עלות אמיתית לטלוזיה 42pfl8404
שלום לאחר שהייתי בכמה חנויות וסקרתי את המחיר של הטלוויזיה הנ"ל
מצאתי שבחנות א.למ בנתניה המוכר אמר לי ב-6800 אך לא היה באפשרותי באותו הרגע לקנות לכן הלכתי לחנות אחרת של אלמ בראשל"צ אך כשהגעתי לשם ואמרתי להם שרק אתמול קיבלתי את המחיר הנ"ל שם אמרו לי שאצלם אי אפשר ושאני אלך לסניף בנתניה !
לאחר מכן ניסתי את מזלי בשקם אלקטריק ולאחר שאמרתי להם שבאלמ קיבלתי את הטלויזיה בעלות הנ"ל אמרו לא יכול להיות בדקו שעה ולבסוף אמרו לי מחיר יותר גבוה !
השאלה שלי היא אייך יכול להיות שככה המחירים קופצים ממקום למקום ועוד באותה רשת ואני רואה שאנשים מספרים שהם קנו פה את הטלויזיה הזאת בסביבות המחיר הנ"ל
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה בדיוק הוא קנה את הטלויזיה ובאיזה מחיר ???
בתודה מראש !
מצאתי שבחנות א.למ בנתניה המוכר אמר לי ב-6800 אך לא היה באפשרותי באותו הרגע לקנות לכן הלכתי לחנות אחרת של אלמ בראשל"צ אך כשהגעתי לשם ואמרתי להם שרק אתמול קיבלתי את המחיר הנ"ל שם אמרו לי שאצלם אי אפשר ושאני אלך לסניף בנתניה !
לאחר מכן ניסתי את מזלי בשקם אלקטריק ולאחר שאמרתי להם שבאלמ קיבלתי את הטלויזיה בעלות הנ"ל אמרו לא יכול להיות בדקו שעה ולבסוף אמרו לי מחיר יותר גבוה !
השאלה שלי היא אייך יכול להיות שככה המחירים קופצים ממקום למקום ועוד באותה רשת ואני רואה שאנשים מספרים שהם קנו פה את הטלויזיה הזאת בסביבות המחיר הנ"ל
בתודה מראש !
6850 בטרקלין חשמל אבל האמת שעדיין לא טרחתי לבדוק האם זה אחריות מקורית וגם לא שמעתי על אנשים שקונים משם
6800 קיבלתי בנתניה
7140 בשקם אלקטריק וזה לאחר הנחה כאילו בקומבינה
ובאלמ בראשון לציון 7150
הקטע הוא גם ששמעתי שהרבה קנו במחיר מתחת ל7000 !
6800 קיבלתי בנתניה
7140 בשקם אלקטריק וזה לאחר הנחה כאילו בקומבינה
ובאלמ בראשון לציון 7150
הקטע הוא גם ששמעתי שהרבה קנו במחיר מתחת ל7000 !
אני יכול להגיד לך במיליון אחוז שאפשר להשיג אותו גם ב6500 שח (כי זה מה ששילמתי היום, נקנה להורים)dtheater כתב:שלום לאחר שהייתי בכמה חנויות וסקרתי את המחיר של הטלוויזיה הנ"ל
בתודה מראש !...
אני לא יודע אם זה קשור לזה שכבר קניתי באותו חנות את אותו מסך ביולי (ב7500שח)
באתי לשם היום (בסט ביי) ואמרתי "כמה אתה עושה לי את אותו מסך שכבר קניתי אצלכם?" בלי יותר מדי שאלות המוכר בדק במחשב ואמר לי שזה מה הוא יכול לעשות. ועוד אחרי זה אבא שלי רצה מסך 22 אינץ' של סמסונג B350 שאותו הוא מכר לנו במחיר סביר 1400. מעניין באמת כמה עלות אמיתית של 8404 אם החנויות משחקים ככה עם המחירים.
חחח כן , נכנסתי היום וצחקתי כשראיתי שהם העלו מחירים במיוחד למבצע וה8404 עולה 8000.dtheater כתב:האמת היא שגם היום הייתי בבסט בי על הדרך והוא בכלל אמר לי ב-8000(וזה אחרי ההנחה של המבצע שלהם ושאמרתי לו שקיבלתי ב-6800 באלמ) ככה שמהם בכלל ירד לי אז לא יודע מה להגיד לך...
ישר אמרתי לו בלי שטויות
פשוט תראה להם שאתה מבין בנושא וסגור על מחיר ודגם, הם פשוט מנסים לבלבל אותך. תבוא למוכר דבר איתו דוגרי, תראה לו רשימה של הצעות מחיר מסניפים אחרים, ותגיד לו אני נותן לך ככה וככה, מקובל עליך סבבה לא מקובל עליך אני סוגר בסניף אחר. באחד מהסניפים תקבל בדוק. ואם לא אז תקנה במכירה אישית במחיר הזה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
בדיוק!shuali כתב:פשוט תראה להם שאתה מבין בנושא וסגור על מחיר ודגם, הם פשוט מנסים לבלבל אותך. תבוא למוכר דבר איתו דוגרי, תראה לו רשימה של הצעות מחיר מסניפים אחרים, ותגיד לו אני נותן לך ככה וככה, מקובל עליך סבבה לא מקובל עליך אני סוגר בסניף אחר. באחד מהסניפים תקבל בדוק. ואם לא אז תקנה במכירה אישית במחיר הזה....
האמת היא שזה מה שעשיתי בגלל זה התבאסתי והאמת קצת הופתעתי שבסוף בשתי החנויות שהייתי לא ירדו למחיר שרציתי !
כנראה לא יהיה מנוס מלנסוע לסניף אלמ בנתניה !
אתם חושבים שיש מה לנסות לקנות בוואלה שופס ואם כן האם מישהו יודע שהאם אחרי שאני מציע מחיר אם אני זוכה זה אומר שאני מחויב לקנות באמת ???
שוב תודה על כל התגובות !
אתם חושבים שיש מה לנסות לקנות בוואלה שופס ואם כן האם מישהו יודע שהאם אחרי שאני מציע מחיר אם אני זוכה זה אומר שאני מחויב לקנות באמת ???
שוב תודה על כל התגובות !
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
המחיר של הטלביזיה בארץ
הוא מדהים,בדיוק כמו באנגליה.אז למה ניופאן מוכרים את דגמי האיכותdtheater כתב:האמת היא שזה מה שעשיתי בגלל זה התבאסתי והאמת קצת הופתעתי שבסוף בשתי החנויות שהייתי לא ירדו למחיר שרציתי !
שוב תודה על כל התגובות !...
של טושיבה כמעט פי 2 מאנגליה ?
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא אולי.dtheater כתב:קניתי אתמול בואלה שופס ב-6790 ש"ח ב-12 תשלומים כולל הובלה.אחלה מחיר כרגע הצעתי בדיוק את המחיר כמו שאתה הצעת ולא זכיתי, נראה אולי יחזור אלי איזה נציג כמו שאנשים אומרים פה שקרה להם !......
בטוח יחזרו אלייך.
גם אני נתקלתי באותה תופעה.
אבל בכל מקרה המרדף הזה אחרי המחיר הנמוך ביותר הוא לא תמיד כדאי.
לעיתים שווה לשלם עוד 200 שח ולרכוש במקום שאם יש לך בעייה בתחילת הדרך(פיקסל שרוף או שאר מריעין בישין) הוא פשוט לוקח את המסך ומביא אחר בלי ויכוחים.
יש לו כוח מול הספק.
בעיקר בחנויות המתמחות למינהן.
בעיני זה שווה 200 שח .