LG BDP -390
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
האם למכשיר החדש יש יכולת קריאה מדיסק און קי / דיסק חיצוני NTFS משמע אין התעסקות פיצולי קבצים וכו' ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
אכן LG הוציאו עדכון תוכנה וכעת תומך המכשיר באופן מלא ב-NTFS.bossgt6 כתב:האם למכשיר החדש יש יכולת קריאה מדיסק און קי / דיסק חיצוני NTFS משמע אין התעסקות פיצולי קבצים וכו' ?...
חבל שהם לא מוציאים את אותו העדכון ל-BD370, כנראה כדי לשמור על מחירו הנמוך ולמיצוב ברור מול ה-BD390.
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

תודה גל
אני מזמין אחד היום , זה הולך להיות הסטרימר שלי לזמן הקרוב במקום ה C-200 , פשוט קל ונוח !!!
PLUG & PLAY , אם אני לא טועה זה גם יוצא יותר זול אם בכוונתי לחבר כונן בלו ריי כתוספת ל C200
אני מזמין אחד היום , זה הולך להיות הסטרימר שלי לזמן הקרוב במקום ה C-200 , פשוט קל ונוח !!!
PLUG & PLAY , אם אני לא טועה זה גם יוצא יותר זול אם בכוונתי לחבר כונן בלו ריי כתוספת ל C200
אכן.shay820 כתב:האם התמיכה ב NTFS תאפשר חיבור של הארדיסק חיצוני?...
מה שכן, אין מדובר בתחליף 1:1 של ה-C200, אני מתקשה להאמין שה-390 מצוייד ב-30% מיכולות פענוח הפורמטים של ה-C200. בכל מקרה מדובר במכשיר מצויין שנותן משני העולמות ועניין ה-Plug&Play הוא בהחלט נקודה חזקה מאוד של נגני BD / חלשה מאוד עבור כל הסטרימרים ומכשירי ה-HTPC.
פשוט עדיין לא בשל כל העסק הזה, התעסקות מטרידה.
גם אני נוטה ל-390 ומחפש מקור טוב לרכישה...
(שלח בפרטי אם יש כזה...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

galweb כתב:אכן.shay820 כתב:האם התמיכה ב NTFS תאפשר חיבור של הארדיסק חיצוני?...
מה שכן, אין מדובר בתחליף 1:1 של ה-C200, אני מתקשה להאמין שה-390 מצוייד ב-30% מיכולות פענוח הפורמטים של ה-C200. בכל מקרה מדובר במכשיר מצויין שנותן משני העולמות ועניין ה-Plug&Play הוא בהחלט נקודה חזקה מאוד של נגני BD / חלשה מאוד עבור כל הסטרימרים ומכשירי ה-HTPC.
פשוט עדיין לא בשל כל העסק הזה, התעסקות מטרידה.
גם אני נוטה ל-390 ומחפש מקור טוב לרכישה...
(שלח בפרטי אם יש כזה...)
...
אתה צודק זה לא תחליף מלא , לי אין צורך ב - % 70 הנותרים שהסטרימר נותן
ה - spec שלו בעמוד 2 זה די והותר בשביל הצרכים שלי
http://www.lge.com/us/products/document ... _bd390.pdf
הזמנתי ב 269 יורו
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

קבלתי אותו היום - יופי של מכשיר ! פשוט וקל לתפעול , תפריטים נוחים מאוד , הפעלה מהירה .
מומלץ !!!
מומלץ !!!
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

עניתי לך בפוסט הקודם לי זה עלה 270 יורו .
יכול להיות שתמצא בפחות
יכול להיות שתמצא בפחות
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

