מכשיר MASTERMIND
האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הזה MASTERMIND ?
http://www.mastermind.co.il/default.html
האם יש הגיון רפואי/מדעי ?
עלות 76X36 ש"ח
גמר חתימה טובה לכולם !
http://www.mastermind.co.il/default.html
האם יש הגיון רפואי/מדעי ?
עלות 76X36 ש"ח
גמר חתימה טובה לכולם !
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נראה לי שבאותה מידה של יעילות אתה יכול להקשיב לרעש לבן הבוקע מרדיו המכוון לתדר ריק.
sagyle, רק שתדע שיש הוכחות מדעיות מבוססות שמכירת המכשיר פתרה את כל הבעיות הכספיות של בעלי חברת Mastermind! זה בדוק!
sagyle, רק שתדע שיש הוכחות מדעיות מבוססות שמכירת המכשיר פתרה את כל הבעיות הכספיות של בעלי חברת Mastermind! זה בדוק!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3867
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בקיצור ולעניין-שטות אחת גדולה.
שרלטנות לשמה
פרט לזה שהמכשיר יכול לגרום להתקף אפילפטי מוכח ע"י PHOTO STIMULATION .
שום בעיה פריפרית אורגנית חסימתית במיוחד כמו נחירה -לא יכולה להיפתר ע"י שום שינוי פעילות מוחית .
בכלליות כל מכשיר רפואי כזה או אחר אמור לעבור דרך FDA, ותאמינו לי אם המכשיר היה מקבל את זה -היו כותבים באתר
שמהכשיר מוכר ע"י FDA באותיות של קידוש לבנה.
לדוגמא מכשיר למדידת ל"ד (מבית טוב) מאושר
http://209.85.229.132/search?q=cache:Zp ... en&ct=clnk
שרלטנות לשמה
פרט לזה שהמכשיר יכול לגרום להתקף אפילפטי מוכח ע"י PHOTO STIMULATION .
שום בעיה פריפרית אורגנית חסימתית במיוחד כמו נחירה -לא יכולה להיפתר ע"י שום שינוי פעילות מוחית .
בכלליות כל מכשיר רפואי כזה או אחר אמור לעבור דרך FDA, ותאמינו לי אם המכשיר היה מקבל את זה -היו כותבים באתר
שמהכשיר מוכר ע"י FDA באותיות של קידוש לבנה.
לדוגמא מכשיר למדידת ל"ד (מבית טוב) מאושר
http://209.85.229.132/search?q=cache:Zp ... en&ct=clnk
And the meek shall inherit the earth
...
...
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

הראתי לקולגה את המאמר על המכשיר , והוא שם לב לתגובה "מענינת" אחת :

זה רק מוכיח עד כמה אין גבולות לטיפשות של השרלטנים שמפרסמים שטות כזואני מצפה ל"ניסים" נוספים בזמן שאני ממשיכה לאמן את שרירי המוח שלי .
שוב תודה ותודה נוספת על כל עצה שקיבלתי מכם שאלוהים יברך אתכם....
...
...
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

