שיתוף בין ה POPCORN A110 לויסטה ודונגלים תומכים??
אני מתכוון לרכוש את המכשיר בקרוב מאוד מרשת BUG עכשיו
רציתי לדעת כאשר משתפים תכנים בויסטה האם יש לפופקורן אפשרות להכניס את השם משתמש וסיסמה או שעלי לבטל את ההגנה הזו ורק אז יהיה באפשרותו לצפות בתכנים
ומשהו קטן נוסף האם הפופקורן תומך רק בדונגל של TP-LINK או שהוא יכול לתמוך גם בדונגלים של אדימקס או DLINK
תודה מראש
רציתי לדעת כאשר משתפים תכנים בויסטה האם יש לפופקורן אפשרות להכניס את השם משתמש וסיסמה או שעלי לבטל את ההגנה הזו ורק אז יהיה באפשרותו לצפות בתכנים
ומשהו קטן נוסף האם הפופקורן תומך רק בדונגל של TP-LINK או שהוא יכול לתמוך גם בדונגלים של אדימקס או DLINK
תודה מראש
כן, כשאתה מגדיר קישור SMB לויסטה אתה חייב לתת משתמש וסיסמה של יוזר אדמיניסטור במערכת.אני מתכוון לרכוש את המכשיר בקרוב מאוד מרשת BUG עכשיו
רציתי לדעת כאשר משתפים תכנים בויסטה האם יש לפופקורן אפשרות להכניס את השם משתמש וסיסמה או שעלי לבטל את ההגנה הזו ורק אז יהיה באפשרותו לצפות בתכנים...
למרות שהחיים הרבה יותר קלים בהזרמת מידע ב HTTP וגם מהיר יותר עם תוכנת myiHome שבה אין צורך רק לדאוג שהפורט יהיה פתוח.
חוץ מזה יש לך את ה UPNP שאוטומטית אפשר לצפות כל מה שמשותף במדיה פלייר בלי הגדרות מיוחדות.
המלצה לגבי הדונגל...לפי דיווחים בפורום דונגל אלחוטי ופופקורן לא ממש עובדים יפה ביחד, אני ממליץ על חיבור אחר.
תחבר את הפופקורן ישירות לראוטר האלחוטי בחיבור קווי (אם זה אפשרי) ותזרים מידע מהמחשב באלחוט.
ראוטר מתקן N עם כרטיס תואם יעביר לך חלק כל סרט 720p ו 1080p.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
שים לב שההמלצה לתקן N היא עבור החלק המזרים באלחוט מהמחשב אל הראוטר. תקן N כן יעזור פה מאד, במידה ותכנים כבדים יותר מ720 דרושים.LEVIA כתב:אין שום צורך בראוטר מתקן n כדי להעביר תכנים על רשת קווית ! כל ראוטר יעשה את העבודה ! תקן n הוא רק תקן wifi אין שום קשר בינו לבין רשת קווית...
חן
למה אתם סתם מבלבלים את הבחור?
סביר להניח שאם הוא יחבר את הפופקורן שלו לראוטר אלחוטי בצורה קווית ואז יגדיר את הראוטר להתחבר לרשת אלחוטית הוא יקבל עוצמת שידור וקליטה הרבה יותר טובים.
בלי שום קשר, גם רשת 802.11n לא תהיה מספיק מהירה על מנת להסטרים (מלשון סטרים) סרטי 1080p.
אני הייתי מעביר תשתית רשת אם זה לא יותר מידי מסובך.
סביר להניח שאם הוא יחבר את הפופקורן שלו לראוטר אלחוטי בצורה קווית ואז יגדיר את הראוטר להתחבר לרשת אלחוטית הוא יקבל עוצמת שידור וקליטה הרבה יותר טובים.
בלי שום קשר, גם רשת 802.11n לא תהיה מספיק מהירה על מנת להסטרים (מלשון סטרים) סרטי 1080p.
אני הייתי מעביר תשתית רשת אם זה לא יותר מידי מסובך.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הרשת האלחוטית והרשת החוטית דורשות עיבוד של מעבד. כל מעבר שכזה, בהכרח פוגע בביצועים בצורה קשה. מעבר כזה בין רשתות בהחלט יפגע בקצב העברת הנתונים.mayrun כתב:למה אתם סתם מבלבלים את הבחור?
אני הייתי מעביר תשתית רשת אם זה לא יותר מידי מסובך....
חן
בעיקרון יש לי ראוטר של TP-LINK על תקן N בחדר סמוך ומבדיקות שעשיתי בין המחשב בחדר ולפטופ איפה שיהיה הפופקורן פחות או יותר
ההזרמה של סרט 1080p הייתה ללא תקיעות למינהם וכן בדקתי גם עם 720p
רציתי לדעת רק האם אני חייב לקנות דונגל של TP-LINK מכיוון שיש לי אחד בתקן N רק של אדימקס במגירה חדש שבקושי השתמשתי בו
האם הפופקורן יתמוך בו?
ורציתי לדעת בנגע לשיתוף עם ויסטה האם כשאפתח את התקייה המשותפת מהפופקורן הוא יציג לי מסך או משהו שבו אני שם את הסיסמא
פשוט לא הבנתי כלכך את מה ש boapinta הסביר למעלה
ואיזה שיתוף יותר עדיף SMB או להשתמש ב MyHome
תודה מראש
רציתי לדעת רק האם אני חייב לקנות דונגל של TP-LINK מכיוון שיש לי אחד בתקן N רק של אדימקס במגירה חדש שבקושי השתמשתי בו
האם הפופקורן יתמוך בו?
ורציתי לדעת בנגע לשיתוף עם ויסטה האם כשאפתח את התקייה המשותפת מהפופקורן הוא יציג לי מסך או משהו שבו אני שם את הסיסמא
תודה מראש
*הבדיקה מאד פשוטה פשוט תתקע את הדונגל של אדימקס בפופקורן ותראה אם הוא מזהה אותו בתור כרטיס רשת , אם כן הרווחתyakirdvir כתב:בעיקרון יש לי ראוטר של TP-LINK על תקן N בחדר סמוך ומבדיקות שעשיתי בין המחשב בחדר ולפטופ איפה שיהיה הפופקורן פחות או יותר
האם הפופקורן יתמוך בו?
תודה מראש...
*כשתבצע קישור SMB בפופקורן כגון SMB://IP/DIRECTORY
הוא ידרוש שם משתמש וסיסמה.
* myihome תזרים ב HTTP שהיא מהירה מ SMB.