אנטנה דרך YES/HOT
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הי,
בשקעי בכבלים הסטנדרטיים יש רדיו ו טלויזיה.
(אגב שניהם מחוברים דרך אותו כבל)
אני רואה שהחיבור הוא דרך ארון התקשורת הביתי והחוצה..אני משער שזה עולה לגג לצלחות של YES .. לא?
השאלה אם אני אקלוט משהו דרך זה בחיבור ה RADIO לממיר ה DVB-T או ששוה לי לקנות אנטנה חיצונית?
תודה
בשקעי בכבלים הסטנדרטיים יש רדיו ו טלויזיה.
(אגב שניהם מחוברים דרך אותו כבל)
אני רואה שהחיבור הוא דרך ארון התקשורת הביתי והחוצה..אני משער שזה עולה לגג לצלחות של YES .. לא?
השאלה אם אני אקלוט משהו דרך זה בחיבור ה RADIO לממיר ה DVB-T או ששוה לי לקנות אנטנה חיצונית?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש טכנית אפשרות לרבב אנטנת RF רגילה על החיבורים הללו.
יש בד"כ פילטר כזה מובנה בכל שקע של יס והוט.
מרבית הטכנאים לא טורחים לחבר את האנטנה המרכזית לזה.
בד"כ זה גם איכות קליטה גרועה במיוחד. האיכות יורדת דרמטית עם כל מגבר, או מפצל שנמצא בדרך (מרבית הדירות כוללות כמה כאלה).
יש בד"כ פילטר כזה מובנה בכל שקע של יס והוט.
מרבית הטכנאים לא טורחים לחבר את האנטנה המרכזית לזה.
בד"כ זה גם איכות קליטה גרועה במיוחד. האיכות יורדת דרמטית עם כל מגבר, או מפצל שנמצא בדרך (מרבית הדירות כוללות כמה כאלה).
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתה יכול לתת לי לינק לטבלת התדרים שלהם?JEXY כתב:דרך השקע של HOT אתה יכול לקלוט שידורי רדיו באיכות גבוהה.
באתר שלהם יש את הטבלה של תדרים....
לא מוצא את זה באתר של HOT.
אנקדוטה: אני שומע FM שנים דרך HOT. לפני כחדשיים פתאום לא לא קולט כלום (בדרך כלל אני על 88FM בתדר 96.3 מגהרץ) מתקשר אליהם ואין להם מושג על מה אני מדבר. שלחו לי טכנאי, לא היה לו מושג שיש שידורי רדיו אנאלוגיים בהוט. התקשר למוקד שלהם לא ידעו כלום. דיברתי איתם שוב, ושם איזשהו אחראי מסר לי שHOT כבר לא תומכים בזה. אחרי מספר ימים חזרו השידורים... הזוי לחלוטין.
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אריה תמיד היו להם שידורי fm דרך התקע מאז שהם הפעילו מתחילת שנות ה90 כולל שידורי אודיו במקביל לערוץ 3 וגם mtv וכו' לא לפי הסקלה הרגילה
אפילו ערוץ מהולנד כן הזוי ובעבר גם את הmusic choice
דרך אותו תקע היה לי ממיר מיוחד לזה שיכולתי לתכנת ולהפעיל דרך dac באם תרצה אספר לך לא בrca רגיל יציאה אופטית
לפעמים הם מנותקים אבל כאשר זה מחובר עוצמת קליטה בינונית ומעלה לגבי איכות הצליל
הנו הנו אשמח לישמוע לא בכל התחנות טובה
בברכה
עזרא
אפילו ערוץ מהולנד כן הזוי ובעבר גם את הmusic choice
דרך אותו תקע היה לי ממיר מיוחד לזה שיכולתי לתכנת ולהפעיל דרך dac באם תרצה אספר לך לא בrca רגיל יציאה אופטית
לפעמים הם מנותקים אבל כאשר זה מחובר עוצמת קליטה בינונית ומעלה לגבי איכות הצליל
הנו הנו אשמח לישמוע לא בכל התחנות טובה
בברכה
עזרא