בעיית סינכרון בין קול ותמונה - Philps 42PFL8404
-
OminousCloud
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אהלן לכולם,
בשבוע שעבר רכשתי את הטלויזיה הנ"ל, ותוך כדי החניכה שלה שמתי לב שיש חוסר סינכרון בין הקול לתמונה. בהתחלה לא הייתי בטוח אז בנוסף לסאונד שעובר למגבר הפעלתי גם את הרמקולים של הטלויזיה, ואכן הסאונד מגיע למגבר כמעט רבע שניה מאוחר מדי לעומת הרמקולים של הטליזיה (וידאתי שהבעיה לא במגבר בעזרת עוד טלויזיה, שעבדה בסדר גמור). תוך כדי הבדיקות ביטלתי את אפשרות ה True Motion שקיימת בדגם הנ"ל - בעיית הדיליי נפתרה והסאונד חזר להיות תקין.
האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם זו בעיה של הדגם הזה או שזה זמן טוב להפעיל את האחריות?
תודה מראש לעונים,
פלג.
בשבוע שעבר רכשתי את הטלויזיה הנ"ל, ותוך כדי החניכה שלה שמתי לב שיש חוסר סינכרון בין הקול לתמונה. בהתחלה לא הייתי בטוח אז בנוסף לסאונד שעובר למגבר הפעלתי גם את הרמקולים של הטלויזיה, ואכן הסאונד מגיע למגבר כמעט רבע שניה מאוחר מדי לעומת הרמקולים של הטליזיה (וידאתי שהבעיה לא במגבר בעזרת עוד טלויזיה, שעבדה בסדר גמור). תוך כדי הבדיקות ביטלתי את אפשרות ה True Motion שקיימת בדגם הנ"ל - בעיית הדיליי נפתרה והסאונד חזר להיות תקין.
האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם זו בעיה של הדגם הזה או שזה זמן טוב להפעיל את האחריות?
תודה מראש לעונים,
פלג.
-
OminousCloud
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אבל הבעיה קיימת רק כשאפשרות ה TRUE MOTION מופעלת
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
הבעייה קיימת רק כשאפשרות ה TRUE MOTION מופעלת, ואם אני אגדיר השהייה במגבר אני אצטרך לבטל אותה בכל פעם שארצה לצפות בשידור מסויים ללא TRUE MOTION...
הבעייה קיימת רק כשאפשרות ה TRUE MOTION מופעלת, ואם אני אגדיר השהייה במגבר אני אצטרך לבטל אותה בכל פעם שארצה לצפות בשידור מסויים ללא TRUE MOTION...
נכון, כי כשהאפשרות הזו מופעלת המסך מבצע איזשהו עיבוד
לתמונה לפני שהוא מציג אותה.
העיבוד הזה לוקח זמן.
מכיוון שהמסך יודע שזה לוקח לו זמן אז אם הוא גם מוציא את הקול אז הוא משהה אותו
כך שיהיה מסונכרן עם התמונה.
אם הקול עובר לרסיבר הרסיבר מוציא אותו מיד ולכן יש חוסר התאמה.
בגלל זה צריך השהייה ברסיבר.
(אם תחשוב על זה, זה דווקא הגיוני שזה ככה)
לתמונה לפני שהוא מציג אותה.
העיבוד הזה לוקח זמן.
מכיוון שהמסך יודע שזה לוקח לו זמן אז אם הוא גם מוציא את הקול אז הוא משהה אותו
כך שיהיה מסונכרן עם התמונה.
אם הקול עובר לרסיבר הרסיבר מוציא אותו מיד ולכן יש חוסר התאמה.
בגלל זה צריך השהייה ברסיבר.
(אם תחשוב על זה, זה דווקא הגיוני שזה ככה)
Re: אבל הבעיה קיימת רק כשאפשרות ה TRUE MOTION מופעלת
אם זה נכון אז זה דורש התעסקות כל הזמן...OminousCloud כתב:קודם כל תודה על התגובה המהירה.
הבעייה קיימת רק כשאפשרות ה TRUE MOTION מופעלת, ואם אני אגדיר השהייה במגבר אני אצטרך לבטל אותה בכל פעם שארצה לצפות בשידור מסויים ללא TRUE MOTION......
אלא אם כן יהיו שתי מערכות קולנוע ביתי