למען האמת לא חיברתי בכלל רשת ולא יודע אם אחבר , עשיתי סט אפ ראשוני ,העליתי סוגי קבצים שונים על
יש לי הארד דיסק WD PASSPORT חצי טרה שעוד לא ניסיתי כי הוא אצל חבר שמעמיס לי אותו בסרטים והופעות HD {מחר זה אצלי}
בנתיים העליתי מס קבצים שונים על USB STICK הכל עולה כולל תרגום אנגלית / {שוודית -שפת אשתי } עולה בלי בעיות , עברית מחר אנסה עם ההארד דיסק כי החמר שם , לא מאמין שתהיה בעיה .
אורות כחולים מבצבצים דרך כפתורי הלחיצה.... נחמד מאוד , הכפתורים ON OFF ופתיחת המגירה ממוקמים בפינות בזווית המכשיר - מעט לא נוח אבל שטויות ...
הוא גם מראה עטיפות של אלבומים על קבצי MP3 בזמן ההשמעה - נחמד
תראה אני לא מצפה לנצורות וגדולות , בשבילי - שיניע לי את הקבצים הסטנדרטים ו MKV השאר לא ממש מעניין אותי , על פניו נראה שהוא עושה את המלאכה נהדר , ובהתחשב במחיר לי לא היה מה לחשוב פעמיים.
יש לי הארד דיסק WD PASSPORT חצי טרה שעוד לא ניסיתי כי הוא אצל חבר שמעמיס לי אותו בסרטים והופעות HD {מחר זה אצלי}
בנתיים העליתי מס קבצים שונים על USB STICK הכל עולה כולל תרגום אנגלית / {שוודית -שפת אשתי } עולה בלי בעיות , עברית מחר אנסה עם ההארד דיסק כי החמר שם , לא מאמין שתהיה בעיה .
אורות כחולים מבצבצים דרך כפתורי הלחיצה.... נחמד מאוד , הכפתורים ON OFF ופתיחת המגירה ממוקמים בפינות בזווית המכשיר - מעט לא נוח אבל שטויות ...
הוא גם מראה עטיפות של אלבומים על קבצי MP3 בזמן ההשמעה - נחמד
תראה אני לא מצפה לנצורות וגדולות , בשבילי - שיניע לי את הקבצים הסטנדרטים ו MKV השאר לא ממש מעניין אותי , על פניו נראה שהוא עושה את המלאכה נהדר , ובהתחשב במחיר לי לא היה מה לחשוב פעמיים.
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

מכאן למשל - זו רק חנות אחת , יש עוד כמובן
http://www.jimmspc-store.fi/tuote/BD390 ... 23819rg9o6
לא ניסיתי ריפ מלא של בלו ריי אני לא מוריד קבצים כאלה
http://www.jimmspc-store.fi/tuote/BD390 ... 23819rg9o6
לא ניסיתי ריפ מלא של בלו ריי אני לא מוריד קבצים כאלה
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
האם הנגן יודע לשלב כיתוביות (בעברית)בפורמט MKV ?bossgt6 כתב:קבלתי אותו היום - יופי של מכשיר ! פשוט וקל לתפעול , תפריטים נוחים מאוד , הפעלה מהירה .
מומלץ !!!...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

בדקתי זאת עכשיו , עברית עולה בג'יבריש אין תמיכה מובנית , ניגשתי לסט -אפ - שפות , יש רשימה של עשרה שפות העברית לא בפנים , אבל יש אופציה - OTHER , ושם נפתח חלון שצריך להקליד קוד או שפה , אני צריך לגשת למניואל .yuria כתב:האם הנגן יודע לשלב כיתוביות (בעברית)בפורמט MKV ?bossgt6 כתב:קבלתי אותו היום - יופי של מכשיר ! פשוט וקל לתפעול , תפריטים נוחים מאוד , הפעלה מהירה .
מומלץ !!!......
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
עדכן בהתאםbossgt6 כתב:בדקתי זאת עכשיו , עברית עולה בג'יבריש אין תמיכה מובנית , ניגשתי לסט -אפ - שפות , יש רשימה של עשרה שפות העברית לא בפנים , אבל יש אופציה - OTHER , ושם נפתח חלון שצריך להקליד קוד או שפה , אני צריך לגשת למניואל .yuria כתב:האם הנגן יודע לשלב כיתוביות (בעברית)בפורמט MKV ?bossgt6 כתב:קבלתי אותו היום - יופי של מכשיר ! פשוט וקל לתפעול , תפריטים נוחים מאוד , הפעלה מהירה .
מומלץ !!!.........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015