באיזה מחיר אני יכול למצוא את ה 9830 של פיליפס??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז מי מביא את הדגם הזה ארצה?MartinHSabag כתב:תיקון קטן:
טופ-אודיו אינו היבואן של פיליפס....
האמת, אין שום הסבר למחיר השערורייתי (אני מתייחס ל-32", אם זה אכן המחיר).
לא אמבילייט, לא מנוע בבסיס ואפילו לא היעדר תחרות יכולים להצדיק אותו.
הדבר היחיד שכן יכול - זה רק רצון לנקר עיניים של אנשים שיכלתם השכלית לא תואמת את יכולתם הכספית ולצערי יש כאלה יותר מידי (דעתי בלבד).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מספר עידכונים חשובים
טופ-אודיו הינו היבואן הבלעדי של סדרת הדגל של פיליפס (9830),
אלקטרה סחר מייבאת ומשווקת את כל שאר הדגמים.
בקשר למחירים, חייבים להתמקח! המחיר המוצע על ידם הוא מחיר מקסימלי לצרכן כפי שרוב היבואנים נוהגים לעשות. לאחר מיקוח תוכל להגיע למחיר לא גבוה בהרבה מזה שבאירופה. (לא לשכוח שאלו לא טלויזיות זולות, המחיר באירופה הוא באיזור ה 15,000 לפני מיסים).
אני בקשתי מהם לפני מס' חודשים הצעת מחיר לדגם ה "37 , ההצעה שקיבלתי היתה 28,900 ש"ח, לאחר התמקחות קניתי לבסוף במספר אלפי שקלים יותר זול!
בקשר למחירים, חייבים להתמקח! המחיר המוצע על ידם הוא מחיר מקסימלי לצרכן כפי שרוב היבואנים נוהגים לעשות. לאחר מיקוח תוכל להגיע למחיר לא גבוה בהרבה מזה שבאירופה. (לא לשכוח שאלו לא טלויזיות זולות, המחיר באירופה הוא באיזור ה 15,000 לפני מיסים).
אני בקשתי מהם לפני מס' חודשים הצעת מחיר לדגם ה "37 , ההצעה שקיבלתי היתה 28,900 ש"ח, לאחר התמקחות קניתי לבסוף במספר אלפי שקלים יותר זול!
Re: מספר עידכונים חשובים
אז לכמה אתה מניח שהם ירדו מה 21?De-Tomaso כתב:טופ-אודיו הינו היבואן הבלעדי של סדרת הדגל של פיליפס (9830),
אני בקשתי מהם לפני מס' חודשים הצעת מחיר לדגם ה "37 , ההצעה שקיבלתי היתה 28,900 ש"ח, לאחר התמקחות קניתי לבסוף במספר אלפי שקלים יותר זול!...
שלשום חזרתי מבלגיה, המחירים של 32 אינצ שראיתי...
3300 יורו (כולל מיסים). אבל זה היה בחנויות. באינטרנט אפשר למצוא את זה שם באיזור ה 2300 לא כולל הובלה, לפעמים לא כולל אפילו את הסטנד החשמלי (כן, גם שם יש אתרי אינטרנט שעושים תרגילים).
אה, ועוד משהו
אם התחליפים שאתה בוחן הם דגמים לא אירופאיים, שאין להם כניסת SCART RGB, אז תוסיף למחיר שלהם עוד 400 או 500 ש"ח בשביל ממיר שצריך לחבר לממיר של הלווין או הכבלים. לא המון כסף, אבל עדיין 5% מהמחיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה אולי סמנטיקה, אבל אלקטרה-סחר היא היבואנית הבלעדית של פיליפס בארץ, נקודה.
טופ אודיו היא המשווקת האקסקלוסיבית של הדגמים HIGH END של פיליפס ועובדת בעבודה משותפת עם פיליפס עצמם וכן עם אלקטרה-סחר.
טופ אודיו היא המשווקת האקסקלוסיבית של הדגמים HIGH END של פיליפס ועובדת בעבודה משותפת עם פיליפס עצמם וכן עם אלקטרה-סחר.