הדברים שרשמת "תרגילי מוח" ועוד -אכן יכולים להועיל במידת מה (~10-20%) במבוגרים > 60 להחמרת\מניעת דמנציה
אצל ילדים בגיל צעיר זה עוזר ומשפר הרבה יותר (לדעתי עד 40-30% )
בגדול- מעל גיל 40-45 הPlasticity של המוח כבר לא כ"כ "גמישה", ומכאן והלאה ישנה הדרדרות איטית מאוד אך טבעית .
אצל מבוגרים אפשר לראות בהדמייה תהליך שנקרא אטרופייה מוחית -מסת המוח יורדת עם הגיל .
בגדול- מעל גיל 40-45 הPlasticity של המוח כבר לא כ"כ "גמישה", ומכאן והלאה ישנה הדרדרות איטית מאוד אך טבעית .
אצל מבוגרים אפשר לראות בהדמייה תהליך שנקרא אטרופייה מוחית -מסת המוח יורדת עם הגיל .
...
...
אני לא יודע מה אתה יודע לגבי זה , אבל אני יכול להבטיח לך דבר אחד , תבדוק מה קורה בחברה החרדית ואתה תופתעFIRE_WIRE כתב:הדברים שרשמת "תרגילי מוח" ועוד -אכן יכולים להועיל במידת מה (~10-20%) במבוגרים > 60 להחמרת\מניעת דמנציה
אצל מבוגרים אפשר לראות בהדמייה תהליך שנקרא אטרופייה מוחית -מסת המוח יורדת עם הגיל ....
ולנושא תירגולי מוח יכולים להועיל , בתנאי שהם נעשים ע"י האדם עצמו ולא ע"י מכונה שמשדרת דברים , זה לא שריר שגירוי חשמלי שלו יעזור . מה שכן עוזר וזה בדוק נגד דמנציה זה אי ראיית טלוויזיה . כמו כן חיים ללא דאגות וללא כעסים , תוך כדי לימוד מתמיד . מי שלומד כול החיים לא תהיה לו דמנציה . ידוע על רבנים שלמדו כול החיים וגם אחרי אירוע מוחי עדיין זכרו משניות שלמדו בע"פ לפני האירוע ויכלו ללמוד אותם
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

truejoker ,
-אני מבין בזה מכיוון שזה המקצוע שלי .
-בחברה החרדית אמנם אני רואה פחות חולים באופן כללי אבל אם נשווה את סך הדמנציות -אין הבדל משמעותי
בין חילוני לחרדי.
-לא הבנתי לגבי הטלויזיה, אבל כל גורם של גירוי חיצוני רק יכול להועיל.
-
יגרום לדמנציה אצל כולם בלי יוצא מהכלל. מה שכן מעמד סוציואקונומי נמוך וIQ נמוך הם "גורמי סיכון" לדמנציה .
גם לגנטיקה יש מעורבות מוכחת(1-4% ).
-לגבי הרבנים שעברו ארוע- תלוי מיקום הארוע . ואין שום הבדל לבין החילונים -ארוע באונה שמאלית בחלק מסוים יגרום לדמנציה אצל שניהם
אין פה יוצאים מהכלל.
-אני מבין בזה מכיוון שזה המקצוע שלי .
-בחברה החרדית אמנם אני רואה פחות חולים באופן כללי אבל אם נשווה את סך הדמנציות -אין הבדל משמעותי
בין חילוני לחרדי.
-לא הבנתי לגבי הטלויזיה, אבל כל גורם של גירוי חיצוני רק יכול להועיל.
-
אתה טועה. לדמנציה יש מספר סיבות לדוגמא: אוטם מוחי נרחבמי שלומד כול החיים לא תהיה לו דמנציה...
יגרום לדמנציה אצל כולם בלי יוצא מהכלל. מה שכן מעמד סוציואקונומי נמוך וIQ נמוך הם "גורמי סיכון" לדמנציה .
גם לגנטיקה יש מעורבות מוכחת(1-4% ).
-לגבי הרבנים שעברו ארוע- תלוי מיקום הארוע . ואין שום הבדל לבין החילונים -ארוע באונה שמאלית בחלק מסוים יגרום לדמנציה אצל שניהם
אין פה יוצאים מהכלל.
...
...
אני לא דיברתי על אם יהיה לרבנים דמנציה או לא , אני דיברתי על אלו שהיה להם דימנציה בגלל אירוע מוחי .
ולגבי התלגות הדמנציה , אני באמת הייתי רוצה שתבדוק טוב אם אני טועה לגבי ההתפלגות שלה בחברה החרדית , במקרים שבהם זה לא בא כתוצאה משבץ כלשהו - ואוטם מוחי נרחב אאל"ט זה שבץ או שאני לא מבין ?
כמו כן יצא לי בדיוק היום לראות תוצאות של מחקר שקובע , שאנשים בגיל העמידה עם רזון יתר ו/או השמנה בסדרי גודל שעולים על מעל 33% אאל"ט ממסת הגוף , צפויים להיות בעלי דממנציה הרבה יותר מאנשים עם תוספת קטנה למשקל
ולגבי התלגות הדמנציה , אני באמת הייתי רוצה שתבדוק טוב אם אני טועה לגבי ההתפלגות שלה בחברה החרדית , במקרים שבהם זה לא בא כתוצאה משבץ כלשהו - ואוטם מוחי נרחב אאל"ט זה שבץ או שאני לא מבין ?
כמו כן יצא לי בדיוק היום לראות תוצאות של מחקר שקובע , שאנשים בגיל העמידה עם רזון יתר ו/או השמנה בסדרי גודל שעולים על מעל 33% אאל"ט ממסת הגוף , צפויים להיות בעלי דממנציה הרבה יותר מאנשים עם תוספת קטנה למשקל
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

