X-FACTOR ב - MediaPortal
על פי המלצת הפורום התקנתי X-Factor והסקין נראה מעולה!
יש רק בעיה אחת - אני לא מצליח להגיע לספריית הוידאו שלי (מה שהיה My Video ב - Black & White ).
יש לי תפריט Movie ובו אפשרויות שונות אבל אף אחת מהן לא מאפשרת לי לראות את רשימת קבצי הוידאו שלי.
ניסיתי את עורך התפריט והוספתי לו את Myvideo אבל נראה שהשינויים לא נשמרים.
מה אני מפספס?
כמו כן 0 עדיין לא הצלחתי לראות מזג אויר על מסך ה - HOME אבל זה פחות חשוב.
יש רק בעיה אחת - אני לא מצליח להגיע לספריית הוידאו שלי (מה שהיה My Video ב - Black & White ).
יש לי תפריט Movie ובו אפשרויות שונות אבל אף אחת מהן לא מאפשרת לי לראות את רשימת קבצי הוידאו שלי.
ניסיתי את עורך התפריט והוספתי לו את Myvideo אבל נראה שהשינויים לא נשמרים.
מה אני מפספס?
כמו כן 0 עדיין לא הצלחתי לראות מזג אויר על מסך ה - HOME אבל זה פחות חשוב.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הקיצור ל HD מביא אותי ישר ל MOVING PICTURES שמכוון רק לתיקיית ה HD שלי, כמו ש"סדרות" מביא אותי ל MPTV SERIES
לא ניסיתי לעשות קיצור ישיר לתיקייה ספציפית, האמת שלא מצאתי את הצורך בזה...
בטח יש דרך כלשהי.. אתה גם יכול להכניס תיקייה ספציפית להגדרות התוכנה, למשל איפה שנמצאות התמונות שלך, ואז "סייר תמונות" יביא אותך לרשימת התיקיות שהגדרת מראש, סה"כ עוד לחיצה אחת.
לא ניסיתי לעשות קיצור ישיר לתיקייה ספציפית, האמת שלא מצאתי את הצורך בזה...
בטח יש דרך כלשהי.. אתה גם יכול להכניס תיקייה ספציפית להגדרות התוכנה, למשל איפה שנמצאות התמונות שלך, ואז "סייר תמונות" יביא אותך לרשימת התיקיות שהגדרת מראש, סה"כ עוד לחיצה אחת.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
הבנתי.
הבעיה שקיצור לתמונות לא יראה קבצי וידאו.
אני בעיקרון חיפשתי פתרון כזה:
קיצור לסרטים - שמוביל אל MOVING PICS יש כבר.
קיצור לסדרות יש
אני צריך גישה ישירה ונפרדת לספריות download, ולסרטי הילדים.
הבעיה שקיצור לתמונות לא יראה קבצי וידאו.
אני בעיקרון חיפשתי פתרון כזה:
קיצור לסרטים - שמוביל אל MOVING PICS יש כבר.
קיצור לסדרות יש
אני צריך גישה ישירה ונפרדת לספריות download, ולסרטי הילדים.
- staticx
- חבר מכור קשה

אז כמו שאמרתי, אתה יכול לעשות קישור ל"סייר" הרגיל, ובהגדרותה התוכנה , להכניס רק את התיקייה של הילדים למשל לשם ולסמן ב V. זה יביא אותך ישר לשם בלחיצה אחת. אם תרצה לגשת לתיקית ההורדות או אחרות, פשוט חזור שלב אחד אחורה בסייר.
- staticx
- חבר מכור קשה

קישור לסייר לתיקייה אתה מוסיף דרך ה CONFIGURATION תחת הקטגוריה שאותה אתה רוצה
למשל להוסיף עוד תיקיית סרטים אתה הולך ב CONFIG ל VIDEO ושם ל FOLDERS ומוסיף מה בא לך
ואז אתה ב XFACTOR שם BROWSM שזה לסרטים למשל, ואתה רואה את רשימת התיקיות.
אם סימנת ב CONFIG את אחת התיקיות ב V, היא זו שתיפתח לך אוטומטית
למשל להוסיף עוד תיקיית סרטים אתה הולך ב CONFIG ל VIDEO ושם ל FOLDERS ומוסיף מה בא לך
ואז אתה ב XFACTOR שם BROWSM שזה לסרטים למשל, ואתה רואה את רשימת התיקיות.
אם סימנת ב CONFIG את אחת התיקיות ב V, היא זו שתיפתח לך אוטומטית
- staticx
- חבר מכור קשה

