X-FACTOR ב - MediaPortal
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הסקין עובד, אבל כשאני מנסה לערוך אותו (דרך Media Portal Configuration בלשונית Plugins) אני לא מקבל גישה לחלון העריכה. אני די חדש בענייני Media Portal, כך שבהחלט יכול להיות שאני בכלל לא בכיוון...
האם ישנה דרך אחרת לפתיחת חלון העריכה ו/או דרך אחרת לערוך עת הסקין?
האם ישנה דרך אחרת לפתיחת חלון העריכה ו/או דרך אחרת לערוך עת הסקין?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הי,
אני מנסה להשתמש בסקין אבל אני משום מה לא מצליח לקבל את התפריטים אותם אני מגדיר
נניח ועבור MENU3 הגדרתי סרטים, סדרות, סרטי HD מה שאני מקבל זה רק סרטים ללא שום אופציה לשנות לתפריטים אותם בחרתי כך שאין לי גם גישה לסדרות שמוגדרות ב MP-TV-SERIES
מה אני מפספס?
תודה
נניח ועבור MENU3 הגדרתי סרטים, סדרות, סרטי HD מה שאני מקבל זה רק סרטים ללא שום אופציה לשנות לתפריטים אותם בחרתי כך שאין לי גם גישה לסדרות שמוגדרות ב MP-TV-SERIES
מה אני מפספס?
תודה
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הסתדר ע"י החלפת גרסא.geblig כתב:הי,
מה אני מפספס?
תודה...
משהו שגיליתי שעשוי לעזור - לאחר שינוי תפריטים עם העורך, על מנת לקבל את התפריטים החדשים יש להיכנס מתוך MP להגדרות ה - SKIN, לבחור Layout אחר (למשל עם או בלי RSS) לאשר ולאחר מכן לחזור ל - Layout המקורי.
אני חושב שיש סוג של Cache וזה מנקה אותו - אני בטוח שגם מחיקת קבצי Cache תשיג תוצאה דומה.
אני חושב שיש סוג של Cache וזה מנקה אותו - אני בטוח שגם מחיקת קבצי Cache תשיג תוצאה דומה.