ק"ב עם הסטראו
החלטתי לשלב את הק"ב עם הסטראו סתם מבחינת נוחיות. ניתקתי רמקולים קדמיים מהק"ב HK AVR 7000. חיברתי אותם למגבר הסטריאו KRELL 400XI. חיברתי את ה HK ל KRELL דרך ה PRE-OUT. הרמקולים האחוריים והסנטר נשארו מחוברים לHK. כשאני מקשיב לדיוידי בDTS או DOLBY רק הקדמיים נשמעים. האחוריים והסנטר דוממים. לא נגעתי בשום כיוונון ב HK שלפני ההעברה נתן ק"ב מעולה. מה שכחתי ? מה לא עשיתי ? מה עלי לעשות על מנת שהק"ב יתחיל לתפקד ?
שנה וגמר חתימה טובה
שנה וגמר חתימה טובה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ב-HK יש לא רק פרה אווט אלא גם מיין-אין. לכל ערוץ יש גשר ברזל שמחבר את האווט ל-אין. האם הגשרים נמצאים לסנטר ולאחוריים? אם לא חבר אותם ואם אין לך אותם, השתמש בכבל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

אכן! בדוק שהרמקולים מחוברים. כמו כן, נסה את הדבר הבא:
חבר את הפרה-אווט של הסנטר לאחד מהכניסות של הקרל שלך ובדוק אם אתה מקבל סיגנל. במידה וכן אז או שהמגבר שלך בהארמן אכן שווק חיים או שיש ניתוק ברגע שהקדמיים לא מחוברים. בכל מקרה, אם כן תקבל סיגנל, תוכל לקנות מגבר כח שלושה ערוצים עבור הסנטר והאחוריים.
בכל מקרה, כוחו של ההארמן 7000 הוא בהגברה המשובחת שלו, הפרוססינג שלו בינוני מינוס (היה לי אותו במשך שנים) מאוד ממליץ לך לקנות רסיבר חדש בכמה אלפי שקלים עם פרה אווט לקדמיים ועם תמיכה בפורמטים החדשים, מיתוג HD ופרוססינג מודרני.
חבר את הפרה-אווט של הסנטר לאחד מהכניסות של הקרל שלך ובדוק אם אתה מקבל סיגנל. במידה וכן אז או שהמגבר שלך בהארמן אכן שווק חיים או שיש ניתוק ברגע שהקדמיים לא מחוברים. בכל מקרה, אם כן תקבל סיגנל, תוכל לקנות מגבר כח שלושה ערוצים עבור הסנטר והאחוריים.
בכל מקרה, כוחו של ההארמן 7000 הוא בהגברה המשובחת שלו, הפרוססינג שלו בינוני מינוס (היה לי אותו במשך שנים) מאוד ממליץ לך לקנות רסיבר חדש בכמה אלפי שקלים עם פרה אווט לקדמיים ועם תמיכה בפורמטים החדשים, מיתוג HD ופרוססינג מודרני.
מעבר למה שדן פה הציע
הייתי מבקש שתחזיר את הקדמיים חזרה לרסיוור ועשה טסט טון
במידה והכל עובד -יכול להיות שמשהו בניתוק הקדמיים מהרסיוור וחיבורם לפאוור נעשה לא נכון....
ומפה נמשיך-לפני שנגזור מוות על הרסיוור לפני משפט
הייתי מבקש שתחזיר את הקדמיים חזרה לרסיוור ועשה טסט טון
במידה והכל עובד -יכול להיות שמשהו בניתוק הקדמיים מהרסיוור וחיבורם לפאוור נעשה לא נכון....
ומפה נמשיך-לפני שנגזור מוות על הרסיוור לפני משפט
חג שמח
ניתקתי את ה KRELL וחיברתי את הקדמיים ל HK. החזרתי את הגשרון שמכסה את ה PRE OUT. שמתי דיוידי בDTS והצליל בא רק מהמרכזי. כלום מאחור ושום צליל מהקדמיים. האם ה HK השתגע או שהוא פשוט ז"ל ?? הבחנתי ב HK, שליד ה PRE OUT יש גם MAIN IN. מה עושים איתם ?? אני מחבר מחדש את ה KRELL בתקוה שלפחות מקדימה אשמע כשורה. מה לעשות ולא עשיתי ?? האם לנסות להחזיר את ה HK למצב ראשוני של יציאה מבית חרושת ולהתחיל את הכוונון מחדש ??
