התיעצות לגבי רסיבר denon avr1910
זהו רסיבר מצוין שזכה בהרבה פרסים, אבל פעולה של upscale היא לא סיבה לרכוש רסיבר זה או אחר. בכל מקרה ה upscale תמיד יהיה פחות איכותי כאשר משווים אותו למקור שמראש מכיל HD.hernik כתב:אני שוקל לקנות אותו בגלל שהוא יודע להמיר אותות SD לHD.
האם למישהו יש נסיון עם הרסיבר הזה? והאם התמונה שמתקבלת זהה לתמונה מממיר HD?...
אני ממליץ לך ללכת לחנות ולשמוע את הרסיבר הזה מול רסיבר מתחרים (onkyo, harman kardon, yamaha, marranz). תבחר על פי שמיעה ולא על פי פיצ'רים. לכולם יש upscaler פחות או יותר דומה, אצל אף אחד (באותה רמת מחיר) הוא לא מדהים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אי אפשר לתת לך נתון מספרי שאיתו תלך למכולת כי SD ו HD אלו הן מטרות נעות. באופן פרדוקסלי, Upscale נראה טוב יותר דווקא כשהמקור ממנו הוא התחיל הוא ברמה גבוהה. זה בגלל שככל שיש יותר פיקסלים במקור שאפשר לעבוד איתם כך גם התוצאה תראה טוב יותר. המשמעות היא שמעבד ווידאו יתקשה מאוד להביא את האיכות של ערוץ 1 לרמה של DVD אבל יהיה לו הרבה יותר קל לקחת DVD ולהביא אותו לרמה שמאוד מתקרבת ל 720p.
באופן כללי אין מכשיר הקיים היום בשוק שמסוגל לעבד ווידאו ב 576i ולייצר ממנו 1080p שנראה כמו סרט ששודר ב 1080p במקור. זה לא קורה גם עם מעבדי ווידאו יעודיים שעולים פי 3 מה AVR 1910. לי יש את ה AVR 4308A ועיבוד הווידאו שלו אמנם טוב יותר מכל מה שתמצא בנגני DVD רגילים אבל הוא עדיין נחות ממעבד ה ABT DVO VP50 שלי שגם הוא מתקשה להפוך את השידורים הממלכתיים למשהו הראוי למאכל אדם.
באופן כללי אין מכשיר הקיים היום בשוק שמסוגל לעבד ווידאו ב 576i ולייצר ממנו 1080p שנראה כמו סרט ששודר ב 1080p במקור. זה לא קורה גם עם מעבדי ווידאו יעודיים שעולים פי 3 מה AVR 1910. לי יש את ה AVR 4308A ועיבוד הווידאו שלו אמנם טוב יותר מכל מה שתמצא בנגני DVD רגילים אבל הוא עדיין נחות ממעבד ה ABT DVO VP50 שלי שגם הוא מתקשה להפוך את השידורים הממלכתיים למשהו הראוי למאכל אדם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.