צריך המלצה למסך 47"-50"
שלום,
קודם כל אני לא כל כך מבין במסכים, ככה שתהיו סבלנים איתי.
אני מעוניין לרכוש מסך טלוויזיה 50"-47", השימושים:
-רוב השימוש הוא בצפייה בתכני SD בממיר (ערוץ 2, 10 וכו'), לכן מאוד חשוב לי איכות שידורי הSD ושיהיה Upscaling טוב.
-בנוסף לכך, מן הסתם אני אצפה בסרטי HD, וכנראה שגם אעבור לYESHD, אבל עדיין אצפה יותר בתכני SD.
- אחבר למסך גם XBOX 360.
לכל מי ששואל למה אני צריך 50" שהיא FHD אם אני צופה לרוב בSD, זה בגלל שאני חושב לעתיד, אני לא קונה טלוויזיה כל כמה שנים וזו תהיה הטלוויזיה שלי להרבה הרבה זמן ואני לא רוצה להצטער אחר כך שאני לא אוכל לראות HD.
התקציב הוא בסביבות ה-10K עם חריגה קלה (אבל קלה, כי גם 10K זה דיי גבוה בשבילי).
בנוסף למסך, בגלל שארצה להריץ תכני HD אצטרך גם לרכוש מריץ מדיה("מזרימדיה"), אשמח להמלצות גם בעניין הזה, הדברים החשבוים לי:
-הרצת תכני HD ובכלל רוב הפורמטים(לא בא לי להתקע עם משהו שאני לא אוכל להריץ).
-תמיכה בכתוביות בעברית.
-זול אני לא ממש יודע מה המחירים אבל אני לא רוצה לזרוק על זה סתם כסף.
-לא חשוב לי שהוא יוכל להתחבר דרך הרשת, למרות שזה יכול להיות נחמד אם יש אחד כזה במחיר סביר(יש לי אפשרות להתחבר לאינטרנט רק באמצאות חיבור אלחוטי מכיוון שהראוטר נמצא דיי רחוק ולא ניתן להעביר לשם כבל).
-לא חשוב לי שיהיה כונן פנימי ואפילו עדיף שלא יהיה, אני מעדיף שהוא יתחבר לכנון בעזרת USB כדי שאוכל להעביר תכנים מהמחשב בקלות.
דרך אגב אם יש אפשרות אחרת עדיפה וזולה להריץ סרטי HD אשמח להמלצות.
תודה מראש על העזרה.
קודם כל אני לא כל כך מבין במסכים, ככה שתהיו סבלנים איתי.
אני מעוניין לרכוש מסך טלוויזיה 50"-47", השימושים:
-רוב השימוש הוא בצפייה בתכני SD בממיר (ערוץ 2, 10 וכו'), לכן מאוד חשוב לי איכות שידורי הSD ושיהיה Upscaling טוב.
-בנוסף לכך, מן הסתם אני אצפה בסרטי HD, וכנראה שגם אעבור לYESHD, אבל עדיין אצפה יותר בתכני SD.
- אחבר למסך גם XBOX 360.
לכל מי ששואל למה אני צריך 50" שהיא FHD אם אני צופה לרוב בSD, זה בגלל שאני חושב לעתיד, אני לא קונה טלוויזיה כל כמה שנים וזו תהיה הטלוויזיה שלי להרבה הרבה זמן ואני לא רוצה להצטער אחר כך שאני לא אוכל לראות HD.
התקציב הוא בסביבות ה-10K עם חריגה קלה (אבל קלה, כי גם 10K זה דיי גבוה בשבילי).
בנוסף למסך, בגלל שארצה להריץ תכני HD אצטרך גם לרכוש מריץ מדיה("מזרימדיה"), אשמח להמלצות גם בעניין הזה, הדברים החשבוים לי:
-הרצת תכני HD ובכלל רוב הפורמטים(לא בא לי להתקע עם משהו שאני לא אוכל להריץ).
-תמיכה בכתוביות בעברית.
-זול אני לא ממש יודע מה המחירים אבל אני לא רוצה לזרוק על זה סתם כסף.
-לא חשוב לי שהוא יוכל להתחבר דרך הרשת, למרות שזה יכול להיות נחמד אם יש אחד כזה במחיר סביר(יש לי אפשרות להתחבר לאינטרנט רק באמצאות חיבור אלחוטי מכיוון שהראוטר נמצא דיי רחוק ולא ניתן להעביר לשם כבל).
-לא חשוב לי שיהיה כונן פנימי ואפילו עדיף שלא יהיה, אני מעדיף שהוא יתחבר לכנון בעזרת USB כדי שאוכל להעביר תכנים מהמחשב בקלות.
דרך אגב אם יש אפשרות אחרת עדיפה וזולה להריץ סרטי HD אשמח להמלצות.
תודה מראש על העזרה.
בעיקרון התקציב לא ממש כולל את הסטרימר, התקציב נסגר לפני שדובר על הסטרימר, אבל עדיין, כמו שאמרתי, החשיבות העליונה שלי היא הטלוויזיה, מבחינת הסטרימר אני רק רוצה משהו זול שיעשה את העבודה בלי כל מיני אקסטרות שאני לא צריך.
מרחק הצפייה הוא בערך 3.5-4 מטר מקדימה, אבל זה סלון ככה שיש כורסא מול הטלוויזיה(במרחק הנ"ל) ושתי ספות מהצדדים (ככה שחשוב שזוויות הצפייה יהיו טובות).
מרחק הצפייה הוא בערך 3.5-4 מטר מקדימה, אבל זה סלון ככה שיש כורסא מול הטלוויזיה(במרחק הנ"ל) ושתי ספות מהצדדים (ככה שחשוב שזוויות הצפייה יהיו טובות).
מצטער על הדאבל אבל אף אחד לא הגיב...
חשבתי ללכת על הטלוויזיה הזאת:
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=732550
המחיר שלה מצויין ולפי מה שהבנתי איכות התמונה שלה טובה, מה אתם אומרים?
ומה בקשר לסטרימר? מה אתם אומרים על הWD TV HD Media Player? הוא מריץ תרגום בעברית?
עוד משהו, הבנתי שבסמסוגן אין את כל החיבורים וזה יכול להיות חיסרון (אני לא ממש מבין בזה),
כרגע יש לי ממיר YES רגיל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור צהוב/לבן/אדום, אמור להיות בעיה אם אני אשאר עם הממיר הזה?
ואם אני אעבור לYesHD אז תהיה בעיה?
חשבתי ללכת על הטלוויזיה הזאת:
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=732550
המחיר שלה מצויין ולפי מה שהבנתי איכות התמונה שלה טובה, מה אתם אומרים?
ומה בקשר לסטרימר? מה אתם אומרים על הWD TV HD Media Player? הוא מריץ תרגום בעברית?
עוד משהו, הבנתי שבסמסוגן אין את כל החיבורים וזה יכול להיות חיסרון (אני לא ממש מבין בזה),
כרגע יש לי ממיר YES רגיל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור צהוב/לבן/אדום, אמור להיות בעיה אם אני אשאר עם הממיר הזה?
ואם אני אעבור לYesHD אז תהיה בעיה?