ניתקתי את ה KRELL וחיברתי את הקדמיים ל HK. החזרתי את הגשרון שמכסה את ה PRE OUT. שמתי דיוידי בDTS והצליל בא רק מהמרכזי. כלום מאחור ושום צליל מהקדמיים. האם ה HK השתגע או שהוא פשוט ז"ל ?? הבחנתי ב HK, שליד ה PRE OUT יש גם MAIN IN. מה עושים איתם ?? אני מחבר מחדש את ה KRELL בתקוה שלפחות מקדימה אשמע כשורה. מה לעשות ולא עשיתי ?? האם לנסות להחזיר את ה HK למצב ראשוני של יציאה מבית חרושת ולהתחיל את הכוונון מחדש ??
האם הMAN IN וה PRE OUT מחוברים יחדיו בגשרון?
כי אם לא לא תשמע כלום......
כי אם לא לא תשמע כלום......
תודה, עכשיו בלבלת אותי... ה PRE וה MAIN צריכים להיות מחוברים ביניהם על ידי גישרון ?? כנראה שזו הסיבה שהאחוריים לא נשמעים ... פשוט שמתי את הגישרונים בצורה אנכית כלומר גישרון אחד מחבר את שני כניסות ה PRE וגישרון שני את שני ה MAIN. אתה בטוח שאני לא גורם לקצר לפי שיטתך??
ל MAIN ול SURROUND יש IN ו OUT. הגישרונים אצלי מחברים SURROUND את היציאות OUT לחוד ואת הכניסות IN לחוד. ב MAIN ה IN מגושרים וה OUT מחוברים ל KRELL. ה CENTER לעומת זאת מחובר IN ו OUT ביחד (אין אפשרות אחרת) אני מצרף קישור ל MANUAL ראה דף 9.
http://safemanuals.com/annexe_annexe%20 ... 000-_E.htm
http://safemanuals.com/annexe_annexe%20 ... 000-_E.htm
זו הטעות שלך...!ניתקת את הפאוור ברסיוור שלך לפרה שלוbibi50 כתב:תודה, עכשיו בלבלת אותי... ה PRE וה MAIN צריכים להיות מחוברים ביניהם על ידי גישרון ?? כנראה שזו הסיבה שהאחוריים לא נשמעים ... פשוט שמתי את הגישרונים בצורה אנכית כלומר גישרון אחד מחבר את שני כניסות ה PRE וגישרון שני את שני ה MAIN. אתה בטוח שאני לא גורם לקצר לפי שיטתך??...
הווה אומר אתה משתמש בהגברה אחרת
לכן הרסיוור מנותק מבחינת הגברה
אתה לא יכול לחבר אנאכית זוג פרה או פאוור
אלא לחבר את הפאוור ו8הפרה אחד עם השני
כלומר גשרון בין הפאוור לפרה (צד ימין)
גשרון בין פאוור לפרה(צד שמאל)
אוקיי עכשיו זה מתחיל להתבהר לי. קצת הצתה מאוחרת... ה MAIN זה ה POWER. ב SURROUND אני חיב לחבר את ה OUT ל IN. בCENTER אין לי אפשרות אחרת. הגשרון מחבר את ה IN למעלה ואת הOUT למטה. הטעות שלי היתה שאת הגשרוניות של ה SURROUND חיברתי במקביל לגשרונית של ה CENTER. אם אני מבין נכונה אז ב MAIN אינני צריך גשרוניות משום שה OUT מחובר ל KRELL הלא כן??? אשמח אם תוכל לאשר שב SURROUND אני חיב לחבר את ה OUT ל IN. תודה על הסבלנות.

- danlior
- חבר מכור קשה

אתה צריך להשאיר את הגשרונים של הסוראונד ושל הסנטר כמו שהם היו. את הגשרונית של הקדמיים (MAIN) תוציא וחבר את הפרה-אאוט לקרל. זהו!
זהו ! הכל פועל. מה שקרה זה שהוצאתי את כל הגשרונים בהתחלה ואחר כך פשוט לא ידעתי באיזה סדר להחזיר אותם
על כל פנים עכשיו הכל מתפקד. שאלה אחרונה: האם אין סכנה כשהרמקולים הקדמיים ארבע אוהם וכל השאר שמונה אוהם ?
תודה על הסבלנות והסובלנות שגילית danlior
תודה על הסבלנות והסובלנות שגילית danlior
אך אתהצריך להסתכל במניואל איך לכוון אותו ל4 אום
בכל מקרה אין שום מניעה שתעבוד כך
פשוט לא בווליומים גבוהים