מגבר אוזניות לגראדו SR60?
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אאהלן, האם יש טעם במגבר אוזניות לגראדו סר60,
הנגן שלי כרגע הוא האייפוד דור 6, ללא שום חיזוק או תוספת, אך כאשר אני משתמש בגראדו אני מרגיש קצת חולשה ממנו, מבחינת העוצמה של הכלים... אם זה תופים שקשה לי להרגיש אותם קרובים ואם זה הקלידים שנעלמים..... אולי זה בגלל שהמכשיר מאוד פתוח אך בכל זאת אני חושב שצריך חיזוק גם מבחינת הניגודיות (אני צריך לעלות את הווליום כמעט עד הסוף במצבים רבים... גם כאשר אני לא ליד אנשים,סביבה וכדומה)....
האם יש צורך לדעתכם והאם יש מגברי אוזניות ניידים יעילים בתחום כספי של עד 250 ש"ח.
תודה,
הנגן שלי כרגע הוא האייפוד דור 6, ללא שום חיזוק או תוספת, אך כאשר אני משתמש בגראדו אני מרגיש קצת חולשה ממנו, מבחינת העוצמה של הכלים... אם זה תופים שקשה לי להרגיש אותם קרובים ואם זה הקלידים שנעלמים..... אולי זה בגלל שהמכשיר מאוד פתוח אך בכל זאת אני חושב שצריך חיזוק גם מבחינת הניגודיות (אני צריך לעלות את הווליום כמעט עד הסוף במצבים רבים... גם כאשר אני לא ליד אנשים,סביבה וכדומה)....
האם יש צורך לדעתכם והאם יש מגברי אוזניות ניידים יעילים בתחום כספי של עד 250 ש"ח.
תודה,
גראדו ככלל הן אוזניות מוגבלות מאוד בתחום שחסר לך (כל הדגמים שלהם, כנראה בגלל המבנה של האוזניות).
אני חושב שלא יזיק לך לנסות מגבר שנותן באס מוגבר מעט. בעבר כשבניתי את ה-Mini^3 ושמעתי אותו עם ה-MS1 מאוד אהבתי את השילוב, המגבר הזה מעט יקר (איזור ה-100 דולר כמעט).
אגב, הוא גם דיי פשוט לבנייה בבית אם אתה לא פוחד ממלחם (רק שצריך להזמין כמה רכיבים מחו"ל).
אני חושב שלא יזיק לך לנסות מגבר שנותן באס מוגבר מעט. בעבר כשבניתי את ה-Mini^3 ושמעתי אותו עם ה-MS1 מאוד אהבתי את השילוב, המגבר הזה מעט יקר (איזור ה-100 דולר כמעט).
אגב, הוא גם דיי פשוט לבנייה בבית אם אתה לא פוחד ממלחם (רק שצריך להזמין כמה רכיבים מחו"ל).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תוספת קטנה לאנטולי - את ה mini v^3 סיקרנו כאן באתר...
וגם אני בחנתי אותו עם ה Grado שלי (SR 80).
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01433
וגם אני בחנתי אותו עם ה Grado שלי (SR 80).
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01433
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא מזמן מישהו הציג את המגבר הקטן הזה
http://www.fiio.com.cn/en/showproduct.asp?id=309
היתה התלהבות לא קטנה גם בשל ביצועיו , גודלו וסוללהנטענת עם אורך חיים מכובד.
עלותו כולל משלוחה 70-80 שקלים. שווה נסיון.
http://www.fiio.com.cn/en/showproduct.asp?id=309
היתה התלהבות לא קטנה גם בשל ביצועיו , גודלו וסוללהנטענת עם אורך חיים מכובד.
עלותו כולל משלוחה 70-80 שקלים. שווה נסיון.
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

תודה לכם, הבעיה כרגע שאין לי זמן להתעסק ולבדוק יותר מידי.. אני צריך משהו שאוכל לשמוע לפני זה באחת החנויות אם אפשרי..
יש חנויות אודיו בארץ שמתעסקות בזה בכלל??
יש חנויות אודיו בארץ שמתעסקות בזה בכלל??
גם לי יש את הגראדו 60 . וגם אני מרגיש שיש צלילים שהולכים לאיבוד. יכול להיות שהם פתחו אותם יותר מידי?
אם אני שם ידיים על האוזניות (וסוגר אותם) , אני פשוט שומע צלילים שאני מפספס .
לא יודע מה איתכם, אני התאכזבתי מהאוזניות האלו.
אם אני שם ידיים על האוזניות (וסוגר אותם) , אני פשוט שומע צלילים שאני מפספס .
לא יודע מה איתכם, אני התאכזבתי מהאוזניות האלו.
הסבר ופרט. אבל כן, הBOWELS נותנים תוצאה יותר טובה בעניין הבהירות תרתי משמע.
אזרה, אין מצב שכשאתה סוגר את האוזניות אתה שומע יותר פרטים, זה בניגוד לתיכנון שלהן. אני אפילו אגיד שאתה יכול לפגום אותן כשאתה עושה את זה, תלוי כמה זמן אתה מחזיק אותן ככה, בגלל שהדרייבר מיועד להיות חשוף למרות שאני לא בקיא בהסבר הטכני בדיוק.
אזרה, אין מצב שכשאתה סוגר את האוזניות אתה שומע יותר פרטים, זה בניגוד לתיכנון שלהן. אני אפילו אגיד שאתה יכול לפגום אותן כשאתה עושה את זה, תלוי כמה זמן אתה מחזיק אותן ככה, בגלל שהדרייבר מיועד להיות חשוף למרות שאני לא בקיא בהסבר הטכני בדיוק.
מה בדיוק אתה מחפש?
אני בניתי לא מזמן cMoy (שאין לי בו שום צורך, אני פשוט נהנה מהבנייה), אתה יכול לבנות אחד כזה בפחות מ-200 שקלים כולל הכל (2 סוללות 9וולט נטענות, מארז, וכו'). אם תחסוף בחלקים אפשר אפילו ב-120 שקלים לדעתי.
אם אתה רוצה משהו יותר רציני קצת, יש מגוון דיי רחב. אחד שאני ממליץ עליו הוא הפימטה שכבר יצא מהאופנה למשהו. כיום כבר יש את ה-V2 שלו שאמור להיות עוד יותר טוב, אך אני בינתיים מתכנן לבנות את ה-V1 פשוט כי הוא מגבר מאוד טוב (שמעתי אותו במספר הזדמנויות ותמיד אהבתי). הוא גמיש מאוד מבחינת ספק, אז אפשר להפעיל אותו כנייד או כשולחני (עם ביצועים גבוהים יותר).
אני בניתי לא מזמן cMoy (שאין לי בו שום צורך, אני פשוט נהנה מהבנייה), אתה יכול לבנות אחד כזה בפחות מ-200 שקלים כולל הכל (2 סוללות 9וולט נטענות, מארז, וכו'). אם תחסוף בחלקים אפשר אפילו ב-120 שקלים לדעתי.
אם אתה רוצה משהו יותר רציני קצת, יש מגוון דיי רחב. אחד שאני ממליץ עליו הוא הפימטה שכבר יצא מהאופנה למשהו. כיום כבר יש את ה-V2 שלו שאמור להיות עוד יותר טוב, אך אני בינתיים מתכנן לבנות את ה-V1 פשוט כי הוא מגבר מאוד טוב (שמעתי אותו במספר הזדמנויות ותמיד אהבתי). הוא גמיש מאוד מבחינת ספק, אז אפשר להפעיל אותו כנייד או כשולחני (עם ביצועים גבוהים יותר).
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

nה זה הcMoy ?