מתי הוט ישדרו בדולבי דיגיטל

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
עופרפולק פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #1 

האם ידוע לכם מתי הוט ישדרו בדולבי דיגיטל את כול התחנות כמו ביס כי אני עוד מעט מאבד את הסבלנות ויעבור ליס

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #2 

מצטרף לשאלה,לפחות את ערוץ הסרטים! :evil:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

גם ביס לא משדרים הכל ב-DD (אני יוצא מתוך הנחה שפחות מעניין אותך הפורמט ויותר מעניין אותך ה-5.1 - כי יס משדרים ב-DD2.0).

יש סרטים שמשודרים ככה (בעיקר בלוקבסטרים בלילות שישי ושבת) אבל הם ממש לא משדרים את זה באופן גורף.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

אני חייב לציין שהמעבר של חלק מהסרטים (בלוקבסטרים) ל-5.1 היווה את קפיצת המדרגה שהייתה חסרה לי
בכל החוויה הזו. יצא לי לראות חלק מהסרטים שוב והפעם כשהמערכת מכוונת באופן מדוייק יותר, ואין מה להגיד,
זה משנה את עוצמת החוויה בהשוואה לסרטים שהוקרנו קודם ב- DD2.0, חבל שזה לא הופך נפוץ יותר גם בערוצי הסדרות.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

זה לא יקרה בסדרות כל עוד המחיר שדורשים על 5.1 הוא פי 2 ממחיר שדורשים על 2 ערוצי שמע.
סרטים - אפשר להביא פה ושם ב- 5.1 כי כל סרט עומד בפני עצמו. סדרה - מה הם יעשו ? כל שנה יביאו סדרה אחרת נבחרת ב- 5.1 ויזנחו את השאר ?
ברגע ש- 5.1 יעלה אותו דבר כמו 2 ערוצים אז הם יביאו הכל ב- 5.1 - זה בערך מה שקורה עם ה- HD בכלל - כל סדרה שעולה ב- HD אותו דבר כמו ב- SD מובאת אוטומטית ב- HD.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

smallville4r כתב:זה לא יקרה בסדרות כל עוד המחיר שדורשים על 5.1 הוא פי 2 ממחיר שדורשים על 2 ערוצי שמע.
סרטים - אפשר להביא פה ושם ב- 5.1 כי כל סרט עומד בפני עצמו. סדרה - מה הם יעשו ? כל שנה יביאו סדרה אחרת נבחרת ב- 5.1 ויזנחו את השאר ?
ברגע ש- 5.1 יעלה אותו דבר כמו 2 ערוצים אז הם יביאו הכל ב- 5.1 - זה בערך מה שקורה עם ה- HD בכלל - כל סדרה שעולה ב- HD אותו דבר כמו ב- SD מובאת אוטומטית ב- HD.
...
ייתכן, למרות שדי ברור לי שכל הסרטים החדשים שנכנסים למאגר של יס HD הם 5.1 (לא ראיתי דוגמא אחרת) ולגבי סדרות ההתנהלות שלהם קצת מוזרה, לפני שנה יצא לי לצפות בפרקים של HEROS ב- 5.1, השנה פרקים חדשים יותר כמדומני שודרו ב- DD2.0 ומכאן שלא לגמרי ברור לי מה נסגר עם יס בעניין הזה, אבל מידי פעם הם מבליחים ביציאות מוזרות ייתכן שלו מערכת השמע הייתה פעילה כל הזמן הייתי מגלה עוד כמה הפתעות.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

