על DLNA ו-ימהה RX-V2700 ו-TVersity
מישהו הצליח לקשר את RX-V2700 יחד עם TVersity ?
הסתכלתי בסניפר וראיתי שהרסיבר מפרסם את עצמו עם BROADCAST PACKET אבל כנראה שה-TVersity לא ממש מגיב..
DLNA של מדיה פלייר 11 עובד כמו קסם (באנגלית זה נשמע יותר טוב..)
הסתכלתי בסניפר וראיתי שהרסיבר מפרסם את עצמו עם BROADCAST PACKET אבל כנראה שה-TVersity לא ממש מגיב..
DLNA של מדיה פלייר 11 עובד כמו קסם (באנגלית זה נשמע יותר טוב..)
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
firewall?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא בטוח שאתה יכול לפרסם שני שרתי UPnP AV באותו מחשב. כך שאם אתה רואה את שרת ה DNLA של Media Player 11 יש סיכוי שאתה לא מצליח לפרסם את השרת של TVersity ברשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש פה כמה פתרונות:
http://tversity.com/support/faq/
[left]
My UPnP / DLNA Media Player (this includes the Xbox 360 and the Sony PS3) does not detect the TVersity Media Server or it stops detecting it after a while
[/left]
http://tversity.com/support/faq/
[left]
My UPnP / DLNA Media Player (this includes the Xbox 360 and the Sony PS3) does not detect the TVersity Media Server or it stops detecting it after a while
[/left]
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 30/09/2009 9:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא בטוח שאתה צודק בנוגע ל TVersity כי אם אני זוכר נכון במהלך ההתקנה יש הודעה הממליצה לסגור ולבטל את שירות השיתוף של WMP 11.
בכל מקרה יש דרך די פשוטה לראות אם הבעיה היא ברסיבר או בשרת ה UPnP: חבר מחשב נוסף לרשת וממנו נסה לגשת לדף ה web של שרת ה TVersity.
בכל מקרה יש דרך די פשוטה לראות אם הבעיה היא ברסיבר או בשרת ה UPnP: חבר מחשב נוסף לרשת וממנו נסה לגשת לדף ה web של שרת ה TVersity.
את הTVersity ניסיתי לפני שהגדרתי את השיתוף בMEDIA PLAYER 11, בכל מקרה, כיביתי שם את השיתוף ואני מנסה רק את TVersity.Catskinner כתב:אני לא בטוח שאתה צודק בנוגע ל TVersity כי אם אני זוכר נכון במהלך ההתקנה יש הודעה הממליצה לסגור ולבטל את שירות השיתוף של WMP 11.
בכל מקרה יש דרך די פשוטה לראות אם הבעיה היא ברסיבר או בשרת ה UPnP: חבר מחשב נוסף לרשת וממנו נסה לגשת לדף ה web של שרת ה TVersity....
יש לי עוד מחשב נייד ברשת הביתית וה-TVersity נגיש דרך WEB ועובד מצויין..
אבל הרסיבר לא מזהה אותו לצערי ...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז על פניו נראה לי שהבעיה עם TVersity. כדאי אולי לזרוק להם איזו מילה בפורומים שלהם ואני חושב שהפורום הנכון הוא http://forums.tversity.com/viewforum.ph ... ca3d1de04c