dollhouse - עונה שנייה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אז יצא לי לראות את הפרק הראשון של העונה השנייה כרגע ואני ממש שמח שלא ביטלו את הסידרה. אם העונה תמשיך כך מצפה לנו עונה מעולה. הביאו את הדמויות של אקו ושל וויסקי לרמות חדשות וסופסוף מתמודדים בצורה בוגרת ופילוסופית עם כל הנושא של ריבוי הדמויות וההתנגשויות שזה יכול ליצור, שלא כמו בעונה הקודמת שהתרכזו רק בדמויות שהוטבעו ובמשימות, מה שהביא את העונה הראשונה ואת הדמויות שבה למיצוי פשטני של "נינגו'ת/בובות מין". בהחלט פרק מרתק.
-
Huber
- חבר במועדון HT

zovirax כתב:עונה ראשונה תשודר ב YES ב 20/10...
-
Huber
- חבר במועדון HT

הסתכלת בכותרת של הת'רד?zovirax כתב:עונה ראשונה תשודר ב YES ב 20/10...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה עדיין נחמד מאוד למי (שכמוני) לא תכנן לצפות בסדרה מחוץ למסגרת החוקית (קרי: יס).
בדיוק באתי לכתוב גם אני על זה בשרשור הזה...
בדיוק באתי לכתוב גם אני על זה בשרשור הזה...
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הסדרה בוטלה בפעם השנייה ,ואחרי פרק סיום העונה בינואר, לא תחזור:
http://popwatch.ew.com/2009/11/11/dollh ... velopment/
http://popwatch.ew.com/2009/11/11/dollh ... velopment/
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי אחרי פרק הסיום של העונה הראשונה לא היה טעם בעונה שניה.
זה לא שפרק הסיום היה גרוע, נהפוך הוא - אחד הפרקים הטובים ביותר שצפיתי בהם שהראה מהיא הדרך הנכונה לסיים סידרה בבום גדול ולסגור את כל הקצוות - וזו בדיוק הבעיה של העונה השניה: הכל כבר נאמר ונחתם.
זה לא שפרק הסיום היה גרוע, נהפוך הוא - אחד הפרקים הטובים ביותר שצפיתי בהם שהראה מהיא הדרך הנכונה לסיים סידרה בבום גדול ולסגור את כל הקצוות - וזו בדיוק הבעיה של העונה השניה: הכל כבר נאמר ונחתם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Catskinner, אתה מדבר על פרק 13? אם כן הפרק הזה לא שודר רישמית בשום מקום למיטב הבנתי.
אני דווקא חשבתי שהעונה השנייה הייתה יותר טובה מהראשונה, אבל עדיין לא מספיק טובה להצדיק עונה שלישית.
אני דווקא חשבתי שהעונה השנייה הייתה יותר טובה מהראשונה, אבל עדיין לא מספיק טובה להצדיק עונה שלישית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אכן מדבר על פרק 13 של העונה הראשונה, הוא זמין לכל בדרכים המקובלות והוא דווקא כן הוקרו בבריטניה ואוסטרליה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

צפיתיכרגע בפרק 5 ופשוט וואו
אם כל הפרקים היו אפילו קרובים לרמה של הפרק הזה הסידרה הזו הייתה נחשבת לסידרת מופת. בפרק הזה הצליחו סופסוף ליישם את הפוטנציאל שהקונספט הזה מביא עימו בצורה מלאה ומרתקת. חבל שהם מתעוררים אחרי ביטול הסידרה
אם כל הפרקים היו אפילו קרובים לרמה של הפרק הזה הסידרה הזו הייתה נחשבת לסידרת מופת. בפרק הזה הצליחו סופסוף ליישם את הפוטנציאל שהקונספט הזה מביא עימו בצורה מלאה ומרתקת. חבל שהם מתעוררים אחרי ביטול הסידרה
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

