מתלבט בין שתיים - פנסוניק THP50C10 או LG 50PQ70BR
ההבדל בין השתיים הוא בסה"כ 150 ש"ח.
השימוש העיקרי יהיה טלויזיה של YES בסלון שאינו מואר במיוחד.
הטלויזיה תהיה מחוברת למערכ קולנוע ביתי, כך שאיכות הקול לא חשובה לי.
חשוב לי עומק הצבעים ואיכותם.
כניסות חשובות לי ואשמח לקבל את חוות דעתכם.
אגב, ב-LG חסרים חיבורי S-Video וסקארט.
יש לי בבית ממיר YesMax "רגיל" ורסיבר ימאהה 1200.
האם אוכל בכלל לחבר את הממיר, דרך הרסיבר לטלויזיה ולקבל איכות טובה או שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג ל-YesMaxHD ולחבר ישירות לטלויזיה?
מעניין שמצאתי כאן הרבה חוו"ד על ה-LG ואילו על הפנסוניק כמעט ולא.
מה דעתכם על היטאצ'י? הם בכלל באים בחשבון?
האם אוכל בכלל לחבר את הממיר, דרך הרסיבר לטלויזיה ולקבל איכות טובה או שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג ל-YesMaxHD ולחבר ישירות לטלויזיה?
מה דעתכם על היטאצ'י? הם בכלל באים בחשבון?
לפנסוניק בעית השתקפות
לפי מה שקראתי, כשיש יותר מדי אור (סלון מואר למשל), הפנסוניק נראית ממש לא טוב.oferab כתב:פנסוניק...
אולי אחד מהדגמים של סמסונג בא בחשבון?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אצלי הסלון מואר ויש לי פנסוניק 50PV70 (שני דורות אחורה) - אין שום בעיה.
אבל מה הבעיה? כתבת שהסלון שלך אינו מואר במיוחד, אז למה בדיוק אתה עושה Challenging ?
אבל מה הבעיה? כתבת שהסלון שלך אינו מואר במיוחד, אז למה בדיוק אתה עושה Challenging ?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בX10 יש . בעיה עם האור בסידרה החדשה של פנסוניקיםאיינשטיין כתב:אצלי הסלון מואר ויש לי פנסוניק 50PV70 (שני דורות אחורה) - אין שום בעיה.
אבל מה הבעיה? כתבת שהסלון שלך אינו מואר במיוחד, אז למה בדיוק אתה עושה Challenging ?...
שלוםShahar75 כתב:ההבדל בין השתיים הוא בסה"כ 150 ש"ח.
מה דעתכם על היטאצ'י? הם בכלל באים בחשבון?...
מהו המחיר של המסכים שעליהם אתה מדבר ?
אפשר לדעתי להשיג מסך FHD במחיר הזה ....(ושל חברה ידועה )
7,650 על ה-LG ו-7,800 על הפנסוניק.אביהו כתב:מהו המחיר של המסכים שעליהם אתה מדבר ?
אפשר לדעתי להשיג מסך FHD במחיר הזה ....(ושל חברה ידועה )...
ל-LG יש הרבה פיצ'רים וחלקם עשויים להיות שימושיים (USB), אבל ההתמודדות שלה עם מתיחה ב-16:9 לא נראית משהו.
הסלון אצלי לא מואר בדרך קבע ורוב הצפיה נעשית עם אור מהמטבח, אבל כשיש אורחים או חברים, לא הייתי רוצה שנשחק במשחק הניחושי לגבי איזה צבע אמורים לראות.
חשוב לי לא לקנות מסך רק בשביל להגיד שיש לי כזה. המותג לא משנה אלא האיכות.
אולי בעוד שנה אחליף את ה-MAX שלי ל-MAXHD, אבל בינתיים אני זקוק לחיבורי S-Video או סקארט.
מה ההבדל בין סדרות A ו-B של סמסונג?