בערך אותו רעיון, הדבר היפה ב XFACTOR, זה שאתה בעצם בונה לך תתי תפריטים לכל סוג, והכל נמצא מול העיניים, מה גם שהוא פועל הרבה יותר מהר מ AEON.
http://up88.siz.co.il/up1/amizwghj1n2y.jpg
כמובן שאין בעייה להחזיק את שניהם ולעבור...
http://up88.siz.co.il/up1/amizwghj1n2y.jpg
כמובן שאין בעייה להחזיק את שניהם ולעבור...
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
staticx,
הגדרות יפות
חזרתי לסקין אחרי הפסקה ממדיה פורטל, ויש לי כמה שאלות אחרי התקנה נקיה על חלונות 7 נקי.
1. תגיד, עובד לך הפלאגין הזה של האינפו?
אני מקבל רק את הפיד הראשון מה-RSS, והוא לא מתעדכן בכלל. טוויטר לא מופיע לי גם.
2. לגבי התצגה של מזג האוויר, אצלי היא למטה, אם יורדים מתחת לתפריטים, זה מופיע, למרת שבחרתי שיופיע כל הזמן.
3. עוד משהו שאני לא מצליח להבין בגרסה 340, תמונות הרקע לא מתחלפות כשאני זז ימינה ושמאלה. מכיר דבר כזה?
תודה!
הגדרות יפות
חזרתי לסקין אחרי הפסקה ממדיה פורטל, ויש לי כמה שאלות אחרי התקנה נקיה על חלונות 7 נקי.
1. תגיד, עובד לך הפלאגין הזה של האינפו?
אני מקבל רק את הפיד הראשון מה-RSS, והוא לא מתעדכן בכלל. טוויטר לא מופיע לי גם.
2. לגבי התצגה של מזג האוויר, אצלי היא למטה, אם יורדים מתחת לתפריטים, זה מופיע, למרת שבחרתי שיופיע כל הזמן.
3. עוד משהו שאני לא מצליח להבין בגרסה 340, תמונות הרקע לא מתחלפות כשאני זז ימינה ושמאלה. מכיר דבר כזה?
תודה!
- staticx
- חבר מכור קשה

