component to scart
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הי,
החיבורים הם:
AV 1: Component Video in YPbPr (1, 2, 3Fh
auto ranging),Y/C and CVBS in,
Audio L/R (cinch)
AV 2: Component Video in YPbPr or RGB/HV
(1, 2, 3Fh),Y/C and CVBS in,Audio L/R (cinch)
AV 3: HDMI (Digital Stream, SP DIF, DVI compatible),
Audio L/R in (cinch)
[/list]
החיבורים הם:
AV 1: Component Video in YPbPr (1, 2, 3Fh
auto ranging),Y/C and CVBS in,
Audio L/R (cinch)
AV 2: Component Video in YPbPr or RGB/HV
(1, 2, 3Fh),Y/C and CVBS in,Audio L/R (cinch)
AV 3: HDMI (Digital Stream, SP DIF, DVI compatible),
Audio L/R in (cinch)
[/list]
אוקיי אז ה-AV1 וה-AV2 הם כניסות מסוג SCART?
אם כן אז דרך AV1 ו-AV2 אתה יכול לחבר את הרכיב שהצגת בתמונה וזה אמור לעבוד לך (חיבור קומפוננט).
דרך AV2 תוכל לחבר את הממיר בחיבור RGB .
אגב איזה פלזמה יש לך? מול מה השוואת והאם אתה מרוצה?
אם כן אז דרך AV1 ו-AV2 אתה יכול לחבר את הרכיב שהצגת בתמונה וזה אמור לעבוד לך (חיבור קומפוננט).
דרך AV2 תוכל לחבר את הממיר בחיבור RGB .
אגב איזה פלזמה יש לך? מול מה השוואת והאם אתה מרוצה?
קודם, תודה על העזרה.
אני אזמין את החלק מאנגליה ואומר לכם אם זה בסדר.
הפלזמה היא Philips 50PF9966.
אני יחסית מרוצה מהמסך אבל לפני כמה זמן לקחו את המסך לתיקון ונתנו לי LCD של ELECTRA זמני.
את האמת נהנתי יותר מהאיכות של ה LCD.
עשיתי השוואה מול PANASONIC אבל לאחר השוואת תמונה בחנות וגם יופי של המסך עצמו (צבע כסף לעומת שחור של פנסוניק) החלטתי של פיליפס.
אני אזמין את החלק מאנגליה ואומר לכם אם זה בסדר.
הפלזמה היא Philips 50PF9966.
אני יחסית מרוצה מהמסך אבל לפני כמה זמן לקחו את המסך לתיקון ונתנו לי LCD של ELECTRA זמני.
את האמת נהנתי יותר מהאיכות של ה LCD.
עשיתי השוואה מול PANASONIC אבל לאחר השוואת תמונה בחנות וגם יופי של המסך עצמו (צבע כסף לעומת שחור של פנסוניק) החלטתי של פיליפס.
תודה על ה-Info, אני בטוח שה-LCD נראה לך בזמנו טוב ב-DVD והרבה פחות טוב בשידורי TV .
בכל מקרה קח בחשבון שזה אמור לעבוד אבל לי בכל אופן אין ניסיון ממשי עם המחבר הזה, עשיתי חיפוש חפיף ומצאתי את המתאם הזה גם ב-30 דולר (יקררר) וגם ב-10 דולר, לא יודע מאיפה חשבת להזמין אז במקומך הייתי מחכה קצת לתגובות נוספות, מרים טלפון לשירות לקוחות בארץ ושולח אימייל לפיליפס.
בכל מקרה קח בחשבון שזה אמור לעבוד אבל לי בכל אופן אין ניסיון ממשי עם המחבר הזה, עשיתי חיפוש חפיף ומצאתי את המתאם הזה גם ב-30 דולר (יקררר) וגם ב-10 דולר, לא יודע מאיפה חשבת להזמין אז במקומך הייתי מחכה קצת לתגובות נוספות, מרים טלפון לשירות לקוחות בארץ ושולח אימייל לפיליפס.
רשמתי לך שיש לי כבל יעודי קומפוננט לסקרט
אתה יכול לבדוק עם זה יעבוד לפני שאתה .קונה אני ישאיל לך אותו אם הכל יעבוד טוב תקנה כבל כזה זה לא יקר כל כך
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
הי,
שוב תודה לכולם על העזרה. ראשית הזמנתי את החלק שעולה בערך 10$ אז אני אומר לכם עוד כמה ימים כאשר זה יגיע.
שנית, פניתי לפיליפס עצמם עם השאלה וההמלצה שלהם היתה, (שכחתי לציין שיש למסך יציאת DVI) להשתמש בכבל של RGB ל VGA, ו VGA ל DVI. ניסיתי וזה עובד, לקחתי כבל RGB-VGA שהיה לי, ו VGA-DVI convertor וזה עובד מצויין, אני רואה את השידור של ה XBOX 360 ברזולוציה של HD, כלומר 1080i שזה איכות מדהימה של גרפיקה.
בכל אופן אני אשלח תשובה לגבי ההופך של RGB ל SCART.
שוב תודה לכולם על העזרה. ראשית הזמנתי את החלק שעולה בערך 10$ אז אני אומר לכם עוד כמה ימים כאשר זה יגיע.
שנית, פניתי לפיליפס עצמם עם השאלה וההמלצה שלהם היתה, (שכחתי לציין שיש למסך יציאת DVI) להשתמש בכבל של RGB ל VGA, ו VGA ל DVI. ניסיתי וזה עובד, לקחתי כבל RGB-VGA שהיה לי, ו VGA-DVI convertor וזה עובד מצויין, אני רואה את השידור של ה XBOX 360 ברזולוציה של HD, כלומר 1080i שזה איכות מדהימה של גרפיקה.
בכל אופן אני אשלח תשובה לגבי ההופך של RGB ל SCART.
שאלה ל masterSD
רציתי לשאול לגבי החנות ההיא מאנגליה שהזמנת ממנה האם הם אמינים אין איתם בעיות אני גם רוצה להזמין מהם איזה מוצר ורציתי לשאול האם המוצר הגיע מהר וכמה עלו דמי המשלוח.
תודה.
תודה.