייז.. עם שחקנים המדמים פלישת בורג כשקהל המבקרים , מכל הגילאים , נמצא במרכז התפאורה ...
אל תמהרו לרכוש כרטיסים ללאס וגאס... - המופע נסגר בליווי שטף דמעות ובכי קורע לב של הקהל ...
כן.. ב HD ..
- Huber
- חבר במועדון HT

איזה "כותרי בלוריי של סידרת סטאר טרק"? האם אלו מהסדרות הישנות שוחררו ב HD? 
dizingof - ב 2010 הולכים לפתוח שוב את המופע
Huber - הכוונה לסרטי TNG שיצאו לאחרונה על בלו ריי.
Huber - הכוונה לסרטי TNG שיצאו לאחרונה על בלו ריי.
- Huber
- חבר במועדון HT

HazooM - את אלו אני מכיר וכבר יש לי אותם, חשבתי לרגע ששיחררו את אחת מהסדרות ב HD ופיספסתי 
אני דווקא ראיתי בזמנם את כל DS9 וTNG, אני ממש לא מגדיר את עצמי טרקי....Huber כתב:sagioto - JJ עשה סרט להמונים (כמו שדיזינגוף ציין). אני בטוח שכל "טרקי" שמכבד את עצמו לא התחבר לסרט כמו שהוא התחבר לשאר הסרטים שיצאו למרות שהם היו הרבה פחות טובים מכל בחינה אפשרית. בניגוד לסרטים הקודמים שהרחיבו את האפוס של הפרנצ'ייז, הסרט הזה הרגיש כמו ניצול של הפרנצ'ייז להבאת ה"טרקים" לקולנוע ותו לא - לא הרגיש כמעט בכלל כמו סרט מהסידרה. מה שקיבלנו בסופו של היום זה סרט מדע בידיוני באמת משובח, אבל לא סרט "טרקי" אמיתי - ועל זה אני מלין. בוא נסכם את זה ככה, בתור סרט מדע בידיוני הייתי נותן לו ציון של 9, בתור סרט בסידרת סטאר טרק, אולי 6....
אבל הפרנצ'ייז הזה ממש היה צריך בוסט, ושאני הולך לקולנוע אני רוצה לראות סרט שעובד מבחינה קולנועית,
אין מה לעשות, הסרט הזה הוא הכי מוצלח מאז wrath of khan- אם שופטים סרט לפי כמה הוא טוב ולא לפי כמה הוא קרוב לסדרה המקורית....
הדיבור על סדרה פשוט נובע מזה שJJ ABRAMAS, כבר חתום על כמה סדרות (יש שיגידו מופת), ומכאן התקווה הלא מציאותית שמשהו כזה יקרה...
עם נשווה את זה לריסטרט שעושה מחשב אז הסרט הזה היה מה שקורה עד שהמערכת הפעלה עולה,
הכיף האמתי יהיה בסרטים הבאים,
ולא ראיתי רובוטריקים, אבל אני מקווה שסטר טרק יותר טוב מזה....
אני חושב שלא באופן מלא עדיין, אבל יודע שלפחות לגבי הסדרה המקורית של סטאר טרק (עם וויליאם שטנר הגדול, כמובן), עונה 1 שוחררה בבלו-ריי.Huber כתב:HazooM - את אלו אני מכיר וכבר יש לי אותם, חשבתי לרגע ששיחררו את אחת מהסדרות ב HD ופיספסתי...
ראיתי אתמול את הסרט ב 1080P ומאוד נהניתי.
מבחינת התמונה והסאונד זו הייתה חוויה חסרת תקדים (לעומת סרטים קודמים בסדרה כמובן).
העלילה עצמה מלאה בחורים, אבל זה כלל לא הפריע לי.
יש בסרט המון התייחסויות עם פרקים קודמים בסדרה, כך למשל היה מאוד מעניין לראות את קירק מנצח בתסריט הקוביאשי מארו, אם אני לא טועה קירסטי אלי הייתה הראשונה שנכשלה בתסריט הזה, אני חושב שזה היה בסרט השני.
התאמצו מאוד שהשחקנים יחקו את המבטא של הדמויות המקוריות, ושמו להם בפה ( בעיקר לקירק ובונס כמובן), כל מני משפטים מוכרים. אצל בונס ניסו ממש לחקות את חיתוך הדיבור של דיפרסט קלי, וזה לא יצא טבעי.
באמת בונס היה מאכזב, אבל הרבה יותר האכזבתי מסקוטי, שבמקור היה לדעתי הדמות הכי מצחיקה בסדרה (מישהו אמר סטאר טרק 4?), ובסרט אתמול מצאו מישהו שקצת דומה לו, הלבישו עליו את המבטא הסקוטי ואת זה שהוא מנסה להוציא מהספינה (כרגיל) 100%, אבל זה לא הספיק, לא כתבו לו טקסט ממש שנון.
