איכות צפייה בתוכן אינטרנרט ב-X
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אלו תכנים אשר מסוננים מראש על ידי היצרן. הוא הרי מפנה לפורטל שלו כאשר ניגשים לשירותי הרשת. על מנת למנוע זמני טעינה גבוהים, הוא מציע רק תכנים בעלי קצב נתונים נמוך. אז אומנם זכינו לתכנים שעולים מהר, אך איכותם איננה ברת צפייה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

eb73,
אולי אתה לא, להרבה מאוד אנשים חשובה איכות התכנים המקוונים כמו שאתה רואה בשרשור זה.
אולי אתה לא, להרבה מאוד אנשים חשובה איכות התכנים המקוונים כמו שאתה רואה בשרשור זה.
לא הבנתי אותך (אבל עוד לא הפעלתי אפילו את המכשיר). חלק גדול מהסרטים ביוטיוב הם ברזולוציה נמוכה. בחלקם יש כפתור של HD, ואז המצב קצת יותר טוב, אבל לדעתי זה ממש לא אפילו 720P, תקנו אותי אם אני טועה.ziv_r כתב:אלו תכנים אשר מסוננים מראש על ידי היצרן. הוא הרי מפנה לפורטל שלו כאשר ניגשים לשירותי הרשת. על מנת למנוע זמני טעינה גבוהים, הוא מציע רק תכנים בעלי קצב נתונים נמוך. אז אומנם זכינו לתכנים שעולים מהר, אך איכותם איננה ברת צפייה....
לראות תוכן כזה על מסך FULLHD מוביל לאיכות נמוכה, בדיוק כמו לראות טלויזיה או DVD, אם זאת כוונת המשורר...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התכנים נבחרים Handpicked על ידי היצרן על מנת שלא יבחרו תכנים בעלי קצב נתונים גבוה אשר יתרום לזמני טעינה גבוהים. כמובן שלקיחת תכנים כאלו והצגתם על מסך גדול תורמת לאיכות הנמוכה שמתקבלת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לדעתי לא התכוונו לפורל אלא לאתר עצמו.ziv_r כתב:אני מדבר על התכנים שמופיעים בפורטל....
לדעתי, תמצאו סרט שיש לו גם אופציה HD (תוודאו את זה במחשב)
ותנסו להבין אם זה מפעיל את הHD שבסרט באופן אוטומטי (שוב, זה לא HD ממש אמיתי, זה הכפתור שליד סרט שצולם ברזולוציה קצת יותר טובה).
עד כמה רואים גרוע? יותר מטלויזיה SD ?
ממש גרוע - אבל ניתן להבין מה רואים בסרט (אז לא נהיה חזירים), לא בשביל זה קניתי את המכשיר.MrMoris כתב:לדעתי לא התכוונו לפורל אלא לאתר עצמו.ziv_r כתב:אני מדבר על התכנים שמופיעים בפורטל....
לדעתי, תמצאו סרט שיש לו גם אופציה HD (תוודאו את זה במחשב)
ותנסו להבין אם זה מפעיל את הHD שבסרט באופן אוטומטי (שוב, זה לא HD ממש אמיתי, זה הכפתור שליד סרט שצולם ברזולוציה קצת יותר טובה).
עד כמה רואים גרוע? יותר מטלויזיה SD ?...