כיול במיקרופון המצורף הביא לתוצאה שנשמעת מצוין...
שמעתי חלקים מהאביר האפל בבלוריי TRUE-HD. מדהים!
פרטים נוספים בהמשך. לילה טוב
קודם כל מברוק על הרכישהNewboy כתב:ועכשיו שאלה של NEWBOY ממש
ראיתי ברסיבר פענוח של true -hd. כאשר הגדרתי LPCM זה לא היה ....
......

ברור שב LCPM לא תראה, הרי בשיטה הזו ה PS3 עושה פיענוח ושולח אות מקודד כבר לרסיבר. יש כאלו שיטענו שזה לא כדאי, יש כאלו שיטענו אחרת, אני אומר שאם יש לך אופציה לתת לרסיבר לקודד אני הייתי בוחר בזה, ז"א בחר ביטסטרים ולא LCPM למרות שגם אני באסכולה שמאמינה שלא יהיה הבדל משעותי וץ מנורית חיווי של הפורמט הזה או האחר.Newboy כתב: בהגדרות של PS3 האם להגדיר באודיו ביטסטרים או LPCM? כשהגדרתי ביטסטרים ראיתי ברסיבר פענוח של true -hd. כאשר הגדרתי LPCM זה לא היה ....
מה שהלחיץ אותי זה שאם מסמנים ב PS3 ביטסטרים מקבלים הודעה מפחידה שיש פורמטים בלתי נתמכים שלא ניתן יהיה לשמוע. למה התכוון המשורר? אני מעביר לרסיבר בHDMI לא בכבל אופטי או קואוקסיאלי......

אני עכשיו אחרי קריאה מאוד מתישה ברשת בנושא זה. יש שטוענים שהPS3 בכלל לא יכול להוציא את פורמטי האודיו החדשים דרך HDMI בביטסטרים, וכן אין מנוס מללכת על LPCM ופענוח הפנימי של PS3Huber כתב:ברור שב LCPM לא תראה, הרי בשיטה הזו ה PS3 עושה פיענוח ושולח אות מקודד כבר לרסיבר. יש כאלו שיטענו שזה לא כדאי, יש כאלו שיטענו אחרת, אני אומר שאם יש לך אופציה לתת לרסיבר לקודד אני הייתי בוחר בזה, ז"א בחר ביטסטרים ולא LCPM למרות שגם אני באסכולה שמאמינה שלא יהיה הבדל משעותי וץ מנורית חיווי של הפורמט הזה או האחר.Newboy כתב: בהגדרות של PS3 האם להגדיר באודיו ביטסטרים או LPCM? כשהגדרתי ביטסטרים ראיתי ברסיבר פענוח של true -hd. כאשר הגדרתי LPCM זה לא היה ....
מה שהלחיץ אותי זה שאם מסמנים ב PS3 ביטסטרים מקבלים הודעה מפחידה שיש פורמטים בלתי נתמכים שלא ניתן יהיה לשמוע. למה התכוון המשורר? אני מעביר לרסיבר בHDMI לא בכבל אופטי או קואוקסיאלי.........

נשמע כמו בעיית הארקה, בהחלט הייתי נשאר קשוב לבעיה ואם זה חוזר הייתי מחזיר את המכשיר.Newboy כתב:3. דבר קטן מטריד - אתמול נגעתי ברסיבר, גם כשהוא היה כבוי וגם דלוק, והרגשתי זרם קטן של חשמל... מאוד הטריד אותי. בדקתי וכל החיבורים נראים תקינים. צריך להמשיך לעקוב. הבוקר זה לא היה...
Newboy כתב:זה שוב חזר ונעלם ושוב חזר...משהו משונה ברמות
בימאהה הקודם אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, והוא היה מחובר לאותו שקע.
אם זו בעיית הארקה, אז של המכשיר הספציפי הזה או הארקה של כל הבית?
ואיך להסביר שזה קורה לי לפעמים גם כשהוא כבוי...?...