חברים אני מצטער אבל בשביל עזרה שלי בזה תאלצו להמתין ,אני בזמן האחרון כבר לא מפעיל מדיה פורטל מהסיבה העיקרית שהיא מציגה ב EVR ואני לא רואה שחורים אמיתיים וזה מאוד מציק. לכן אני משתמש בנגן חיצוני ומפעיל נקודתית מה שאני רוצה לראות.
גם אם אפתר עכשיו את מדיה פורטל, אני עם גרסה 102 וXFACTOR 219 כך שאולי בעדכונים האחרונים משהו השתבש.
בקרוב מאוד אני מתכוון לפרמט את המחשב מגרסת 6100 של WIN7 כיוון שיה קצת באגים בגרסת בטא זו ולהתקין את הסופית.
אז אתקין מדיה פורטל מחדש, עם כל העדכונים , ואעדכן גם במדריך אם יהיו שינויים כלשהם.
kalinium, ממה שאני זוכר לא היו לי בעיות מיוחדות עם ה RSS או מזג האויר, בטוויטר לא השתמשתי. לגבי תמונות הרקע, יש תיקייה ב
Team MediaPortal\MediaPortal\Skin\XFactor\Media\Animations
שם נמצאות כל התמונות לקטגוריות , אתה יכול להחליף ולשים מה שבא לך.
מזג האויר הופיע אצלי מלכתחילה בחלק העליון של המסך, ונפתח לרחב יותר ברגע שעמדתי עליו.
Bzini, שמתי למעלה קישור של תמונה שמראה איך התפריט מוגדר אצלי. לגבי התמונות, כמו שהסברתי לkalinium, פשוט שים תמונות מה שבא לך בתוך הנתיב שציינתי לעיל.
גם אם אפתר עכשיו את מדיה פורטל, אני עם גרסה 102 וXFACTOR 219 כך שאולי בעדכונים האחרונים משהו השתבש.
בקרוב מאוד אני מתכוון לפרמט את המחשב מגרסת 6100 של WIN7 כיוון שיה קצת באגים בגרסת בטא זו ולהתקין את הסופית.
אז אתקין מדיה פורטל מחדש, עם כל העדכונים , ואעדכן גם במדריך אם יהיו שינויים כלשהם.
kalinium, ממה שאני זוכר לא היו לי בעיות מיוחדות עם ה RSS או מזג האויר, בטוויטר לא השתמשתי. לגבי תמונות הרקע, יש תיקייה ב
Team MediaPortal\MediaPortal\Skin\XFactor\Media\Animations
שם נמצאות כל התמונות לקטגוריות , אתה יכול להחליף ולשים מה שבא לך.
מזג האויר הופיע אצלי מלכתחילה בחלק העליון של המסך, ונפתח לרחב יותר ברגע שעמדתי עליו.
Bzini, שמתי למעלה קישור של תמונה שמראה איך התפריט מוגדר אצלי. לגבי התמונות, כמו שהסברתי לkalinium, פשוט שים תמונות מה שבא לך בתוך הנתיב שציינתי לעיל.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני עם גרסה 340 ואני לא מצליח לשים אם המזג אויר שיהיה קבוע ולא יודע איפה שמים את הלינק של הRSS מישהו יכול לעזור?
לא הבנתי את הקטע של הbrowsem בmediaportal הוספתי את ה-2 תיקיות שבהן אני רוצה לסייר בתוך VIDEO FOLDERS, אבל אני לא מוצא את המודול של הסיור בתוך הXFACTOR CONFIGURATION לא מצאתי שום מודול שנקרא browsem
לא הבנתי את הקטע של הbrowsem בmediaportal הוספתי את ה-2 תיקיות שבהן אני רוצה לסייר בתוך VIDEO FOLDERS, אבל אני לא מוצא את המודול של הסיור בתוך הXFACTOR CONFIGURATION לא מצאתי שום מודול שנקרא browsem
- staticx
- חבר מכור קשה

אם הוא לא מופיע לך אז תנסה לרשום אותו ידנית
לגבי רסס הסברתי שיש פלגין ברשימת הפלגינים רק אני לא זוכר איך קוראים לו... אולי INFO או TICKER משהו כזה (אולי מישהו יוכל לומר כי המחשב שלי אחרי פרמוט ואין עוד MP) שם תהיה לך אפשרות להדביק קישור רסס.
כמו כן שים לב שאתה בוחר USE RSS בXFACTOR CONFIG
לגבי רסס הסברתי שיש פלגין ברשימת הפלגינים רק אני לא זוכר איך קוראים לו... אולי INFO או TICKER משהו כזה (אולי מישהו יוכל לומר כי המחשב שלי אחרי פרמוט ואין עוד MP) שם תהיה לך אפשרות להדביק קישור רסס.
כמו כן שים לב שאתה בוחר USE RSS בXFACTOR CONFIG
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
בrelease notes שלהם כתוב שיש באג עם המזג אויר קבוע על המסך(גרסה 340), שיתוקן בגרסה הבאה כולל עוד איזה חמישים באגים... שתצאה כנראה בימים הקרובים, בינתיים אפשר לראות את המזג אויר רק עם לחיצה למטה,
הפלאגין שמראה את הRSS והמזג אויר נקרא InfoService וצריך לאפשר באפשרויות שלו גם את הrss וגם את המזג אויר.
בעיה שנתקלתי בה היא שהפיד של ynet לא מתקדם, הוא כאילו נתקע, כנראה בגלל שזה בעברית וזה רשום מימין לשמאל, והפיד אמור לרוץ לכיוון השני, למישהו יש פיתרון?
מצטער עדיין לא הבנתי את הקטע של הbrowsem.... אשמח לעזרה
הפלאגין שמראה את הRSS והמזג אויר נקרא InfoService וצריך לאפשר באפשרויות שלו גם את הrss וגם את המזג אויר.
בעיה שנתקלתי בה היא שהפיד של ynet לא מתקדם, הוא כאילו נתקע, כנראה בגלל שזה בעברית וזה רשום מימין לשמאל, והפיד אמור לרוץ לכיוון השני, למישהו יש פיתרון?
מצטער עדיין לא הבנתי את הקטע של הbrowsem.... אשמח לעזרה