אני בניגוד אליך מעדיף שלא. העונה הראשונה די דישדשה (הדמות הייתה בובת מין בעיקר) ורק כשהבינו שנשארה רק עונה אחת ואחורנה התחילו לפתח את הדמויות והעלילה לעומק. העונה הנוכחית טובה משמעותית מהראשונה, כנראה בגלל שהם הבינו שאין להם עוד 4 עונות למרוח עם שטויות. הלוואי שכל הסדרות יהיו בנויות מראש עם X עונות, ככה לא נסבול עם עונות שנמרחות סתם בלי מטרה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ולהמשיך ללעוס את הנושא להחיות אותו מלאכותית עם פרקים תלושים ומפגרים? לא עדיף סיום הולם ומכובד שיסגור את הקצוות היטב ובצורה מכובדת וראויה? אני אישית מעדיף סידרה של עונה/שתיים כתובה היטב (עם עלילה הגיונית, התחלה אמצע וסוף סגור היטב) מאשר סדרות שנמרחות על 5-10 עונות ללא מטרה נראית לעין (ע"ע נמלטים).
-
Huber
- חבר במועדון HT

נמלטים זו דוגמא קלאסית. בנו את הסידרה לעונה אחת בצורה נכונה (הכל היה כתוב מראש לדעתי). בעקבות ההצלחה סחטו עוד 2 עונות שלדעתי האישית היו מפוזרות ולא הגיעו לרגליה של העונה הראשונה. חבל - סתם להחיות מלאכותית סידרה מוצלחת רק בגלל רייטינג זה עוול לסידרה ולרב רק מוריד מהאיכות שלה (שוב, ע"ע נמלטים).
בבית הבובות כנראה הודיעו לתסריטאים מספיק זמן מראש שזו העונה האחרונה ולכן היה להם את היכולת לסגור יפה את הקצוות ולתת מענה לכל השאלות שעלו ולשקוד על פיתוח נכון של הדמויות. כרגע מסתמן שהסידרה תסגר בצורה די מהימנה ואיכותית (ככה לפחות נראה לפי הכיוון אליה היא הולכת). בהחלט ראוי להערכה בתור צופה של הסידרה. לא הייתי רוצה שמחר בגלל שהרייטינג פתאום עלה, סידרה שנסגרה יפה ומכובד תיאלץ למצוא כל מיני טוויסטים הזויים בשביל לסחוט עוד עונה בכח (שוב - ע"ע נמלטים).
זו הדיעה האישית שלי כמובן
בבית הבובות כנראה הודיעו לתסריטאים מספיק זמן מראש שזו העונה האחרונה ולכן היה להם את היכולת לסגור יפה את הקצוות ולתת מענה לכל השאלות שעלו ולשקוד על פיתוח נכון של הדמויות. כרגע מסתמן שהסידרה תסגר בצורה די מהימנה ואיכותית (ככה לפחות נראה לפי הכיוון אליה היא הולכת). בהחלט ראוי להערכה בתור צופה של הסידרה. לא הייתי רוצה שמחר בגלל שהרייטינג פתאום עלה, סידרה שנסגרה יפה ומכובד תיאלץ למצוא כל מיני טוויסטים הזויים בשביל לסחוט עוד עונה בכח (שוב - ע"ע נמלטים).
זו הדיעה האישית שלי כמובן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
האמת, בגדול אני די מסכים.
למרות שאי אפשר לומר שאי אפשר לפתח עלילה טובה גם אח"כ, זה מאוד תלוי בבמאי ובכותבים.
מזכיר לי את מכושפות.
סגרו הכל בסיום העונה ה-7, ואז הודיעו להם שיש עוד עונה...הריצו עונה 8 די מיותרת ושוב סגרו את הסידרה.
למרות שאי אפשר לומר שאי אפשר לפתח עלילה טובה גם אח"כ, זה מאוד תלוי בבמאי ובכותבים.
מזכיר לי את מכושפות.
סגרו הכל בסיום העונה ה-7, ואז הודיעו להם שיש עוד עונה...הריצו עונה 8 די מיותרת ושוב סגרו את הסידרה.