היכן אוכל למצוא ביקורות לגביהן?
kobil כתב:קצת התרשמות אישית על המסך![]()
מה שאהבתי בB450 שהמסך הרבה פחות רגיש להשתקפויות לעומת Q91 שהיה לי . עם תאורה חזקה או תריס פתוח התמונה לא הופכת לאפורה ועדיין די עשירה . חל שיפור גם ברמת השחורים ובקונטרסט , התמונה מפורטת יותר ,חיה וטבעית גם ב-SD וגם ב-HD .
לגבי צריבות . בדור החדש כבר לא קיים מנגנון של מסך הלבן . כנראה שאין בזה כבר צורך . עשיתי ניסיון והשארתי את התמונה סטטית של המחשב (שולחן עבודה) במשך כחצי שעה ולאחר שהפעלתי את מנגנון הגלילה לא ראיתי שום סימנים של IMAGE RETENTION
הוא יפהפה והרבה יותר דק (רק 7.4 ס''מ) , מעוצב עם פס אדום למטה בקצה , הגוון של הפאנל נראה טיפה ירקרק .
http://review.zdnet.com/product/flat-pa ... 0/33544733
http://www.testfreaks.com/televisions/samsung-pn42b450/
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 44733.html
http://www.newegg.com/Product/ProductRe ... 6889102294...
אני מבין שהמלצה היא חד משמעית על סמסונג
מה דעתכם על ה-B550?
האם אזדקק לטרנסקודר? אם כן, מהיכן ניתן לרכוש כזה? מה העלות והאם קיימים סוגים שונים?
פנסוניק לעומת סמסונג - סמסונג מומלץ?
עקרונית, האם לא תהיה בעית איכות לצפות ב-SD עם טלויזית FHD או שהיא מסוגלת להתמודד עם הירידה באיכות?
"על הנייר", ל-LG יחס ניגודיות של 1 ל-2 מליון ולסמסונג 1 למיליון. האם השחורים של LG שחורים יותר?
האם אזדקק לטרנסקודר? אם כן, מהיכן ניתן לרכוש כזה? מה העלות והאם קיימים סוגים שונים?
פנסוניק לעומת סמסונג - סמסונג מומלץ?
עקרונית, האם לא תהיה בעית איכות לצפות ב-SD עם טלויזית FHD או שהיא מסוגלת להתמודד עם הירידה באיכות?
"על הנייר", ל-LG יחס ניגודיות של 1 ל-2 מליון ולסמסונג 1 למיליון. האם השחורים של LG שחורים יותר?
נערך לאחרונה על ידי Shahar75 ב 28/09/2009 15:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Re: אני מבין שהמלצה היא חד משמעית על סמסונג
HuhShahar75 כתב: אני מבין שהמלצה היא חד משמעית על סמסונג...
ממש חד משמעית...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני לא מתכוון לשבת בחשיכה בשביל הטלויזיה
הפנסוניק בבעיה בחדר מואר ואני לא רוצה להיות שם. זו קצת בעיה בשבילי.
קראתי ביקורות לא רעות על הסמסונג וגם על ה-LG וכבר השלמתי עם העובדה שאצטרך, כנראה, להשקיע כ-400 ש"ח בטרנסקודר מאחר ולא בטוח שתהיה כניסת סקארט או S-Video בטלויזיה שתיבחר.
הLG היא לא FHD אלא HD Ready והשאלה היא אם לא עדיפה טלויזיה שהיא FHD עם הפנים לעתיד (אם היא מסוגלת להתמודד עם ה-SD של היום בצורה מכובדת) ואז סמסונג היא היחידה, שתקציבית, מתאימה או שטלויזיה שהיא HD Ready ואז לא תוכל בעתיד להציג את סוג השידורים שיהיו בישראל בצורה המיטבית? במקרה הזה האופציות הרבה יותר מגוונות.
על מה הייתם ממליצים במחירים של עד 8,500 ש"ח?
קראתי ביקורות לא רעות על הסמסונג וגם על ה-LG וכבר השלמתי עם העובדה שאצטרך, כנראה, להשקיע כ-400 ש"ח בטרנסקודר מאחר ולא בטוח שתהיה כניסת סקארט או S-Video בטלויזיה שתיבחר.
