המחיר האמיתי של 8404 - באחריות אלקטרה
כשבדקי באלמ עזריאלי ופ"ת המחיר היה 7600 ש,ח בלי 36 תשלומים ובלי תליה על הקיר ומתקן לקיר!
בשקם עזריאלי ופ"ת המחיר עמד על 7999 ש,ח בלי התקנה ובלי 36 תשלומים!
באתר וואלה שופס היה 36 תשלומים אבל עם התקנה המחיר הוא 7450! באתר גט-איט יש 36 תשלומים מחיר הזכיה הוא 7299 בלי התקנה לקיר
באולסייל קיבלתי את ההצעה הכי טובה לאחריות אלקטרה 36 תשלומים והמחיר הוא 7150 כולל 36 תשלומים
עם התקנה זה יוצא 7348 ש"ח
לידיעתכם!
בשקם עזריאלי ופ"ת המחיר עמד על 7999 ש,ח בלי התקנה ובלי 36 תשלומים!
באתר וואלה שופס היה 36 תשלומים אבל עם התקנה המחיר הוא 7450! באתר גט-איט יש 36 תשלומים מחיר הזכיה הוא 7299 בלי התקנה לקיר
באולסייל קיבלתי את ההצעה הכי טובה לאחריות אלקטרה 36 תשלומים והמחיר הוא 7150 כולל 36 תשלומים
עם התקנה זה יוצא 7348 ש"ח
לידיעתכם!
לא נמאס לפתוח אותו נושא מיליון פעם?
כבר כתבתי בנושא השני בדף הזה שהמחיר הוא 6500 שח לפחות (42 אינץ') , אז שלא יבלבלו לכם את המוח.
אם אני קניתי אותו ביום חמישי הזה במחיר הזה אז כל אחד יכול.
ולמרות שכתוב לי "עוסק בתחום" אין שום קשר ושום השפעה למחיר שקיבלתי , כי אני עוסק במשהו שלא קשור בכלל לחנויות,מסכים.... לא מכיר שום סוכנים ושום מוכרים בחנויות.
זה המחיר לבן אדם רגיל!
כבר כתבתי בנושא השני בדף הזה שהמחיר הוא 6500 שח לפחות (42 אינץ') , אז שלא יבלבלו לכם את המוח.
אם אני קניתי אותו ביום חמישי הזה במחיר הזה אז כל אחד יכול.
ולמרות שכתוב לי "עוסק בתחום" אין שום קשר ושום השפעה למחיר שקיבלתי , כי אני עוסק במשהו שלא קשור בכלל לחנויות,מסכים.... לא מכיר שום סוכנים ושום מוכרים בחנויות.
זה המחיר לבן אדם רגיל!