nVidia Ion 2 תגיע עד סוף 2009

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shay820 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #1 

מאמר שקראתי
nVidia Ion 2 תגיע עד סוף 2009

ערכת השבבים של nVidia, ה-Ion, אשר מתחילה להשתלב בצורה רחבה יותר בשוק (כדוגמת הנייד החדש של Samsung) לא איפשרה לצוות הפיתוח לנוח מעט. לפי Fudzilla, חברת nVidia נמצאת לקראת סיומו הפיתוח של דור ההמשך לערכת השבבים הנפלאה הזו, אשר תיקרא, סביר להניח, Ion 2. בחברה מעוניינים לשמור על עמימות ע”מ שלא לפגוע במכירות של הגירסה הראשונה. מסתמן כי מס’ המעבדים (או ה-Shaders כפי שנקראים בעגה ה-nVidia-ית) יהיה לפחות פי 2 מה-Ion (כלומר מינימום של 32 מעבדים) שיאפשר עיבוד רב ומהיר יותר וכפועל יוצא מכך, ביצועים טובים יותר. לדברי המקורות של Fudzilla, ה-Ion 2 עתידה להיות זמינה לקראת סוף שנת 2009. אם זה נכון, אולי ה-S12 לא יהיה כזו מציאה בסופו של דבר.

http://www.gadgety.co.il

נראה לי שעולם הסטרימרים בסכנה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

אם ה-ION2 יכלול גם תמיכה מובנית מלאה (כולל PAP) בפורמטי האודיו החדשים, אז עולם הסטרימרים אכן בסכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20179
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אל תשכחו שאינטל אמורה להשיק בעתיד הלא רחוק את הATOM החדש שלה שבעצם כולל כבר את כל העניין על המעבד עצמו (On-Chip ואולי אפילו On-Die).
הנה הסימן הראשון. כרגע נועד רק לשוק הOEM, אבל נראה מדליק ביותר!
http://www.intel.com/pressroom/archive/ ... comp_b.htm

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

(b) רב*ק

קיוויתי שאני אחכה איזה חודש אחרי תחילת הלימודים, ואקנה לעצמי את ה-S12 של לנובו, עכשיו אני אומר אפשר לחכות כבר עוד חודשיים ולקנות משהו עוד הרבה יותר טוב. זה כזה מבאס :@

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

היתרון העיקרי בION 2 הוא שהמחשב יוכל לסחוב 1080P גם על פלטפורמה חלונאית ולא רק על הפצות לינוקס.

בעיקבות הסקירה של SHED על ה FUNTWIST וה ZOTAC עלו בראשי לא מעט הרהורי כפירה בסטרימר וחשבתי לקנות ION על מנת להחליט באופן סופי ניסיתי להתקין בבית על מחשב ישן את ההפצה החדשה של MYTHBUNTU 9.04
ההתקנה אמורה להיות מאד פשוטה וקלה גם לאנשים שאין להם מושג ב UNIX. בפועל ניתקלתי בהמון בעיות וקשיים במשך ההתקנה. ההתקנה נתקעה מספר רב של פעמים עד שבשלב מסוים הגעתי למסקנה שזה פתרון שממש לא מתאים לכל אחד.
יש לציין שיש לי לא מעט נסיון בהתקנה ועבודה על מערכות מבוססות לינוקס ויוניקס מסוגים שונים וממש לא ציפיתי להיתקל בכל כך הרבה קשיים.

התוצאה הסופית היא שאתמול הזמנתי C-200
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #6 

אתה בטוח בזה שהוא לא מפעיל 1080P על ווינדוס? כי ממה שקראתי ברשת זו לא בעיה בכלל עם שימוש מערכת של 30 אחוז לכל היותר.

shay820 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #7 

yanivol כתב:היתרון העיקרי בION 2 הוא שהמחשב יוכל לסחוב 1080P גם על פלטפורמה חלונאית ולא רק על הפצות לינוקס.

בעיקבות הסקירה של SHED על ה FUNTWIST וה ZOTAC עלו בראשי לא מעט הרהורי כפירה בסטרימר וחשבתי לקנות ION על מנת להחליט באופן סופי ניסיתי להתקין בבית על מחשב ישן את ההפצה החדשה של MYTHBUNTU 9.04
ההתקנה אמורה להיות מאד פשוטה וקלה גם לאנשים שאין להם מושג ב UNIX. בפועל ניתקלתי בהמון בעיות וקשיים במשך ההתקנה. ההתקנה נתקעה מספר רב של פעמים עד שבשלב מסוים הגעתי למסקנה שזה פתרון שממש לא מתאים לכל אחד.
יש לציין שיש לי לא מעט נסיון בהתקנה ועבודה על מערכות מבוססות לינוקס ויוניקס מסוגים שונים וממש לא ציפיתי להיתקל בכל כך הרבה קשיים.

התוצאה הסופית היא שאתמול הזמנתי C-200[/quote
אני התקנתי גרסה 9.04 בקלות רבה ,ללא בעיות וקשיים בכלל ,בצמוד למערכת הפעלה WINDOWS 7
לפי מה שהבנתי ל ION אין שום בעיה להריץ 1080P במערכת הפעלה מסוג WINDOWS ,ויותר מזה היא תעשה את זה יותר טוב מכול סטרימר אחר
...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”