שלום לכולם,
מקריאה של שרשורים קודמים מתקבל הרושם שחברי הפורום מקצועיים ונחמדים ושמחים לעזור, ללא תמורה - תודה!
בבעלותי מערכת רמקולים Creative Inspire T7900, זוהי מערכת 7.1 שמיועדת למחשב.
את הרמקולים קניתי יחד עם כרטיס קול (ששבק חיים עקב ברק אלים) Creative Audiogy2 platinum pro, לכרטיס היתה יציאה של שלושה כבלים (אפור, צהוב וירוק) שהתחברו לסאב וופר (כל הרמקולים מחוברים לסאב והוא עצמו מחובר לחשמל).
לאחרונה הזמנתי מזרימדיה Xtramer שאותו אני רוצה לחברו למערכת הרמקולים ללא שימוש במחשב.
מה האפשרויות העומדות בפני?
הבנתי שקיימת אפשרות של קניית רסיבר שתומך בקונפיגורציית 5.1 (לסאב יש אופציה של "UPSCALE" ל7.1) אך זו אופציה קצת יקרה עבורי.
האם קיימים כרטיסי קול Stand alone שכל מטרתם היא המרת סטריאו לסראונד?
יש לציין שאני משתמש פשוט ולא מקצועי, חשובה לי חווית הסראונד, אבל אני מוכן להתפשר על איכות "בינונית".
תודה מראש.
חיבור יציאת סטיראו למערכת רמקולים Creative Inspire T7900
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא בטוח שהביטוי "כרטיס קול standalone" הוא כינוי נכון.
למעשה, אתה מחפש מעבד סאונד מסוים, שיידע להחיל אלגוריתם Prologic (הפיכת סטריאו לסראונד) על אות הנכנס אליו, ויוציא אות אנלוגי בשלושה חיבורים.
גם אם קיים משהו כזה - הוא לא יהיה זול.
למעשה, אתה מחפש מעבד סאונד מסוים, שיידע להחיל אלגוריתם Prologic (הפיכת סטריאו לסראונד) על אות הנכנס אליו, ויוציא אות אנלוגי בשלושה חיבורים.
גם אם קיים משהו כזה - הוא לא יהיה זול.
תודה על התגובה.uriler כתב:אני לא בטוח שהביטוי "כרטיס קול standalone" הוא כינוי נכון.
גם אם קיים משהו כזה - הוא לא יהיה זול....
משמע יתכן והפתרון הכי זול יהיה מחשב ישן עם כרטיס קול מקביל לכרטיס שהיה לי בעבר?
הסכלתי על רסיברים יד שניה, אך אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לחפש.
סה"כ יש לי שבעה רמקולים, סאב ומזרימדיה (Xtreamer) עם יציאת סטיראו אנלוגית או optical DTS.
השימוש שלי יהיה צפייה בסרטי DIVX סרטי DVD ומוזיקה בסלון, לא יותר מזה.