dvb-acavish כתב:asaf23 כתב:dvb-acavish כתב:לא מתכננים משדר בת"א, לפחות לא בקרוב, יצרתי קשר עם עיריית ת"א, והם אומרים שאין אישור ממשרד הסביבה להצבת משדר בתחומי העיר, ושזה משהו שמצריך הרבה דיונים/ישיבות והרבה אישורים. בינתיים יש שמועה שהמשדר החדש יוקם בשטח אחר קרוב לת"א.
אחרי ש"סחבו" את הצופים במשך שנים שלמות עד שהוציאו את שידורי הניסיון העכשוויים מאיתנים, לדעתי המשדר החדש במרכז הארץ יהיה גרוע, ממוקם במיקום גרוע, ישדר בהספק נמוך, ולא יתן את המענה הנדרש.
מדינת עולם שלישי, כבר אמרתי? אין אופטימיות.
...
מה הקשר מדינת עולם שלישי? גם בבריטניה אין קליטה בכל מקום. אנשים מנסים לקלט עם אנטנה של רדיו ומתלוננים שאין קליטה, זה מצחיק.
...
ברור שיש קשר. ו
ברור שאנחנו במדינת עולם שלישי.
נראה לך הגיוני שבכל אירופה והעולם המתקדם משדרים בדיגיטאלית כבר 10 שנים, ואצלנו בישראל התחילו רק עכשיו את שידורי הניסיון ?
אנחנו באותה שורה עם מדינות נחשלות ביותר (אוקראינה, אוגנדה, לא חסר מדינות נחשלות כמונו, לאוקראינים תסלחו לי שאני קורא למדינה שלכם מדינה נחשלת) , מדינות שהתחילו את שידורי הניסיון שלהן באותה תקופה כמו אצלנו, ואפילו לפנינו.
ומה עם HD בחינם? ישראל לא מדינת עולם שלישי בקטע הזה? הרי משדרים לנו ב- 4:3,
אפילו לא השכילו לעבור ל- 16:9, למרות שבבית של סבתא שלי (שאפילו לא יודעת איך להשתמש במכשיר פלאפון) יש כבר מסך WIDE בסלון. נו, לא מדינת עולם שלישי?
אם
ערוץ 2 מחליטים לעשות לך טובה אז הם "תוקעים" לך את שני הפסים השחורים (אחד למעלה , והשני למטה) כדי שתוכל לשים ZOOM, ולא להיות כמו
כל הטיפשים שרואים דמויות שמנות ומכווצות ב- " 16:9 מאולץ", אז אפילו במקרה כזה, אתה לא יכול לעשות ZOOM, למה ? כי הם לא השכילו
לשים את התרגום בתוך גבולות המסך הרחב, והתרגום תקוע מתחת לפסים השחורים . אז אתה עושה ZOOM ומפספס את התרגום, נו, לא מדינת עולם שלישי?
כל שנה באירויזיון (ובכלל שידורים שנקלטים LIVE מתחנות זרות) ערוץ 1 הגאון פשוט לוקח את התמונה הרחבה, ו
ממש גוזר אותה משני הכיוונים עם מספריים(משמאל ומימין), ככה אתה אפילו לא יכול לראות את המספר של המדינה המתמודדת ו
מפסיד 40% מהתמונה, ו
ככה זה בכל שנה באירוויזיון. נו, לא מדינת עולם שלישי?
אנחנו צריכים ללמד אותם איך לעשות טלויזיה?
לגבי המשדרים של הרשות השניה : בכל העולם יש מתקני שידור באמצע הערים הגדולות (תיכנס לאתר של עלי ב- GODIGITAL.co.il ותראה כתבה על המשדרים המפוארים בעולם), ואצלנו עושים טובה ומשדרים לך על 5KW מאיזור ירושלים, במקום לתקוע פה עמוד ארכיטקטוני מדהים שיש בו מסעדה מפוארת ומשדר טלויזיה, (אגב,
התקנים האמריקאים מאפשרים לשדר אפילו על 1000KW!!!! כן!! אני לא טועה!!! אלף!!!) , אז אנחנו לא מדינת עולם שלישי?
בקיצור, אני צריך ללמד את העולם איך לעשות טלויזיה ?
הרי אני בכלל לא מהתחום הזה של טלויזיה.
קישור לאתר של עלי שביט : תראה את ברלין ואת סין :
http://www.godigital.co.il/towers_intro.htm
אגב, המשדר עם האנטנה שבמרכז ברלין הוא בגובה 370 מטר, לשם השוואה : מגדלי עזריאלי בתל אביב, שיא גאוות מדינת ישראל הזקופה, הם רק בגובה 170 מטר, שתבין את ההבדל. זה יותר גבוה יותר מפי 2 מהגובה של עזריאלי!
שלא לדבר על מוסקבה, שהמגדל שלהם הוא בכלל יותר מ- פי 3 עזריאלי בגובה !
מדינת עולם שלישי, כבר אמרתי? אין אופטימיות.
...