האם אני צריך CODEC בשביל לנגן HD, אם יש לי לוח אם שתומך בזה?
היי,
יש לי לוח אם E7AUM-DS2H מבית GIGABYTE. (יש לו G-FORCE 9400 ONBOARD) ותומך ב DIRECT X10
הלוח מציין שהוא תומך ב BLU-RAY
כמה שאלות:
1. אני מניח שהלוח תומך חומרתית בHD, איך זה בא לידי ביטוי בCODEC? (למשל מה לבחור ב MEDIA PORTAL).
2. אם הוא תומך, האם אני צריך להשתמש בCODEC כמו COREAVC או POWER DVD 7?
3. רשום שהוא תומך ב NVIDIA PUREHD, האם זה אומר שה DRIVER מתקין את הCODEC הזה?
תודה!
(אני מודה שאולי השאלות מעידות שאני לא מתמצא מאוד בתחום, סליחה מראש).
יש לי לוח אם E7AUM-DS2H מבית GIGABYTE. (יש לו G-FORCE 9400 ONBOARD) ותומך ב DIRECT X10
הלוח מציין שהוא תומך ב BLU-RAY
כמה שאלות:
1. אני מניח שהלוח תומך חומרתית בHD, איך זה בא לידי ביטוי בCODEC? (למשל מה לבחור ב MEDIA PORTAL).
2. אם הוא תומך, האם אני צריך להשתמש בCODEC כמו COREAVC או POWER DVD 7?
3. רשום שהוא תומך ב NVIDIA PUREHD, האם זה אומר שה DRIVER מתקין את הCODEC הזה?
תודה!
(אני מודה שאולי השאלות מעידות שאני לא מתמצא מאוד בתחום, סליחה מראש).
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1+2. הכוונה היא שכרטיס המסך יכול לפענח בלוריי בחומרה, כלומר בלי עומס על המעבד, אתה צריך להשתמש בקודקים של MPC-HC, כלומר או להוריד ANTI-PACK שמטרתה היא לאפשר האצת חומרה , או להוריד SHARK007 ולקנפג אותו להשתמש בקודקים של MPC-HC.
במדיה פורטל אתה בוחר את הקודק בו אתה משתמש במערכת, בין אם זה MPC-HC לבין FFDSHOW או COREAVC. תעבור על המדריך למדיה פורטל, זה מוסבר גם שם. go.to/mediaportal
3. אם אני לא טועה, PUREHD זה בשביל MPEG2 כלומר DVD , אבל שוב, אין לי נבידיה אז אני דיי מנחש פה.
במדיה פורטל אתה בוחר את הקודק בו אתה משתמש במערכת, בין אם זה MPC-HC לבין FFDSHOW או COREAVC. תעבור על המדריך למדיה פורטל, זה מוסבר גם שם. go.to/mediaportal
3. אם אני לא טועה, PUREHD זה בשביל MPEG2 כלומר DVD , אבל שוב, אין לי נבידיה אז אני דיי מנחש פה.
תודה רבה על התשובה המפורטת, אני אבחן את הדברים.staticx כתב:1+2. הכוונה היא שכרטיס המסך יכול לפענח בלוריי בחומרה, כלומר בלי עומס על המעבד, אתה צריך להשתמש בקודקים של MPC-HC, כלומר או להוריד ANTI-PACK שמטרתה היא לאפשר האצת חומרה , או להוריד SHARK007 ולקנפג אותו להשתמש בקודקים של MPC-HC.
3. אם אני לא טועה, PUREHD זה בשביל MPEG2 כלומר DVD , אבל שוב, אין לי נבידיה אז אני דיי מנחש פה....
דבר נוסף ששמתי לב אתמול,
הורדתי סרט בפורמת HD-DVD, בגודל של 8 גיגה בערך.
כשניסיתי לנגן אותו (גם מחוץ למדיה פורטל וגם בפנים) הוא לקח יותר מ80% מעבד, ודיי נתקע. (גם שניסיתי להחליף ביו COREAVC ל POWER DVD או FFDSHOW).
יש CODEC שמתאים לזה?
שוב תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
צריך לבדוק באיזה קובץ בדיוק מדובר, תגרור אותו לתוכנה MEDIAINFO ותראה מה סוג הקידוד
אני חושב שאתה מתבלבל במושגים, כיוון שסרטי HD-DVD או בלוריי באים בד"כ בגודל של 40 גיגה.
מה שאתה הורדת זה כנראה RIP של HD-DVD והקובץ שלך הוא קובץ MKV סטנדרטי. העיבוד הרב נובע כנראה משתי סיבות
- או שלא אפשרת האצת חומרה -> COREAVC או FFDSHOW לא תומכים האצת חומרה, נסה עם ARCSOFT TOTALMEDIA THEATER 3 או עם MPC-HC הנגן עצמו.
- סיבה שנייה זה שאולי הקובץ MKV לא נמצא בפרופיל L4.1 שהוא פרופיל שמאפשר האצת חומרה, אז זה תבדוק עם MEDIAINFO.
אני חושב שאתה מתבלבל במושגים, כיוון שסרטי HD-DVD או בלוריי באים בד"כ בגודל של 40 גיגה.
מה שאתה הורדת זה כנראה RIP של HD-DVD והקובץ שלך הוא קובץ MKV סטנדרטי. העיבוד הרב נובע כנראה משתי סיבות
- או שלא אפשרת האצת חומרה -> COREAVC או FFDSHOW לא תומכים האצת חומרה, נסה עם ARCSOFT TOTALMEDIA THEATER 3 או עם MPC-HC הנגן עצמו.
- סיבה שנייה זה שאולי הקובץ MKV לא נמצא בפרופיל L4.1 שהוא פרופיל שמאפשר האצת חומרה, אז זה תבדוק עם MEDIAINFO.