אני לא יודע מה שמה של השחקנית שגילמה את אוהורה אבל היא שווה #^$##$^ וגם @#$%$^&$. מדהימה!
סך הכל בעיני אחד הסרטים הכי מוצלחים בסדרה (הכי מוצלח בעיני הסרט הרביעי, ואחרי השני - the wrath of khan
אהבתי את זה שהחזירו את הפייזרים המקוריים של סדרת הטלוויזיה, אין הרבה משפטים יותר מעוררי נוסטלגיה בעיני מאשר "set phasers on stun"
הסצנה שבה קירק סולו (ועוד מישהו שהיה ברור שימות בשניה הראשונה שצירפו אותו למשימה) צונחים למתקן הקידוח והקרב שלאחר מכן - מעולה!
מילה לגבי אבהרמס: ראיתי את הלוגו של "באד רובוט" בתחילת הסרט והבנתי שהסרט שלו, אבל שכחתי מכך שניה לאחר מכן.
יש בסרט סצינה שבה קירק בורח בכוכב הקרח מהמפלצת ואז הוא וספוק סוגרים את עצמם מאחורי מעין קיר פלדה.
הסצנה מייד הזכירה לי הרבה סצנות מ"אבודים". בעיני זה מראה על חשיבה שטאנצית ומשעממת של אבהראמס. אתה לא יכול לגוון קצת?
מבחינת התמונה והסאונד זו הייתה חוויה חסרת תקדים (לעומת סרטים קודמים בסדרה כמובן).
העלילה עצמה מלאה בחורים, אבל זה כלל לא הפריע לי.
יש בסרט המון התייחסויות עם פרקים קודמים בסדרה, כך למשל היה מאוד מעניין לראות את קירק מנצח בתסריט הקוביאשי מארו, אם אני לא טועה קירסטי אלי הייתה הראשונה שנכשלה בתסריט הזה, אני חושב שזה היה בסרט השני.
התאמצו מאוד שהשחקנים יחקו את המבטא של הדמויות המקוריות, ושמו להם בפה ( בעיקר לקירק ובונס כמובן), כל מני משפטים מוכרים. אצל בונס ניסו ממש לחקות את חיתוך הדיבור של דיפרסט קלי, וזה לא יצא טבעי.
באמת בונס היה מאכזב, אבל הרבה יותר האכזבתי מסקוטי, שבמקור היה לדעתי הדמות הכי מצחיקה בסדרה (מישהו אמר סטאר טרק 4?), ובסרט אתמול מצאו מישהו שקצת דומה לו, הלבישו עליו את המבטא הסקוטי ואת זה שהוא מנסה להוציא מהספינה (כרגיל) 100%, אבל זה לא הספיק, לא כתבו לו טקסט ממש שנון.
אני לא יודע מה שמה של השחקנית שגילמה את אוהורה אבל היא שווה #^$##$^ וגם @#$%$^&$. מדהימה!
סך הכל בעיני אחד הסרטים הכי מוצלחים בסדרה (הכי מוצלח בעיני הסרט הרביעי, ואחרי השני - the wrath of khan
אהבתי את זה שהחזירו את הפייזרים המקוריים של סדרת הטלוויזיה, אין הרבה משפטים יותר מעוררי נוסטלגיה בעיני מאשר "set phasers on stun"
אני לא יודע אם יצא לך לראות את הסדרה המקורית, אני הייתי ילד כששידרו אותה בארץ, הדמות של קירק בסדרה המקורית (גם בסרטים, אבל מעט פחות) הייתה מאוד אלימה ומאוד אימפולסיבי. לדעתי לא הגזימו בפראיות שלו.oferlaor כתב:1. הם לא הגזימו עם הפראות של קירק? אם מסכמים את כל הפעולות שלו בסרט, אפשר די מהר להבין שהאיש לא יציב בנפשו. כילד הוא גונב רכב, מעיף אותו מצוק ובקושי שורד. ולמה? כמחאה על זה שאביו נהרג? כמה יתומים שמעתם עליהם שעושים פעולות פסיכיות כאלה?!...
הסצנה שבה קירק סולו (ועוד מישהו שהיה ברור שימות בשניה הראשונה שצירפו אותו למשימה) צונחים למתקן הקידוח והקרב שלאחר מכן - מעולה!
מילה לגבי אבהרמס: ראיתי את הלוגו של "באד רובוט" בתחילת הסרט והבנתי שהסרט שלו, אבל שכחתי מכך שניה לאחר מכן.
יש בסרט סצינה שבה קירק בורח בכוכב הקרח מהמפלצת ואז הוא וספוק סוגרים את עצמם מאחורי מעין קיר פלדה.
הסצנה מייד הזכירה לי הרבה סצנות מ"אבודים". בעיני זה מראה על חשיבה שטאנצית ומשעממת של אבהראמס. אתה לא יכול לגוון קצת?