החזרי מס בארה"ב ללפטופ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עד כמה שאני יודע זה לא פרקטי.
הדרך להמנע מתשלום מיסים בארה"ב זה לקנות ממדינה אחרת מזו שהמשלוח מיועד אליה.
הדרך להמנע מתשלום מיסים בארה"ב זה לקנות ממדינה אחרת מזו שהמשלוח מיועד אליה.
oferlaor כתב:עד כמה שאני יודע זה לא פרקטי.
הדרך להמנע מתשלום מיסים בארה"ב זה לקנות ממדינה אחרת מזו שהמשלוח מיועד אליה....
זה לא ממש מדויק, יש מדינות כמו ניו יורק שחוקקו חוקים נגד העניין
למשל אם תנסה להזמין מאמאזון למדינת ניו יורק תצטרך לשלם מס (מדינת ניו יורק תבעה את אמאזון כדי להגיע למצב הזה)
לעומת זאת אם תזמין מnewegg למדינת ניו יורק לא תשלם מס (לתקופה קצרה היה צריך גם מהם לשלם) פשוט כי newegg החליטו לא ליישם את העניין (ושוב, למעשה הם כיבדו את זה לתקופה קצרה והפסיקו)
הכי קל לקנות פיזית במדינה ללא מיסים, אם זה לא מתאפשר צריך פשוט לנסות להזמין ולראות בסוף ההזמנה שלב לפני החיוב שהסכום לא כולל מיסים (כשמדובר על הזמנת אינטרנט כמובן)
אם מתאפשר הכי נחמד לבקר במדינה נטולת מיסים
לא ממש עיצה מעשית 
ישנן 4 מדינות ללא מיסי קנייה ואלה לא מדינות שמגיעים אליהם בדרך כלל. גם אם נתיחס לא לאפס מס, אלא מס גבוה מול נמוך, נגלה שהמדינות הגדולות ששם ישראלים בדרך כלל יהיה להם נוח לקנות, יש להן בדרך כלל את המיסים הגבוהים.
בנוסף, אתה מניח שהמחיר לפני מס הוא קבוע בכל המקומות. זה לא סביר. במדינות הגדולות עם המיסים הגבוהים יש תחרות גדולה יותר והזדמנות הרבה יותר גדולה לקנות בזול.
יותר קל למצוא דיל טוב בניו יורק מאשר בניו מקסיקו.
ישנן 4 מדינות ללא מיסי קנייה ואלה לא מדינות שמגיעים אליהם בדרך כלל. גם אם נתיחס לא לאפס מס, אלא מס גבוה מול נמוך, נגלה שהמדינות הגדולות ששם ישראלים בדרך כלל יהיה להם נוח לקנות, יש להן בדרך כלל את המיסים הגבוהים.
בנוסף, אתה מניח שהמחיר לפני מס הוא קבוע בכל המקומות. זה לא סביר. במדינות הגדולות עם המיסים הגבוהים יש תחרות גדולה יותר והזדמנות הרבה יותר גדולה לקנות בזול.
יותר קל למצוא דיל טוב בניו יורק מאשר בניו מקסיקו.
משה
אני יודע שהחלק הזה בתשובה שלי לא מעשי ולא מדוייק ולכן זה נאמר עם חיוך.
הסיבה המרכזית שזה יותר נחמד זה שהמדינות שבהם אין מס רכישה (למעשה זה חמש מדינות):
הוואי - אני צריך לציין למה נחמד לבקר בהוואי?
מונטנה - ייש שם את ילוסטון ... וגם קרוב לגרנד טיטון המהמם (שלא כבר לא נמצא במונטנה)
ניו המשפייר - טוב.. לא הייתי שם , לא יכול לחשוב על סיבה להיות שם
ניו מקסיקו - טוב .. אני מתחיל להשתכנע שסתם חשבתי שמדינות נטול מס קנייה גם מקומות מוצלחים לביקור
אורגון - טוב בסדר, אני משוכנע ...
בכל אופן הכי קל למצוא דיל טוב באינטרנט
הסיבה המרכזית שזה יותר נחמד זה שהמדינות שבהם אין מס רכישה (למעשה זה חמש מדינות):
הוואי - אני צריך לציין למה נחמד לבקר בהוואי?
מונטנה - ייש שם את ילוסטון ... וגם קרוב לגרנד טיטון המהמם (שלא כבר לא נמצא במונטנה)
ניו המשפייר - טוב.. לא הייתי שם , לא יכול לחשוב על סיבה להיות שם
ניו מקסיקו - טוב .. אני מתחיל להשתכנע שסתם חשבתי שמדינות נטול מס קנייה גם מקומות מוצלחים לביקור
אורגון - טוב בסדר, אני משוכנע ...
בכל אופן הכי קל למצוא דיל טוב באינטרנט