dollhouse - עונה שנייה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73348
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
פרק מדהים. פשוט מדהים לראות איך הסידרה הזו הפכה מסידרה די דלוחה לכמעט סידדרת מופת. השינוי המדהים שהתחיל בפרק סיום העונה של העונה הראשונה והמשיך אל תוך העונה השנייה פשוט הגיע לשיא בפרק סיום העונה של הסידרה. אני כמעט עצוב שהסידרה הסתיימה - אבל טוב שהסתיימה כך מאשר שימרחו אותה על עוד 2-3 עונות ברמה של העונה הראשונה.
מדהים איך בפרק אחד סגרו את הכל הקצוות ואיך כל העונה השנייה הובילה כ"כ יפה לפרק הזה. אהבתי את החיבור של פריה וטוני והקונפליקט בנהם, קצת פחות היה לי הגיוני החוסר קשר בין אקו לאהובה (למרות שכנראה היו צריכים את זה בשביל האפשקט במותו) וקצת היה לי הזוי השינוי המהותי שעשו באלפא, מנבל מושלם למושיע?
פשוט נהניתי, הלוואי שכל סידרה תסתים בצורה כ"כ מבריקה ו"נקייה".
מדהים איך בפרק אחד סגרו את הכל הקצוות ואיך כל העונה השנייה הובילה כ"כ יפה לפרק הזה. אהבתי את החיבור של פריה וטוני והקונפליקט בנהם, קצת פחות היה לי הגיוני החוסר קשר בין אקו לאהובה (למרות שכנראה היו צריכים את זה בשביל האפשקט במותו) וקצת היה לי הזוי השינוי המהותי שעשו באלפא, מנבל מושלם למושיע?
פשוט נהניתי, הלוואי שכל סידרה תסתים בצורה כ"כ מבריקה ו"נקייה".
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מסכים בהחלט - סגירה מעולה.Huber כתב:פרק מדהים. פשוט מדהים לראות איך הסידרה הזו הפכה מסידרה די דלוחה לכמעט סידדרת מופת. השינוי המדהים שהתחיל בפרק סיום העונה של העונה הראשונה והמשיך אל תוך העונה השנייה פשוט הגיע לשיא בפרק סיום העונה של הסידרה. אני כמעט עצוב שהסידרה הסתיימה - אבל טוב שהסתיימה כך מאשר שימרחו אותה על עוד 2-3 עונות ברמה של העונה הראשונה.
פשוט נהניתי, הלוואי שכל סידרה תסתים בצורה כ"כ מבריקה ו"נקייה"....
איזה שינוי עשו באלפא? אני ממש לא זוכר אותו מושיע