הLG היא לא FHD אלא HD Ready והשאלה היא אם לא עדיפה טלויזיה שהיא FHD עם הפנים לעתיד (אם היא מסוגלת להתמודד עם ה-SD של היום בצורה מכובדת) ואז סמסונג היא היחידה, שתקציבית, מתאימה או שטלויזיה שהיא HD Ready ואז לא תוכל בעתיד להציג את סוג השידורים שיהיו בישראל בצורה המיטבית? במקרה הזה האופציות הרבה יותר מגוונות.
על מה הייתם ממליצים במחירים של עד 8,500 ש"ח?
אתה תהנה יותר מ LG ,חווית המוצר ,העיצוב המיוחד שכולל שכבה אחת של סרוכית על ההמסגרת כך שהמסגרת היא שחור חלבי לא מחזיר אור ,יחסי תמונה שמאפשרים לך מינמום עיוות,צבעים מדיוקים ,חדות תמונה , פצ'רים ואחרי שתתלה אותה על הקיר +חציבה אתה תראה שצדקתי . תגדיל את התמונות .
בשבילי ה DIVX הוא סתמי ,אבל אוזניות בלו ת'וס זה באמת משהו שמיש .
http://my.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... splay=PQ70
פנסוניק נראת האחות של PQ 300 .
בשבילי ה DIVX הוא סתמי ,אבל אוזניות בלו ת'וס זה באמת משהו שמיש .
http://my.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... splay=PQ70
פנסוניק נראת האחות של PQ 300 .
..
לא חושב שהזכוכית נותן יותר מידי אולי פחות השתקפות ,בavs הפנסוניק x10 קיבלה ציונים יותר טובים בביקורת מול הpq6000 שנדמה לי שהיא המקבילה שלהpq70.
ואומרים כאן שהx10 והc חולקות אותם מכלולים בדומה למצב עם הpq300r והpq70 שבצם אין הבדל בין הטלויזות חוץ מכמה פיצרים ,מיותרים לדעתי כמו סרטים דרך usb, אם כל הכבוד לקנות טלויזיה בלי סטרימר זה בזבוז והusb שלה hd לא יכול לנגן ,הזכוכית לדעתי זה בעיקר אלמנט עיצובי ולא מעבר.
את האמת אם זה נכון שהc10 והx10 מאוד מאוד דומות והמחיר הוא אותו המחיר(pq70 וc10) אז יש סיכוי טוב שהייתי קונה את הפנסוניק במקומך בכל זאת פנסוניק שחורים יותר טובים ופחות נטיה לצריבה למרות שגם הlg השתפרו בתחום זה.
אישית אני חייב לציין שיש לי את הp300r ואני מאוד מאוד מרוצה ובמחיר של 5600 שקל על הקיר כולל הכל היא הפלזמה הכי משתלמת בארץ כיום והיא בעצם הבחירה העדיפה על שתיהן לדעתי ויש לה סקארט .
ואומרים כאן שהx10 והc חולקות אותם מכלולים בדומה למצב עם הpq300r והpq70 שבצם אין הבדל בין הטלויזות חוץ מכמה פיצרים ,מיותרים לדעתי כמו סרטים דרך usb, אם כל הכבוד לקנות טלויזיה בלי סטרימר זה בזבוז והusb שלה hd לא יכול לנגן ,הזכוכית לדעתי זה בעיקר אלמנט עיצובי ולא מעבר.
את האמת אם זה נכון שהc10 והx10 מאוד מאוד דומות והמחיר הוא אותו המחיר(pq70 וc10) אז יש סיכוי טוב שהייתי קונה את הפנסוניק במקומך בכל זאת פנסוניק שחורים יותר טובים ופחות נטיה לצריבה למרות שגם הlg השתפרו בתחום זה.
אישית אני חייב לציין שיש לי את הp300r ואני מאוד מאוד מרוצה ובמחיר של 5600 שקל על הקיר כולל הכל היא הפלזמה הכי משתלמת בארץ כיום והיא בעצם הבחירה העדיפה על שתיהן לדעתי ויש לה סקארט .