האם אתם מכירים משחקים ל-PS3 שיתאימו לחברה/אישה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מזכיר לי את הפרסומת של ה SHII 
חחח יכול להיות...
יכול להיות אבל הרעיון המרכזי שאני מחפש בשבילה משחקים חמודים להעביר את הזמן בכיף - דברים משפחתיים כאלה
וזה פועל יוצא של רצון לשחק ביחד דברים שמעבירים את הזמן ולא מעצם העובדה שאני מזלזל באף אישה
נשים - לא לתקוף
זה בא ממקום טוב 
וזה פועל יוצא של רצון לשחק ביחד דברים שמעבירים את הזמן ולא מעצם העובדה שאני מזלזל באף אישה
נשים - לא לתקוף
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אולי גם Fat Princess
זה חמוד
זה חמוד
המשחק שאני מכיר יחסית מאוד זול לאישה - פטיש 300-500 גרם, 10 דקות של אימון גופני,
ואפילו מהנדסי סוני לא ידעו שהערימה שנשארה היתה PS3 נוצץ...
לכן - המלצתי - שים תמונה יפה שתסתיר את הקונסולה - ותקווה לטוב.
משחקים שבגללם היא תתלהב ותתחבר - שלום עם אירן יותר קרוב וריאלי....
בהצלחה
רוני
ואפילו מהנדסי סוני לא ידעו שהערימה שנשארה היתה PS3 נוצץ...
לכן - המלצתי - שים תמונה יפה שתסתיר את הקונסולה - ותקווה לטוב.
משחקים שבגללם היא תתלהב ותתחבר - שלום עם אירן יותר קרוב וריאלי....
בהצלחה
רוני
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לגבי ה-PS3 אני לא יודע (עוד לא קניתי) אבל אפשר למצוא משחקים אחרים בסדרה (או דומים של חברות אחרות) של ה-PS3
1. גולף !!! Hot Shots Golf
ב-PS2 היינו משחקים שעות - לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני - כל אחד עושה "גומה", ותוך כדי מייעצים אחד לשני על הזווית, העוצמה וכו'.
2. משחקי הרפתקאות - לא אלימים במיוחד - Prince Of Persia - את הקרבות אני לרוב הייתי עושה, אבל את המשימות/חידות עושים ביחד.
3. לא יודע איך להגדיר - משחקי "פאזל/טטריס" בסגנון יפני: כל מיני משחקים שהמסך מחולק ל-2, וכל אחד בצד שלו אבל משפיע על הצד השני (דוגמא supper puzzle bubble, או poyo pop fever)
4. משחקי מירוץ קליליים (Crash Team Racing)
1. גולף !!! Hot Shots Golf
ב-PS2 היינו משחקים שעות - לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני - כל אחד עושה "גומה", ותוך כדי מייעצים אחד לשני על הזווית, העוצמה וכו'.
2. משחקי הרפתקאות - לא אלימים במיוחד - Prince Of Persia - את הקרבות אני לרוב הייתי עושה, אבל את המשימות/חידות עושים ביחד.
3. לא יודע איך להגדיר - משחקי "פאזל/טטריס" בסגנון יפני: כל מיני משחקים שהמסך מחולק ל-2, וכל אחד בצד שלו אבל משפיע על הצד השני (דוגמא supper puzzle bubble, או poyo pop fever)
4. משחקי מירוץ קליליים (Crash Team Racing)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הדבר היחיד שאישתי התחברה אליו ב PS3 (ובגדול!) היה המשחק FLOW. את האמת, גם אני די מחבב את המשחק