טוב נכנס טיפה יותר לעומק..
אז לדמנציה יש מספר סוגים וגם תת חלוקות, חלק קטן מהם :
1-דמנציה מסוג אלצהיימר-ניוון תאי מוח ללא קשר לארוע מוחי . את הסוג הקשה קשה למנוע שהוא מתחיל...
2-דמנציה וסקולרית - בגלל שבץ =אוטם מוחי- הרס התאים בגלל חוסר
חמצן למוח . את הסוג הזה רצוי וניתן למנוע ע"י איזון ל"ד , כולסטרול, סכרת (כל אלה יכולים לגרום גם לארוע לבבי) .
לגבי רזון יתר\השמנת יתר אלה גורמי סיכון קטנים ביחס לאלה שמניתי.
-לגבי ההתפלגות דמנציה אצל החרדים כפי שהבנת אין שום הבדל (ואין גם שום סיבה להבדל) לבין חילונים.
לי אישית אין אפשרות לבדוק את זה סטטיסטית אבל כפי שכתבתי קודם אמנם אני רואה פחות חולים חרדים באופן כללי אבל אם נשווה את סך אחוז הדמנציות אין הבדל משמעותי בין חילוני לחרדי. (אשאל בהזדמנות נירולוג דתי לגבי הסוגיה)
אם אתה רוצה לדעת יותר על דמנציה שלח לי ה"פ, כי הנושא סטה לגמרי ממקורו
אז לדמנציה יש מספר סוגים וגם תת חלוקות, חלק קטן מהם :
1-דמנציה מסוג אלצהיימר-ניוון תאי מוח ללא קשר לארוע מוחי . את הסוג הקשה קשה למנוע שהוא מתחיל...
2-דמנציה וסקולרית - בגלל שבץ =אוטם מוחי- הרס התאים בגלל חוסר
חמצן למוח . את הסוג הזה רצוי וניתן למנוע ע"י איזון ל"ד , כולסטרול, סכרת (כל אלה יכולים לגרום גם לארוע לבבי) .
לגבי רזון יתר\השמנת יתר אלה גורמי סיכון קטנים ביחס לאלה שמניתי.
-לגבי ההתפלגות דמנציה אצל החרדים כפי שהבנת אין שום הבדל (ואין גם שום סיבה להבדל) לבין חילונים.
לי אישית אין אפשרות לבדוק את זה סטטיסטית אבל כפי שכתבתי קודם אמנם אני רואה פחות חולים חרדים באופן כללי אבל אם נשווה את סך אחוז הדמנציות אין הבדל משמעותי בין חילוני לחרדי. (אשאל בהזדמנות נירולוג דתי לגבי הסוגיה)
אם אתה רוצה לדעת יותר על דמנציה שלח לי ה"פ, כי הנושא סטה לגמרי ממקורו
...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
דווקא נראה לי שיש איזה רב די מפורסם הנמצא בשלבי דמנציה מאוד מתקדמים היות והוא רואה עיזים עיוורות ובהמות גסות בכל פינה ותחת כל חצאית. מצד שני, אולי זה בכלל delirum tremens שנגרם עקב צריכת יתר של יין לקידוש, מה אני יודע בעצם...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.