מעוניין לרכוש רסיבר ורמקולים!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב, חברים יקרים. אני חדש כאן בפורום, ואשמח לעזרתכם הנדיבה. לאחרונה רכשתי את ה-PS3 על מנת ליהנות מחוויית צפייה נהדרת של פורמט BLU-RAY המוכר. לצערי, התמונה לא עושה את כל ההבדל, והסאונד הוא חלק בלתי נפרד מהשיפור המהותי בחווייה החדשה. לכן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רסיבר של חברת YAMAHA, והן על רמקולים איכותיים כלשהם, על מנת שאוכל למקסם את ההנאה המדוברת.

התקציב הוא די נמוך יחסית, רק 5,000 ש"ח לשני המוצרים יחדיו. כלומר, 5,000 ש"ח לשניהם מקסימום! אני יודע שיהיה קשה להמליץ על דברים איכותיים להפליא בתקציב המדובר, אך אני אסתפק גם באיכות גבוהה עד סבירה, ואין לי כל בעיה שהיא עם "סביר בלבד".

בתודה מראש, מישהו מישהו :twisted: .

עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב. אין לי בעיה עם רסיבר שניתן לחבר אליו רק את הסאונד, כאשר יציאות הוידיאו יחוברו אל הטלביזיה עצמה. אם בכל זאת תצליחו לבחור ברסיבר שיכול לקלוט גם את הוידיאו בנוסף במסגרת התקציב, אז מה טוב! :wink: דבר נוסף, אל הרסיבר אני מתכוון לחבר מכשיר DVD משולב וידיאו, את ה-PS3 ואת הרמקולים החדשים שתמליצו עליהם במסגרת התקציב.

שוב תודה! :twisted:

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

שלום וברוך הבא,

למה אתה נעול על ימהה?
ארז

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

שלום רב, ארז! חבר של ההורים שדרכו אנחנו רוכשים את הרסיבר והרמקולים המליץ על חברת ימאהה. כיוון שאני ממש לא מבין בנושא, החלטתי להקשיב להמלצתו. כמובן שאני פתוח להצעות נוספות בנושא, משום שאני הדיוט גמור כאמור.

אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפיים של חברות ספציפיות, על מנת שאוכל להזמין את הדגמים הללו ולא להתבלבל עם שלל האופציות הקיימות בשוק.

תודה ! :twisted:

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

האם השימוש יהיה לקולנוע ביתי בלבד או גם למוזיקה?
אם מדובר על קולנוע ביתי בלבד , תוכל להסתפק ברמקולים סטליטים (שפחות מתאימים למוזיקה ברמת המחיר שאתה מקציב). זה יכול להשאיר לך תקציב גדול יותר לרסיבר.
בכל מקרה, מומלץ לך לגשת לחנות מתחמחה אחת או שתיים ולהתרשם בעצמך מאיכות הסאונד. אם אתה נוהג לשמוע מוזיקה, כך איתך מספר דיסקים מסגנונות שונים שאתה שומע ומכיר היטב.
בסופו של דבר, המערכת צריכה לספק אותך...
אם תחזור עם מספר אלטרנטיבות שהוצעו לך ושנשמעו לאוזניך, יהיה אפשר להמליץ לך מה מביניהם עדיף.

ארז

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

שלום רב. רכשתי את הריסבר YAMAHA RX-V465, שנראה לי כאחלה רסיבר אשר מתאים לצרכים שלי בדיוק (במסגרת התקציב הקטן שיש לי). כעת כל שנותר לי הוא לרכוש רמקולים. מטרתם היא לצפייה בסרטים בלבד, והתקציב הוא בסביבות ה-2,500 ש"ח. מוכר מסוים הציע לי שני דגמים שלא הכי נראים לי האמת, ורציתי לדעת את חוות דעתכם!

JBL CS680

ולעומתו

wharfedale moviestar 65

ראיתי שהפרטים הטכניים שלהם די דומים, ולדעתי אם אני לא טועה ה-JBL טובים יותר במעט. על כל פנים, אני לא מכיר את החברה השנייה ולא יודע אם היא מומלצת בכלל, ואשמח לקבל תשובה גם לגבי זה. כמו כן, המוכר אמר שעדיף רמקולים מעץ (כדוגמת ה-wharfedale) לעומת רמקולים מפלסטיק (כדוגמת ה-JBL). מה דעתכם לגבי העניין?

בתודה מראש, כפיר. 8)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

יש סטליטים, שלפי תגובות שקראתי בפורום, נשמעים לא רע בסרטים:
יש של CANTON , KEF ומוראל.
אגב, גם wharfedale חברה מוכרת ומכובדת.
בסדר גודל מחיר של 2000 ש"ח +- , אין מנצח בנוקאוט. זה עניין של מה נשמע לך מתאים יותר וגם מה נראה לך מבחינת העיצוב.
לפי ידיעתי, אין משמעות אם התיבה היא מעץ או לא. הם מיועדים לקולנוע ביתי ולא למוזיקה.
מציע לך לשמוע אותם ולהתרשם מהם.
ארז

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”