בקשר למפענחים שונים.
שלום
יש לי מגבר YAMAHA RX V450 ואני ממש לא מתמצא במפענחים שיש בו , יש בו :
DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Pro Logic II, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Surround EX
Surround sound effects SILENT CINEMA DSP, Virtual CINEMA DSP,
DSP presets Game, Disco, Music, Sci-Fi, General, Enhanced, Adventure, Jazz club, Spectacle, 6ch stereo, Mono Movie, Concert Hall, Rock Concert, Variety/Sports
מה כל זה? ומתי להשתמש בכל אחד ? מה זה PL2 ו 1 מה ההבדל? זה שונה מDOLBY DIGITAL ?
ואם יש לי סרט DVD עם DD 5.1 במה מומלץ להשתמש , ואם השאר לא עובדים?
תודה רבה. יש לי עוד שאלה יש לי סנטר רגיל של WHARFEDALE , בגודל של סנטר נורמלי.
מה ההבדל אם אני מגדיר אותו LARGE או SMALL ?
ומה ההבדל אם אני מגדיר את החדר LARGE או SMALL.
ואם אני רוצה לשמוע מוסיקה , ורוצה שהסאונד יצא מחמש הרמקולים בצורה יפה ונקייה , באיזה מפענח להשתמש.?
אני ממש מצטער על כל הבלגן .
מקווה שתעזרו.
יש לי מגבר YAMAHA RX V450 ואני ממש לא מתמצא במפענחים שיש בו , יש בו :
DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Pro Logic II, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Surround EX
Surround sound effects SILENT CINEMA DSP, Virtual CINEMA DSP,
DSP presets Game, Disco, Music, Sci-Fi, General, Enhanced, Adventure, Jazz club, Spectacle, 6ch stereo, Mono Movie, Concert Hall, Rock Concert, Variety/Sports
מה כל זה? ומתי להשתמש בכל אחד ? מה זה PL2 ו 1 מה ההבדל? זה שונה מDOLBY DIGITAL ?
ואם יש לי סרט DVD עם DD 5.1 במה מומלץ להשתמש , ואם השאר לא עובדים?
תודה רבה. יש לי עוד שאלה יש לי סנטר רגיל של WHARFEDALE , בגודל של סנטר נורמלי.
מה ההבדל אם אני מגדיר אותו LARGE או SMALL ?
ומה ההבדל אם אני מגדיר את החדר LARGE או SMALL.
ואם אני רוצה לשמוע מוסיקה , ורוצה שהסאונד יצא מחמש הרמקולים בצורה יפה ונקייה , באיזה מפענח להשתמש.?
אני ממש מצטער על כל הבלגן .
מקווה שתעזרו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. יש סידרת מאמרים שנקראים "תולדות הסראונד בק"ב" (4 חלקים). כדאי שתקרא אותם, יש שם תשובות למרבית השאלות שלך.
2. ישנו מדריך לרכישת רסיבר, גם שם מוסברים הרבה דברים שאתה שואל עליהם.
3. SMALL או LARGE אומר לרסיבר לאן לשלוח את הבאסים של אותו רמקול. אם הגדרת את הסנטר כ-LARGE הבאסים שלו יישלחו אליו, אם SMALL אז הבאסים שלו יישלחו לסאב-וופר במידה ויש לך אחד.
4. למה שתרצה לשמוע מוסיקה דרך כל הערוצים?!
עדיין, תשתמש בזה שנשמע לך הכי טוב - PL2 או 5CH STEREO למשל.
5. GEQ זה קיצור של GRAPHIC EQUALIZER, כלומר, אתה יכול לשנות את העוצמה של כל תדר יחסי שמגיע לכל רמקול לפי טעמך או לפי בעיות היענות הרמקול/חדר.
2. ישנו מדריך לרכישת רסיבר, גם שם מוסברים הרבה דברים שאתה שואל עליהם.
3. SMALL או LARGE אומר לרסיבר לאן לשלוח את הבאסים של אותו רמקול. אם הגדרת את הסנטר כ-LARGE הבאסים שלו יישלחו אליו, אם SMALL אז הבאסים שלו יישלחו לסאב-וופר במידה ויש לך אחד.
4. למה שתרצה לשמוע מוסיקה דרך כל הערוצים?!
עדיין, תשתמש בזה שנשמע לך הכי טוב - PL2 או 5CH STEREO למשל.
5. GEQ זה קיצור של GRAPHIC EQUALIZER, כלומר, אתה יכול לשנות את העוצמה של כל תדר יחסי שמגיע לכל רמקול לפי טעמך או לפי בעיות היענות הרמקול/חדר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
DOLBY DIGITAL ו-DTS הם פורמטים.
כל השאר זה הדמיות.
ישנן הדמיות של גופים כמו DOLBY ו-DTS (שנקראים DOLBY PROLOGIC 2 ו-DTS-NEO) ויש כאלו של היצרנים עצמם כמו ה-THEATER וה-SCI-FI או LOGIC7 וכו'.
אם היית קורא את המאמרים ששלחתי אותך לקרוא, זה היה יותר ברור.
השורה התחתונה היא שאין חוקים.
או כמו שהגשש היה אומר:
"אם אתה נהנה, אז תפעיל...."
כל השאר זה הדמיות.
ישנן הדמיות של גופים כמו DOLBY ו-DTS (שנקראים DOLBY PROLOGIC 2 ו-DTS-NEO) ויש כאלו של היצרנים עצמם כמו ה-THEATER וה-SCI-FI או LOGIC7 וכו'.
או כמו שהגשש היה אומר:
"אם אתה נהנה, אז תפעיל...."
מה זה בעצם הדמיה?? זה מדמה? כלומר אם יש לי DVD שבו DOLBY 2.0 , אז אפשר לעשות הדמיה? וזה יוצא 5.1? או איך זה?MartinHSabag כתב:DOLBY DIGITAL ו-DTS הם פורמטים.
כל השאר זה הדמיות.
או כמו שהגשש היה אומר:
"אם אתה נהנה, אז תפעיל...."...