riji כתב:
smallville4r כתב:זה לא יקרה בסדרות כל עוד המחיר שדורשים על 5.1 הוא פי 2 ממחיר שדורשים על 2 ערוצי שמע.
...
ייתכן, למרות שדי ברור לי שכל הסרטים החדשים שנכנסים למאגר של יס HD הם 5.1 (לא ראיתי דוגמא אחרת) ולגבי סדרות ההתנהלות שלהם קצת מוזרה, לפני שנה יצא לי לצפות בפרקים של HEROS ב- 5.1, השנה פרקים חדשים יותר כמדומני שודרו ב- DD2.0 ומכאן שלא לגמרי ברור לי מה נסגר עם יס בעניין הזה, אבל מידי פעם הם מבליחים ביציאות מוזרות ייתכן שלו מערכת השמע הייתה פעילה כל הזמן הייתי מגלה עוד כמה הפתעות.
...
אתה צודק לגבי עונה 1 של גיבורים - היא נרכשה ב- 5.1 יחד עם עקרות בית נואשות עונה ראשונה ועוד סדרה (אני חושב בטלסטאר גלקטיקה עונה 1) במסגרת הרכש שהוצע כשערוץ yes stars HD רק החל את שידוריו. אז - היו גם טעימות 5.1 בסדרות בדיוק כמו שהיו בסרטים כשרק החלו שידורי ה- HD ב- yes. עם סיום מחזור הרכש הזה הסתיימו גם שידורי ה- 5.1. הם התחדשו רק בקיץ האחרון בסרטים שוברי הקופות וגם הסבב הזה הסתיים וחזרנו ל- DD2.0.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אם זה אכן כך, אז באסה!!!
זה בהחלט יגרום למרמור בקרב הלקוחות ואני מקווה שמישהו ביס יבין את זה בעוד מועד.
ביס צריכים לזכור דבר אחד, מאוד בקרוב הוט יוציאו ממיר מקליט HD ואז היתרון היחסי שלהם (שעליו הם חוגגים היום) יימחק, במקרה הזה, ירידה באיכות התכנים רק תעודד עזיבה של לקוחות כי בסופו של דבר בהוט פועלים לשיפור השירות והטכנולוגיה בעוד ששיתוף הפעולה של יס עם בזק הוגבל או שאפילו ניתן לומר שבוטל עד להודעה חדשה וזו בהחלט לא בשורה טובה. שמירה על תכנים באיכות גבוהה במיוחד ב- HD זה מה שנשאר ליס ולא כדאי להם לאכזב בנושא הזה, גם ככה אכלנו לוקשים עם הספורט 5HD, הפוקס ספורט וה- MTVHD.

עופרפולק פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #9 

יס משדרים את כול התחנות ב5.1 אבל בממיר hd

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

עופרפולק כתב:יס משדרים את כול התחנות ב5.1 אבל בממיר hd
...
ממש לא.

yes משדרת את National Geographic HD ב- DD 5.1.
בערוץ הסרטים HD רוב הסרטים המשודרים (פרט לשוברי הקופות שעלו כבכורה בקיץ האחרון) ב- DD2.0 ואת שוברי הקופות שעלו כבכורה הם אכן משדרים ב- DD 5.1.

ערוצי הסדרות HD משדרים DD2.0.

ערוץ eurosport HD אין לי מושג אך כנראה כפי איך שה- feed משודר במקור.
ערוץ הספורט HD נראה לי משודר כ- PCM 2 channels.
ו- MGM-HD ממש אין לי מושג.

ערוצי ה- SD משודרים כ- PCM 2 Channels.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #11 

אני יודע שזה לא ממש קשור, אבל מה ההבדל בין DD שהוא 5.1 לבין AC3 שהוא 5.1?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

gofmarat כתב:אני יודע שזה לא ממש קשור, אבל מה ההבדל בין DD שהוא 5.1 לבין AC3 שהוא 5.1?
...
אין שום הבדל. AC3 זה DD. זו מילה נרדפת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #13 

אתם שוכחים שהיה באג בהתחלת השידורים שהכל שודר כ 5.1 גם אם היה במקור 2.0

זה באג שעליתי עליו ביחד עם עוד כמה אנשים מהראשונים שהתחברו לשירות.

לדעתי הם לא רכשו מעולם סדרות ב 5.1

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”