מדיה סנטר או מזרים או...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
שושו-השואל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

ה-DVD הצורב שלי הלך לעולמו. תהא מנוחתו עדן.

זמן טוב לשקול כיצד לפעול מכאן והלאה.

יש תכנים רבים שאני מקליט מהטלויזיה, ולכן חשוב לי כי הציוד יהיה אמין ביותר.

אני מתלבט האם לעבור למדיה סנטר, לרכוז מזרים מדיה או להשאר בפורמט של DVD מקליט.

כמה שאלות ברשותכם:

1. מדיה סנטר - מספיק לי כל מחשב שנמכר היום בשוק ב-1,000 ש"ח מבחינת קונפיגורציה + כרטיס מסך ראוי, הלא כן?

2. מכשיר כזה אמור להקליט לי מהטלויזיה באמינות ובאיכות גבוהה, הלא כן?

3. המזרים - מניח שכשמו כן הוא, אבל ראיתי שמספר דגמים מגיעים עם דיסק קשיח. זה אומר שהדגמים האלה יכולים להקליט גם כן...? אם כן, מה ההבדל בין זה לבין מדיה סנטר?

4. יש סיבה כלשהי לרכוש DVD מקליט מלבד שההוצאה בטח תהיה קטנה יותר?

לא מחפש להוציא פה ערמות של אלפי שקלים. בסה''כ מחפש פתרון יעיל ואיכותי (ברמה סבירה) להקלטה ישירות מהטלויזיה.

אגב, הערה שכזו. מתכנן בקרוב לרכוש גם מקרן HD. על כך הודעה בפורום אחר. זה אמור להשפיע על הרכישה של הציוד במובן כזה או אחר?

תאדה.

שושו.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #2 

1. ב-1000 שקל אני מסופק אם תצליח למצוא מארז יפה קופמקטי ושקט. מצד שני, אם לא אכפת לך לשים full tower בסלון (יחד עם כל המאווררים שלו) - אז אתה באיזור הנכון של המחירים. אתה מוזמן להעיף מבט בשרשור המפרטים המומלצים.

2. כן.

3. מזרימדיה לא יודע מה זה EPG. ולכן, הקלטה איתו (אם יש כזו בכלל) זהה להקלטה עם מכשיר וידאו לפני 15 שנה. אתה צריך לתכנת את המכשיר להקליט ביום רביעי בין תשע רבע לעשר וחצי. לעומת זאת, עם מדיה סנטר, אתה אומר למכשיר שאתה אוהב לראות "האנטומיה של גריי" והוא כבר יקליט הכל. מדובר על הבדל של שמיים וארץ.

4. ע"ע 3. אין בכלל מקום להשוות את חווית השימוש בDVD מקליט לבין מחשב מקליט (בין אם זה מדיה סנטר ובין אם תוכנה אחרת).
You are never fully dressed without a smile

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”