פודקאסט מס' 4 של Hometheater
הערה נוספת בקשר לתוכן של הפודקאסט. יס מעדכנים את המעבר משעון קיץ לשעון חורף כמה שעות אחרי המעבר עצמו באיזור 4-5 לפנות הבוקר. לדעתי, הסיבה היא שבשעה הזו, רוב הערוצים לא משדרים, וה-EPG שלהם הוא "שידורינו יתחדשו ב..." עכשיו זה כבר לא משנה אם התוכנית "שידורינו יתחדשו" אורכת שעה וחצי או חצי שעה.
You are never fully dressed without a smile
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
שכחת את EZchipShed כתב:ישנם מוצרים אשר יודעים לבצע DPI בקצבים מהירים מאוד, אשר אינם פוגעים בתעבורה ברשת (עד נפח מסויים). ל-allot (חברה ישראלית) יש מוצר מצויין שנקרא netenforcer שעושה בדיוק את זה.inverminx כתב:אבל על הדרך אתה מאט את כל הTRAFFIC, כי אתה לא יודע מראש מה יש בחבילה עד לאחר שאתה מפשיט אותה לגמרי..oferlaor כתב:inverminx,
הסיבה לכך היא בדיוק כך - להאיט TRAFFIC שלדעת אותו ספק אינטרנט גורם לעומס לא פרופורציונלי....
זה מוגן באיזה חוק כלשהו שספקיות האינטרנט מיידעות את הצרכן איזה TRAFFIC הם מחבבות ואיזה לא כ"כ? או שזה מנסיון של גולשים ?...
אגב, רכיבי traffic shaping הם לא הרכיבים היחידים ברשת אשר מבצעים deep packet inspection (עד לשכבה 7). ישנם רכיבים נוספים כאלה כמו firewallים, רכיבי captive portal (כמו שיש בכל בית מלון ושדה תעופה) ואפילו רכיבים שכל תפקידם זה להאזין לרשת ולהקליט דברים שהם חושבים שהם חשובים (למטרות ה"אח הגדול"). כל ספק אינטרנט בארה"ב מחוייב, על פי חוק פדרלי, להחזיק רכיב כזה ולשמור את המידע אחורה X חודשים (לא זוכר כרגע כמה)....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
moco כתב:inverminx,
זה לא כל כך מאט.
אתה משווה מהירות עיבוד וזיכרון (מהירה) מול מהירות תעבורה ברשת (איטית). זה לא אותם סדרי גודל בכלל.
גם פירוול עושה אותו דבר....
לעשות INSPECTION למידע בקצב של 5M או 10M זה באמת פשוט עם החומרה שיש היום.
אני יכול לעשות את זה עם הPC, מבלי לפתח יותר מידי DELAY
אבל צינורות ה-DATA של ה-ISP הם לא 5 ולא 10M, הם מגיעים עד 2.5G ונשמע שצריך מחשבי על בשביל לבצע פעילות כזאת בזמן סביר
1) לא צריך מחשב על, אפשר להשתמש בהרבה מחשבים לא על.inverminx כתב:moco כתב:inverminx,
זה לא כל כך מאט.
אתה משווה מהירות עיבוד וזיכרון (מהירה) מול מהירות תעבורה ברשת (איטית). זה לא אותם סדרי גודל בכלל.
אבל צינורות ה-DATA של ה-ISP הם לא 5 ולא 10M, הם מגיעים עד 2.5G ונשמע שצריך מחשבי על בשביל לבצע פעילות כזאת בזמן סביר...
2) אני מנחש שזה לא נעשה בעזרת PC אלא על ידי חומרה יעודית.
משה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
בהתחלה דיברתי על ה Popcorn Hour C-200, הוא מבוסס SMP8643 כמובן, אך מה שהרחבתי לגבו היה ה Play On!HD של A.C.Ryan
היום אגב קיבלתי עוד מזרימידיה מבוסס Realtek. חלק ממכם כבר יודעים, אך נדמה שרוב רובם של המזרימי מדיה מבוססי ה Realtek דומים למדי, Package דומה רק עם גרפיקה שונה, תכולה דומה, שלט זהה, אפילו ה Brand של הסוללות זהה. המארז נבדל בין המכשירים כמובן שגם הגרפיקה.
מעניין
היום אגב קיבלתי עוד מזרימידיה מבוסס Realtek. חלק ממכם כבר יודעים, אך נדמה שרוב רובם של המזרימי מדיה מבוססי ה Realtek דומים למדי, Package דומה רק עם גרפיקה שונה, תכולה דומה, שלט זהה, אפילו ה Brand של הסוללות זהה. המארז נבדל בין המכשירים כמובן שגם הגרפיקה.
מעניין
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
היה מעניין מאוד. אני מרוצה מהאורך לדעתי אפילו אפשר להגדיל אותו כמן ב-engadget לאיזור השעה פלוס והסביר קצת יותר על כל נושאים טכניים כמו QOS, בהתאם לתוכן הרלוונטי.
oferlaor,
אני יודע שאמרת שאתה מעדיף לא לדבר על הסאונד אך אני רוצה לציין את זה בכל זאת מכיוון ומצאתי את עצמי מגביר ומנמיך הלוך ושוב במהלך השמיעה.
אתוך שומעים מצויין, את מרטין קצת פחות טוב ואילו כאשר זיו מדבר זה נשמע כאילו אלוהים פתאום מצטרף לשיחה.
בכל מקרה נהנייתי מאוד, מחכה לפודקאסט הבא.
oferlaor,
אני יודע שאמרת שאתה מעדיף לא לדבר על הסאונד אך אני רוצה לציין את זה בכל זאת מכיוון ומצאתי את עצמי מגביר ומנמיך הלוך ושוב במהלך השמיעה.
אתוך שומעים מצויין, את מרטין קצת פחות טוב ואילו כאשר זיו מדבר זה נשמע כאילו אלוהים פתאום מצטרף לשיחה.
בכל מקרה נהנייתי מאוד, מחכה לפודקאסט הבא.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
אין לך מה לנחש. זה נעשה רק על ידי חומרה ייעודית - קרי סיליקון שיודע לבצע DPI ב-wire speed (מדובר על קצבים של 1-4GB למוצרים מדף "סטנדרטים").moco כתב:1) לא צריך מחשב על, אפשר להשתמש בהרבה מחשבים לא על.inverminx כתב:moco כתב:inverminx,
זה לא כל כך מאט.
אבל צינורות ה-DATA של ה-ISP הם לא 5 ולא 10M, הם מגיעים עד 2.5G ונשמע שצריך מחשבי על בשביל לבצע פעילות כזאת בזמן סביר...
2) אני מנחש שזה לא נעשה בעזרת PC אלא על ידי חומרה יעודית....
You are never fully dressed without a smile
כשזה לא בא מידיעה בביטחון, אלא רק מתוך מחשבה איך יממשו דבר כזה באופן סביר, אז מנחשיםShed כתב: אין לך מה לנחש. זה נעשה רק על ידי חומרה ייעודית - קרי סיליקון שיודע לבצע DPI ב-wire speed (מדובר על קצבים של 1-4GB למוצרים מדף "סטנדרטים")....
מעכשיו, זה כבר מידיעה
משה