שלום רב ממשתמש חדש ! יש לכם אחלה אתר.
מאז שגיליתי את האתר אני נהנה מאוד לקרוא בו.
אציג את עצמי -
מתגורר בקנדה.
חובב אודיו \ סטריאו מגיל צעיר.
השדרוג האחרון שלי היה יחסית מזמן אבל שווה כל סנט: Slimdevices Transporter (הרכישה הייתה לפני עידן LOGITECH).
מכשיר נהדר עם סאונד יוצא דופן שאם היה מיוצר ע"י חברת היי אנד מצוייה עם שולי רווח הזויים כפי שמקובל בשוק הזה, היה עולה להערכתי פי 3.
מאז הרכישה כל הדיסקים הומרו ל LOSELESS ואופסנו אחר כבוד בבייסמנט.
גמר חתימה טובה לכל החברים באתר !
אציג את עצמי -
מתגורר בקנדה.
חובב אודיו \ סטריאו מגיל צעיר.
השדרוג האחרון שלי היה יחסית מזמן אבל שווה כל סנט: Slimdevices Transporter (הרכישה הייתה לפני עידן LOGITECH).
מכשיר נהדר עם סאונד יוצא דופן שאם היה מיוצר ע"י חברת היי אנד מצוייה עם שולי רווח הזויים כפי שמקובל בשוק הזה, היה עולה להערכתי פי 3.
מאז הרכישה כל הדיסקים הומרו ל LOSELESS ואופסנו אחר כבוד בבייסמנט.
גמר חתימה טובה לכל החברים באתר !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Chester כתב:Slimdevices Transporter (הרכישה הייתה לפני עידן LOGITECH).
מאז הרכישה כל הדיסקים הומרו ל LOSELESS ואופסנו אחר כבוד בבייסמנט....
מאיזה אזור אתה בקנדה?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
שלום למפרי כיפור וצום קל
Chester
ברוך הבא ...
אני, למשל חצי מהמעט שיש לי (מאות, לא אלפים) מתעצל להעביר, והאמת שחלק מהם לא שמעתי שנים ..
Chester
ברוך הבא ...
כמה דיסקים המרת ?כל הדיסקים הומרו ל LOSELESS...
אני, למשל חצי מהמעט שיש לי (מאות, לא אלפים) מתעצל להעביר, והאמת שחלק מהם לא שמעתי שנים ..
רב תודות לחברים.
איזה עוד חבר פורום יש כאן מקנדה ?
אני מתגורר בפרבר צפוני של טורונטו שנקרא Thornhill בו מרוכזת חלק גדול מהקהילה היהודית והישראלית הגדולה במטרופולין טורונטו.
וד"א - דווקא צמתי
אבל בשילוב עם פעילויות נוספות.
הסטפ שלי:
רמקולים: Energy Veritas V2.4i - החברה הקנדית הזו (חברה אחות של רמקולי MIRAGE למי שמכיר) אינה מוכרת כל כך בישראל ואני לא יודע אם יש להם בכלל יבואן אבל הם מתכננים רמקולים נהדרים עם תמורה מצויינת למחיר. למרבה הצער נראה שהם התקלקלו מעט אחרי ש Klipsch רכשו אותם והם נטשו את הליין הגבוה של VERITAS ומכוונים לפלח השוק של עד 2000$ ומערכות רמקולים לקולנוע ביתי. אבל גם בתחום המחירים הזה הרמקולים שלהם, לדעתי, נותנים תמורה מצויינת למחירם.
מגבר: NAD M-3.
מקור: TRANSPORTER.
אוסף הדיסקים שלי לא יהיה ענק, משהו כמו 400 דיסקים והמרתי בערך 300 מהם. זה לא תהליך של יום אחד אלא חודשים אבל בסופו של דבר זו עבודה חד פעמית ואני נהנה לשמוע אותם מחדש ב TRANSPORTER, גם ובעיקר כאלו שלא שמעתי שנים.
איזה עוד חבר פורום יש כאן מקנדה ?
אני מתגורר בפרבר צפוני של טורונטו שנקרא Thornhill בו מרוכזת חלק גדול מהקהילה היהודית והישראלית הגדולה במטרופולין טורונטו.
וד"א - דווקא צמתי
הסטפ שלי:
רמקולים: Energy Veritas V2.4i - החברה הקנדית הזו (חברה אחות של רמקולי MIRAGE למי שמכיר) אינה מוכרת כל כך בישראל ואני לא יודע אם יש להם בכלל יבואן אבל הם מתכננים רמקולים נהדרים עם תמורה מצויינת למחיר. למרבה הצער נראה שהם התקלקלו מעט אחרי ש Klipsch רכשו אותם והם נטשו את הליין הגבוה של VERITAS ומכוונים לפלח השוק של עד 2000$ ומערכות רמקולים לקולנוע ביתי. אבל גם בתחום המחירים הזה הרמקולים שלהם, לדעתי, נותנים תמורה מצויינת למחירם.
מגבר: NAD M-3.
מקור: TRANSPORTER.
אוסף הדיסקים שלי לא יהיה ענק, משהו כמו 400 דיסקים והמרתי בערך 300 מהם. זה לא תהליך של יום אחד אלא חודשים אבל בסופו של דבר זו עבודה חד פעמית ואני נהנה לשמוע אותם מחדש ב TRANSPORTER, גם ובעיקר כאלו שלא שמעתי שנים.