ניתוח להסרת משקפיים.
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מת כבר להעיף את המשקפיים. רק קצת מת מפחד.
עשיתי כבר את הבדיקה המקדימה לבירור כשירות לניתוח אבל לא יודע, משהו מרתיע אותי.
מישהו מכיר מכון טוב ואמין?
אגב את הבדיקה עשיתי בהדסה אופיטמל והניתוח עולה שם בסביבות ה-9K אחרי הנחה של קופ"ח.
למי שיש כמה טיפים אשמח לשמוע.
אגב את הבדיקה עשיתי בהדסה אופיטמל והניתוח עולה שם בסביבות ה-9K אחרי הנחה של קופ"ח.
למי שיש כמה טיפים אשמח לשמוע.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תעשה חיפוש באתר דובר על זה רבות
האמת אתה לא רוצה לדעת את הסיפור שלי.
אבל עם אתה עושה אצל פרופ. פרוכט, ולמרות שאיתי הוא יצא
מניאק אני יכול לומר שהוא מנתח בעל שם וניסיון
האמת אתה לא רוצה לדעת את הסיפור שלי.
אבל עם אתה עושה אצל פרופ. פרוכט, ולמרות שאיתי הוא יצא
מניאק אני יכול לומר שהוא מנתח בעל שם וניסיון
אור שפע ואהבה
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
עבורי העיניים הם האיבר הכי חשוב בגוף.
משקפיים הם אי נוחות, ויתכן שאף פגם אסטתי.
לא הייתי מסכן אפילו חלקיק אחוז מהראיה שלי בשביל לתקן פגם שאמצעי אופטו-מכני פשוט כמשקפים או עדשות יכול לתקן. בעיקר לאור העובדה שנזק כתוצאה מניתוח יהיה ברוב המקרים בלתי הפיך.
תראה לי בני משפחה של מנתחי עיניים שהסירו משקפים בניתוח, ותקבל את ברכתי.
לא הייתי מסכן אפילו חלקיק אחוז מהראיה שלי בשביל לתקן פגם שאמצעי אופטו-מכני פשוט כמשקפים או עדשות יכול לתקן. בעיקר לאור העובדה שנזק כתוצאה מניתוח יהיה ברוב המקרים בלתי הפיך.
תראה לי בני משפחה של מנתחי עיניים שהסירו משקפים בניתוח, ותקבל את ברכתי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
מחזקyanivol כתב:עבורי העיניים הם האיבר הכי חשוב בגוף.
תראה לי בני משפחה של מנתחי עיניים שהסירו משקפים בניתוח, ותקבל את ברכתי....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
תציץ פה.
לצערי אני איתך באותה סירה, אישתי פתאום התעוררה שוב (אחרי שהיינו בבדיקה לפני כמה שנים) והחליטה שהיא שוב רוצה להיבדק ולנסות ניתוח.
אני הכי נגד זה שיכול להיות.
היא כבר ביררה וקיבלה לא מעט המלצות למכון עיניים בעזריאלי, והיא קבעה תור לשבוע הבא לבדיקות, אני מקווה שיגידו לה שהיא לא יכולה לעבור את הניתוח (נשמע רע מצידי, אבל זה רק מדאגה).
תציץ פה.
לצערי אני איתך באותה סירה, אישתי פתאום התעוררה שוב (אחרי שהיינו בבדיקה לפני כמה שנים) והחליטה שהיא שוב רוצה להיבדק ולנסות ניתוח.
היא כבר ביררה וקיבלה לא מעט המלצות למכון עיניים בעזריאלי, והיא קבעה תור לשבוע הבא לבדיקות, אני מקווה שיגידו לה שהיא לא יכולה לעבור את הניתוח (נשמע רע מצידי, אבל זה רק מדאגה).
שלום,UltraMagnus כתב:מת כבר להעיף את המשקפיים. רק קצת מת מפחד.
למי שיש כמה טיפים אשמח לשמוע....
אני נמצא שלב אחד לפניך
עשיתי ביום שישי בדיקה במכון עיניים בירושלים. נסעתי במיוחד לשם כדי להיבדק ע"י בעל הרשת עצמו: ד"ר לוינגר.
זה גם מייקר את הניתוח לעומת הסניפים האחרים שלהם.
המחיר הסופי אחרי הנחת מכבי-זהב הוא 14,500 ש"ח (הם אמרו שהמקרה שלי דורש שני סוגי טיפול וזו הסיבה לקפיצת מחיר)
בכל מקרה: קיבלתי החלטה במקום וסגרתי איתם על 15.10.2009 לניתוח.
אם תרצה (ומידה ויישארו לי עיניים) אכתוב את התרשמותי אחרי הניתוח, אז תהיה לך חוות דעת מיד ראשונה, למרות שהיום לכל אחד יש מכרים שעברו את הניתוח.
עברתי את הניתוח לתיקון ראייה במכון "קר"לפני כארבע שנים. הניתוח ערך כ_10 דקות. ולמחרת כבר עבדתי כרגיל. לפני כחדשיים בעיקבות החלשות הראייה חזרתי שנית על הניתוח וברוך השם הכל עבר בשלום. אני רואה כרגע 6/6. הניתוח בוצע ע"י ד"ר יובל דוניביץ.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
למה חזרת שנית על הניתוח?lion99 כתב:עברתי את הניתוח לתיקון ראייה במכון "קר"לפני כארבע שנים. הניתוח ערך כ_10 דקות. ולמחרת כבר עבדתי כרגיל. לפני כחדשיים בעיקבות החלשות הראייה חזרתי שנית על הניתוח וברוך השם הכל עבר בשלום. אני רואה כרגע 6/6. הניתוח בוצע ע"י ד"ר יובל דוניביץ....
לאיזה מספר הגעת לפני חדשיים?
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ידידי היקר תגיד לאשתך רק לא עיניים בעזריאלי ובטח שלאtheAman כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
תציץ פה.
היא כבר ביררה וקיבלה לא מעט המלצות למכון עיניים בעזריאלי, והיא קבעה תור לשבוע הבא לבדיקות, אני מקווה שיגידו לה שהיא לא יכולה לעבור את הניתוח (נשמע רע מצידי, אבל זה רק מדאגה)....
דר' הירש שדפק לי ולאחרים שפגשתי את העיניים
וגרם לנו נזק בלתי הפיך!!!
אור שפע ואהבה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
ממליץ על care-vision, ד"ר דומיניץ (המנתח שהופיע ב"ברבור")...... אשתי עברה את הניתוח אצלו לפני כ-3 שנים, ועד היום - טפו, טפו......
ישנם כמה שיטות.... אשתי עברה את הניתוח בשיטת P.R.K, שהיא אומנם נחשבת ליותר בטיחותית, אבל גם זמן החלמה ארוך יותר, כמעט שבוע....
http://www.care-vision.co.il/
ישנם כמה שיטות.... אשתי עברה את הניתוח בשיטת P.R.K, שהיא אומנם נחשבת ליותר בטיחותית, אבל גם זמן החלמה ארוך יותר, כמעט שבוע....
http://www.care-vision.co.il/