צריך עזרה בבחירת רמקולים למחשב
אהלן ,
אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב 2 חברות שאני מתלבט בינהן הן לוגיט'ק וcreative .
הסכום הוא 700-800 שקל , אפשר לחרוג.
הביקרות ששמעתי על הרמקולים של לוג'יטק לא הכי טובות לעומת קרייטיב וכאן אני רוצה את העזרה שלם.
אם בסופו של דבר אני לא אמצא משהו מתאים אני אחרוג ואולי אקנה את הZ2300 של לוג'יטק דווקא ממש אהבתי את האיכות שלהם אבל להתחלה הייתי רוצה לברר בסכומים האלה.
ושאלה נוספת אמרו לי שמערכת 2.1 עדיפה על 5.1 ז"א על סראונד למוזיקה זה נכון?
כמובן אם יש לכם המלצות לחברות אחרות זה יתקבל גם בשמחה , תודה.
אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב 2 חברות שאני מתלבט בינהן הן לוגיט'ק וcreative .
הסכום הוא 700-800 שקל , אפשר לחרוג.
הביקרות ששמעתי על הרמקולים של לוג'יטק לא הכי טובות לעומת קרייטיב וכאן אני רוצה את העזרה שלם.
אם בסופו של דבר אני לא אמצא משהו מתאים אני אחרוג ואולי אקנה את הZ2300 של לוג'יטק דווקא ממש אהבתי את האיכות שלהם אבל להתחלה הייתי רוצה לברר בסכומים האלה.
ושאלה נוספת אמרו לי שמערכת 2.1 עדיפה על 5.1 ז"א על סראונד למוזיקה זה נכון?
כמובן אם יש לכם המלצות לחברות אחרות זה יתקבל גם בשמחה , תודה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
למה הם יותר טובים? שאלה טובה. עניין של טעם! לדעתי ההבדל גדול ומהותי. זה מה שיש לי:
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1972
אני כל פעם מופתע מהאיכות מחדש. מדובר במשהו אחר עם פירוט, באסים גדולים וחזקים
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1972
אני כל פעם מופתע מהאיכות מחדש. מדובר במשהו אחר עם פירוט, באסים גדולים וחזקים
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
גם אני החלטתי ללכת עליהם , אאבל אני בהתלבטות קשה ואף אחד לא נותן לי תשובה אחידה.
מצד אחד חשבתי ללכת על מה שהצעת של אלטק , קראתי עליהם ביקורות מצויינות.
רמקולים נוספים שהתלהבתי מהם של של הארמן קרדון היודעים השקופים , אבל העוצמה שלהם יחסית חלשה וגם הסאב לא הכי שוס , מצד שני אמרו לי שהאיכות צליל שלהם מדהימה.
ועוד רמקלים שחשבתי עליהם הם של מיקרולאב SOLO7C אבל הם מגושמים מדי כל אחד שוקל איזה 20 קילו אם לא יותר , למרות כל הביקורות הטובות שמעתי שהאלטק יותר טובים ממיקרולב.
אני בדילמה רצינית , מה כדאי לי , כמובן שהשימוש שלי בראש ובראשנה הוא מוזיקה , מוזיקה אלקטרונית עם לא מעט באס.
מצד אחד חשבתי ללכת על מה שהצעת של אלטק , קראתי עליהם ביקורות מצויינות.
רמקולים נוספים שהתלהבתי מהם של של הארמן קרדון היודעים השקופים , אבל העוצמה שלהם יחסית חלשה וגם הסאב לא הכי שוס , מצד שני אמרו לי שהאיכות צליל שלהם מדהימה.
ועוד רמקלים שחשבתי עליהם הם של מיקרולאב SOLO7C אבל הם מגושמים מדי כל אחד שוקל איזה 20 קילו אם לא יותר , למרות כל הביקורות הטובות שמעתי שהאלטק יותר טובים ממיקרולב.
אני בדילמה רצינית , מה כדאי לי , כמובן שהשימוש שלי בראש ובראשנה הוא מוזיקה , מוזיקה אלקטרונית עם לא מעט באס.