בבריטניה 140 ערוצים חופשיים באוויר
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
קצב המכירות של ממירים המאפשרים לקלוט את השידורים של Freesat, שהוא שירות הטלוויזיה הטלוויזיה הלוויני הבריטי ללא תשלום דמי מנוי שהוקם על ידי BBC ו ITV רשם גידול מואץ של 50% ומאז חודש מאי, בו היה מספר הממירים 400 אלף הגיע מספרם החודש ל 600,000.
http://www.satil.com/news_2009_3/21092009_5.htm
השירות מסופק ללא תשלום דמי מנוי בתומרת רכישה חד פעמית של ממיר דיגיטלי לוויני והתקנת צלחת לווין.
Freesat, שהוא מפעל משותף של BBC ו ITV, החל לפעול בחודש מאי 2008. השירות מהוהו אלטרנטיבה לכל בתי האב שאינם מסוגלים לקלוט את חבילת הערוצים הדייגטלית הקרקעית Freeview ( אף היא בחינם) והוא יסייע לממשלת בריטניה להביא לכיסוי כל מערכת ההפצה של שידורי הטלוויזיה האנלוגיים הקרקעיים במדינה בשנת 2012.
Freeview הוא כיום שירות הטלוויזיה הדיגיטלי הגדול ביותר בבריטניה וצופים בו ב 18 מליון בתי אב.
חבילת Freesat הלווינית כוללת כיום 140 ערוצי טלוויזיה, רדיו ושירותים אינטראקטיביים וכן 70 שעות בזמני שיא של שידורים בהפרדה גבוהה מבית ITV ו BBC
http://www.satil.com/news_2009_3/21092009_5.htm
השירות מסופק ללא תשלום דמי מנוי בתומרת רכישה חד פעמית של ממיר דיגיטלי לוויני והתקנת צלחת לווין.
Freesat, שהוא מפעל משותף של BBC ו ITV, החל לפעול בחודש מאי 2008. השירות מהוהו אלטרנטיבה לכל בתי האב שאינם מסוגלים לקלוט את חבילת הערוצים הדייגטלית הקרקעית Freeview ( אף היא בחינם) והוא יסייע לממשלת בריטניה להביא לכיסוי כל מערכת ההפצה של שידורי הטלוויזיה האנלוגיים הקרקעיים במדינה בשנת 2012.
Freeview הוא כיום שירות הטלוויזיה הדיגיטלי הגדול ביותר בבריטניה וצופים בו ב 18 מליון בתי אב.
חבילת Freesat הלווינית כוללת כיום 140 ערוצי טלוויזיה, רדיו ושירותים אינטראקטיביים וכן 70 שעות בזמני שיא של שידורים בהפרדה גבוהה מבית ITV ו BBC
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לקרוא ולקנא.
אצלנו אין סיכוי שזה יקרה לא היום ולא בעתיד-רק כאן יש "כלבי שמירה" {פוליטיקאים}
שלא ייתנו למצב "המביש" הזה להתרחש.
ממש "שיטת השקשוקה"
אצלנו אין סיכוי שזה יקרה לא היום ולא בעתיד-רק כאן יש "כלבי שמירה" {פוליטיקאים}
שלא ייתנו למצב "המביש" הזה להתרחש.
ממש "שיטת השקשוקה"
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מלכתחילה היה מדובר על 6/7 ערוצים שכוללים את ערוץ 24 שהינו מסחרי לחלוטין
ערוץ 5 הישראלי ועוד ערוץ ספורט. אבל כמו שציינתי רק אצלנו יש " אחוות לוחמים" "שמור לי ואשמור לך"
יד רוחצת יד וכד' - וזה תמיד, אבל תמיד,על חשבוננו. די נמאס.
ערוץ 5 הישראלי ועוד ערוץ ספורט. אבל כמו שציינתי רק אצלנו יש " אחוות לוחמים" "שמור לי ואשמור לך"
יד רוחצת יד וכד' - וזה תמיד, אבל תמיד,על חשבוננו. די נמאס.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ישראל מדינת עולם שלישי, הכלבים והלוויין לא יתנו לזה לקרות.
YES = בזק = חברת פלאפון = ועוד...
HOT = מעריב, ידיעות אחרונות (שידורי רשת), ועוד..
הם שולטים בכל מקום אפשרי.
"גאווה לאומית" שמצאנו נפט ?
הרי אני לא אראה שקל מהנפט הזה שמצאו (ידעו שיש את הנפט, פשוט נתנו ליצחק תשובה כי הוא נכנס לחובות)
אולי רק יצחק תשובה ראה מהנפט הזה הרבה שקלים.
צריכים להפסיק עם הגאווה הלאומית הזו, כי יש פה 100 משפחות ששולטות עלינו לגמרי.
צריך לצאת לרחובות ולהפגין : רוצים את ערוץ 24 בחבילת החינם, רוצים עוד המון ערוצים בחבילת החינם.
YES = בזק = חברת פלאפון = ועוד...
HOT = מעריב, ידיעות אחרונות (שידורי רשת), ועוד..
הם שולטים בכל מקום אפשרי.
"גאווה לאומית" שמצאנו נפט ?
הרי אני לא אראה שקל מהנפט הזה שמצאו (ידעו שיש את הנפט, פשוט נתנו ליצחק תשובה כי הוא נכנס לחובות)
אולי רק יצחק תשובה ראה מהנפט הזה הרבה שקלים.
צריכים להפסיק עם הגאווה הלאומית הזו, כי יש פה 100 משפחות ששולטות עלינו לגמרי.
צריך לצאת לרחובות ולהפגין : רוצים את ערוץ 24 בחבילת החינם, רוצים עוד המון ערוצים בחבילת החינם.
אני מעדיף לקחת את הכספים שיעלה להפעיל את ערוץ 24 (וערוצים אחרים) בחינם ולהשקיע אותו במקומות אחרים, טובים יותר, כמו חינוך, תחבורה ותרבות. מהסיבה הזו - אני לא אצא להפגין כדי שיהיו כאן עוד ערוצי חינם שימומנו מהמיסים שאני משלם. אני מעדיף שהכסף הזה ילך למטרות טובות יותר.dvb-acavish כתב: צריך לצאת לרחובות ולהפגין : רוצים את ערוץ 24 בחבילת החינם, רוצים עוד המון ערוצים בחבילת החינם....
You are never fully dressed without a smile