XBOX 360 -MEDIA CENTER
שלום
התחדשתי עם XBOX 360
שאלתי היא איך מפעילים את המדיה סנטר שמובנה ב-XBOX?
ברגע שאני ניגש לקונסולה ומפעיל את המדיה סנטר הוא מבקש ממני לגשת לאתר של XBOX.COM\PCSETUP ובנוסף הקונסולה נתנה לי קוד בין 8 ספרות שישמש אותי בשלבי ההתקנה באתר של XBOX ,אבל האתר לא דרש שימוש בקוד זה.
ולכן התקנתי את מדיה פלייר 11 והפעלתי את השיתוף אבל אני נתקע בשלבים הבאים בחזרה לקוסולה:
Step 5 Configure your Xbox 360
At the Xbox 360
a. In the Media section, select Music, Picture or Photos.
b. Select Computer, and then press the A button. (פה נתקעתי)
c. Select YES, Continue, and then press the A button.
d. Select your Windows XP-based PC, and then press the A button.
a.Find the music, pictures, or video you want to play, and select an item to play it.
מה לעשות?
יש למישהו מדריך צעד אחר צעד בנושא?
איזה קבצים או פורמטים הקוסולה יודעת לנגן?
תודה
התחדשתי עם XBOX 360
שאלתי היא איך מפעילים את המדיה סנטר שמובנה ב-XBOX?
ברגע שאני ניגש לקונסולה ומפעיל את המדיה סנטר הוא מבקש ממני לגשת לאתר של XBOX.COM\PCSETUP ובנוסף הקונסולה נתנה לי קוד בין 8 ספרות שישמש אותי בשלבי ההתקנה באתר של XBOX ,אבל האתר לא דרש שימוש בקוד זה.
ולכן התקנתי את מדיה פלייר 11 והפעלתי את השיתוף אבל אני נתקע בשלבים הבאים בחזרה לקוסולה:
Step 5 Configure your Xbox 360
At the Xbox 360
a. In the Media section, select Music, Picture or Photos.
b. Select Computer, and then press the A button. (פה נתקעתי)
c. Select YES, Continue, and then press the A button.
d. Select your Windows XP-based PC, and then press the A button.
a.Find the music, pictures, or video you want to play, and select an item to play it.
מה לעשות?
יש למישהו מדריך צעד אחר צעד בנושא?
איזה קבצים או פורמטים הקוסולה יודעת לנגן?
תודה
מזל טוב. סבבה של מכונה.
הפיצ'ר המדובר פועל על מחשבים שמריצים גרסא ספיציפית של WINDOWS - גרסת המדיה סנטר משהו.
אם יש לך XP רגיל (לא יודע מה קורה בוויסטה יען כי אני נמנע ממנה) הוא לא יעבוד.
במקום זה אתה שם את המחשב שלך על אותה רשת של האקסבוקס, ובמדיה פלייר 11 תחת LIBRARY מאשר share של הספריות הרצויות ומאשר את האקסבוקס ואז באקסבוקס אתה ניגש לחלק של הסרטים/תמונות/מוזיקה ובוחר רשת. אם יש לך מזל והגדרת הכל כמו שצריך היא תראה לך את המחשב שלך ובתוכו את הספריות שאישרת.
הפורמטים הנתמכים למיטב ידיעתי זה WMV, WMA, MP3, DIVX.
הפיצ'ר המדובר פועל על מחשבים שמריצים גרסא ספיציפית של WINDOWS - גרסת המדיה סנטר משהו.
אם יש לך XP רגיל (לא יודע מה קורה בוויסטה יען כי אני נמנע ממנה) הוא לא יעבוד.
במקום זה אתה שם את המחשב שלך על אותה רשת של האקסבוקס, ובמדיה פלייר 11 תחת LIBRARY מאשר share של הספריות הרצויות ומאשר את האקסבוקס ואז באקסבוקס אתה ניגש לחלק של הסרטים/תמונות/מוזיקה ובוחר רשת. אם יש לך מזל והגדרת הכל כמו שצריך היא תראה לך את המחשב שלך ובתוכו את הספריות שאישרת.
הפורמטים הנתמכים למיטב ידיעתי זה WMV, WMA, MP3, DIVX.
כן. זה כאמור למחשבים שמריצים Windows Media CenterEYMAr כתב:...,אבל במסך של המדיה סנטר ב-XBOX יש קוד בין 8 ספרות שהוא אמור לשמש אותי בהתקנה או בשימוש ,אתה יודע מה זה?
תודה...
http://www.microsoft.com/windows/produc ... ender.mspx
http://support.xbox.com/support/en/us/n ... mcxpc.aspx